yine ilkerbuhan yine muhteşem bir bot daha
again again ve again
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yine ilkerbuhan yine muhteşem bir bot daha
again again ve again![]()
![]()
Bende arkadasdan 1 hafta felan önce yazmaya başladım ben 2 adet çıkardım biri diğerinin sürümü gibiydi fazla satilmadi biliyodum satilmayacagini zaten dedimki piyasanın altında bot cikaracagima 3-4 ay uğraşır iyi bişi çıkaralım bu arada ortagimda var neyse ilk botu yazdigimida ilker skypden ekledi vs. Ortak olalolalım dedi ortağımin olduğunu belirttim bu süreçte arkadaş 2 adet bot çıkardı ve her çıkardığı bot diğerinin kopyası gibi her seferinde belirttim banada bu sırada sürekli boş mi oturuyorsun b
vb. Mesajlar attı programlarına bazı özelliklerinde çalışmadığı gözüme çarptı neyse konu baltalamak gibi olmadı inş. Sadece dediğimi yap diye yazdım hergün bot cikaracagina 1 tane adam akıllı çıkar mobil yazdım hatam olduysa k.b bu arada inanmayan veya yalanlayanlara yarın ekran görüntüleri ile cevap verebilirim tekrardan h.o
Yok hocam belirttigim gibi mesajda belirttigim gibi konunu baltalamak veya emeğini kotulemek gibi bir amacım yok zaten konusmalarimizi sen biliyorsun sana destegim tam sana demem şu başarılı birisin böyle ufak botlar yapacağına yap sağlam bi bot ilk ben alayımEyv Hocam Hergün Bot Çıkardıgımın Kanıtını At? Botu Vereyim
Bu arada ilk Ortaklıgı Sen Teklif Etmiştin Diğer Formdayken Skypene İyi Bak
Ve Bu Arada 2 Botta Sen Çıkarttın Botlarda 2Sindde Aynı Özellikte vardı ?
Yok hocam belirttigim gibi mesajda belirttigim gibi konunu baltalamak veya emeğini kotulemek gibi bir amacım yok zaten konusmalarimizi sen biliyorsun sana destegim tam sana demem şu başarılı birisin böyle ufak botlar yapacağına yap sağlam bi bot ilk ben alayım![]()
Sen bu işi yapacan besbelli de tamamlamadan iyice geliştirmeden hemen piyasaya sürüyorsun. Piyasaya sürmeden 1 süre uğraşsan acaip tutacak
refi aldımda bot bende çalışmadıBu refçiler yüzünden adamlar para kazanamıyorlar yahuu))
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.