Ilk Video'm Gameplay

• Kullanıcı jackjones53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

jackjones53

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Allahın Iznıyle Giriş Yaptım Zaten Kendımdende Profesyonellık Beklemıyorum Zamanla Şekilleniriz Yorumlarınız Nelerdır ?

http://www.youtube.com/watch?v=0NKbGpq6bGQ

edit Kucuk Resım Sorunu Oldugu Icın Ekleyemedım Youtube Sacma Karelerı Yakalamıs O Yuzden Bunu Secmek Zorunda Kaldm :D
edit 2 : Sorun Düzeldi Küçük Resimi Ekledim :D

Son düzenleme:
gta san andreas ile alakalı açıklamaya etiket gir ki izlenme alasın hocam :)

hocam kaliteli iş bende gameplayciyim ara sıra canınız sıkılrsa gameplay hakkında konuşuruz

tmm kardesm pekı vıdeo ıle ılgılı varmı bir pürüz izlenebılır sevıyedemı :D yoksa ben bu işi bırakıyımmı :D konusmam falan nasıl o acıdan soruyorum

Bikere video çekmen cesaretin olduğunu gösterir o yüzden problem yok herkes sesli video çekemez fakat mikrofona ağzını yaklaştırma uzaktan konuş. :)

hocam 2-3 bolum aynı anda yapın 10 dakika kısa kalıyor bence :)

etiket güzel.

sesde fena degil.

açıklamaya 2-3 anahtar daha gir cümle içinde 1 adet girmisin fena degil

hocam kaliteli iş bende gameplayciyim ara sıra canınız sıkılrsa gameplay hakkında konuşuruz

eyw. kardesm cok ıyı olur ogrenmem gereken cok sey var gorundugu kadar basıt bır iş değil 1 tane video cekerken bıle kasılıyorum bılenlerle yada sızın gıbı yardımcı olmaya calısan ınsanlarla hatta bu ısın ıcınde olanlarla beraber yurutmeye baslarsam kenarından kıyısından benı daha cok rahatlatır hemde birşeyler ogrenmıs olurum teklıfınız ıcın tesekkur ederım ozelden skype adresımı atarım konusuruz müsait zamanlarda
Bikere video çekmen cesaretin olduğunu gösterir o yüzden problem yok herkes sesli video çekemez fakat mikrofona ağzını yaklaştırma uzaktan konuş. :)

tmm dır dıkkate alıcam :) sagolasın

etiket güzel.

sesde fena degil.

açıklamaya 2-3 anahtar daha gir cümle içinde 1 adet girmisin fena degil

Allah razı olsun böyle yorumlar ınsanı gerçekten teşvik ediyo yapıcı yorumlar Candır :D

Ayrıyeten şöyle yap bak örnek;
League of Legends - Felaket Botları - Doom Bots gibi yap anladınmı?

abi öncelikle gayet iyi olduğunu söyleyebilirim. videonu izledim. sana bi soru soracağım yanlış anlamazsan :D 56 izlenmeyle 18 aboneye nasıl ulaştın abi ? allah aşkına bana da taktik ver. 5 videom var 19 abonem :D

kanalına abone oldum bu arada :) bu da benim kanalım. senin de bi gözatmanı, değerlendirmeni istiyorum.

abi öncelikle gayet iyi olduğunu söyleyebilirim. videonu izledim. sana bi soru soracağım yanlış anlamazsan :D 56 izlenmeyle 18 aboneye nasıl ulaştın abi ? allah aşkına bana da taktik ver. 5 videom var 19 abonem :D

kanalına abone oldum bu arada :) bu da benim kanalım. senin de bi gözatmanı, değerlendirmeni istiyorum.

ilk once sagolasın ıyı dıleklerın ıcın 56 izlenme nın tamamı bu forumdan yorumları almak kendımı yorumlar doğrultusunda gelıstırmek ıcın paylastıgım ıcın vıdeoyu ordan geldı abone konusuna gelınce onlar benım kendı kanallarım zamanında acmıstım hepsını abone yaptım senın kanalını takıp edıyorum iyi işler yapıyosun umarım ıkımızde pes etmeyız iyi yerlere geliriz :)

ilk once sagolasın ıyı dıleklerın ıcın 56 izlenme nın tamamı bu forumdan yorumları almak kendımı yorumlar doğrultusunda gelıstırmek ıcın paylastıgım ıcın vıdeoyu ordan geldı abone konusuna gelınce onlar benım kendı kanallarım zamanında acmıstım hepsını abone yaptım senın kanalını takıp edıyorum iyi işler yapıyosun umarım ıkımızde pes etmeyız iyi yerlere geliriz :)

inşallah abim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri