IlkHarf Gmail Şİkayeti ve Durum Bildirimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende arkadaşdan 10+5 kanal almıştım. 3 kanala yükleme yaptım ( şifrelerini değiştirip kişisel bilgileri doldurdum) kalan 12 kanal kapandı . Hediye kanalların değişimini yapmadığını söyleyerek 6 kanal değiişimini yaptı hemen. Hızlı şekilde bir geri dönüşle iyi bir üslupla yanıt verdi. gerçi son iadede 6 kanalın 1 tanesi dün gece yükleme yapmadan kapanmış . iadenin iadesi yazmıyodu konusunda ama öyle bişey varmı bilmiyorum :)

3-4 gün önce 10 gmail aldım forumdaki bir arkadaştan birinci gmaili açtım iki gün devam etti sonra diğerini az önce açtım ikisi aynı uyarıyı verdi. uyarı şu

Hesabınızda normal olmayan bir etkinlik tespit ettik. Oturum açmak için lütfen aşağıdaki talimatları uygulayın.Devam etmek için bir telefon numarası sağlayın.
Oturum açmak için kullanabileceğiniz bir doğrulama kodu göndereceğiz.

sizce gmaillerdemi bir problem var yoksa benim ip kara listeye mi alınmış

bende ilkharf adlı arkadaştan 10 tane gmail aldım mallesef girdiğim her gmail patlak
hepsini deneyip sonra kimden aldığımı söyleyecektim ama anlıyorum ki aynı derten muzdarip bayağı kişi varmış konu ile ilgili ilk olarak şu konuyu açmış http://www.ytpara.com/onayli-gmail-...im/38823-kimlik-bilgilerinizi-dogrulayin.html aldığım kişiyi sonra açıklayacağım demiştim umarım IlkHarf arkadaş bu durumu düzeltir

Merhabalar,

Öncelikle mail satış konumda kapanmama garantisi vs. vermedim. Çünkü bu durum her mail satıcısının başına gelen birşeydir zaten kapanma olayları yüzden patlayan mailleri değiştirme garantisi verdim.
Konumda kanalları nasıl açtığımı yazdım.

Mesajınızda benden bugun aldığınız maillerin üzerinden 24 saat geçmeden resim paylaşarak hata aldığınızı (telefon onayı) yazmışsınız fakat ben skype'den daha önce sorduğumda size 04.07.2014 tarihinden alınan 2. partta bu sorunun olduğunu söylediniz. Az önceden aşağıdaki yazıyı skpye'den yazdınız. Konuda giriş yaptığınız yazıyor ama skype'de yapmadığınız yazıyor.

Screenshot by Lightshot (3. part mailler bugun yollanan telafi mailleridir.)
http://i.imgur.com/mUOFdF1.png

Ücretsiz olarak verdiğim maillerin değişimini yapmadığım için size 50 adet mail gönderdim.

Durumu evet bana skype'den bildirdiniz fakat hoş olmayan kelimelerle bildirdiniz. Her ne olursa olsun lan lı konuşmanız hiç uygun değil.

http://i.imgur.com/MtMTpvq.png
http://i.imgur.com/gdjcJpC.png

Bu konuda ben suçlu olduğumu düşünmüyorum vicdanım gayet rahat. Çünkü ben konumda belirttiğim halde yapmadığım birşey yok. Eğer ben size kapanmama garantisi verseydim sonuna kadar haklısınız.

Yönetime laf atmışsınız konunun kilitli olmasından dolayı,
Stok olmadığından dolayı konuyu kilitleyip kilitlemeyeceğimi abime sorduğumda tamam kilitlerim zaten mail satışı veya bot satışı yapanların isteği olursa kilitleyebildiklerini söyledi. ve konuyu kilitledi.

Yönetimden konun kilitlenmesini ayrıca arkadaşın üslübündan dolayı banlanmasını talep ediyorum. Ortada mağdurluk bir durum yoktur. Ben konumda iddaa ettiğimin aksine birşey yapmadım.

Merhabalar Göndermiş oldugunuz Part 1 Gmaillerine giriş yapıldı sorunsuz bir şekilde hesaplar kontrol edildi aradan daha 24 saat geçmeden ise hesaplar patladı. Hesapların iadesini istedim ve part 3'ü attınız evet part 3'e hiçbir şekilde giriş yapılmadı çünkü sizden satın aldıgım part 2'de telefon onayı isteyen hatayı aldıkdan sonra direk sizin yakanıza yapıstım sorunu bildirdim. Ben sizden part 3 telafilerin geri ödemesini istiyorum kullanarak müşterilerimi zor durumda bırakamam bu mubarek ayda insanlıga yakışmaz sizdende bu hassasiyeti beklerim.

Bu bir saçmalık sen bana 58 Hesap atıyorsun ve 58 taneside patlıyorsa sen hediye olarak attıgın hesabların telafisinide yapmak zorundasın.

Ben size güzel bir uslupla açıklamamı yaptım siz aksine konuşmalar yaptıgınızdan dolayı uslubumu bozmak zorunda kaldım kim olsa bu şekil davranırdı.

Yönetime hiçbir şekilde laf atmadım atmamda bence siz Edebiyat dersi almalısınız.

Mahkememi burası :) Mesajınızın sonuna yarıldım :) Sizinle sorun yaşayan bir tek ben degilim bunuda gözünüzün önünden çıkarmayın.

Allah'a Emanet Olun
Hayırlı Ramazanlar ...

suç bizim hocam işi bilmeyenlerle ticaret yapıyoruz.tabi deneme yanılma bu,konusu açılır açılmaz kim almak isterse uyaracam ,parası boşa gitmesin

25 adet kanalım kapandı daha video atamadım içine 5 temmuz da alınmış hesaplar dahil bunların yerine kanal iadesi veya para iadesi olacak mı ?

bende ilkharf adlı arkadaştan 10 tane gmail aldım mallesef girdiğim her gmail patlak
hepsini deneyip sonra kimden aldığımı söyleyecektim ama anlıyorum ki aynı derten muzdarip bayağı kişi varmış konu ile ilgili ilk olarak şu konuyu açmış http://www.ytpara.com/onayli-gmail-...im/38823-kimlik-bilgilerinizi-dogrulayin.html aldığım kişiyi sonra açıklayacağım demiştim umarım IlkHarf arkadaş bu durumu düzeltir

Pm veya skype üzerinden bana ulaşıpda yeni maillerini almayan 1 kişi bile yoktur. Keşke buraya yazmadan önce bana ulaşsaydınız. Neyse sağlık olsun.

İade yapılmıyor sandım..Bu olay tüm satıcılarının başına geldi nerdeyse iade etmeyen bile oldu yanlış hatırlamıyorsam.Arkadaş skypeden ilgilendi.Kanallar teslim alındı.Teşekkürler tekrar kendisine

[MENTION=13092]IlkHarf[/MENTION]
Sana ulasinca banlaniiyoruz goozumde ulasilmazsin
Bak burdan paranin kolesi olmadigimizi ispat ediyoruz abi kardes bu arkadasdan hesap bende aldim ama bana sattiklari patlamadi

Son düzenleme:
30 kanalım vardı. ilk harfden 20 adet aldım 6 tanesi kulalndım 6 sı topluluk yedi 30 kanal duruyor sapa sağlam artık kendisimi yolladı ne yaptı bilemiyorum bende şikayetciyim..

Bu arkadasının banlanmasını istiyorum banada aynısı geldi topluluk geldi simdi 6 adet mailimi tek tek kendim onaylıyorum sonra komple siliyorum bu arkadas ile iş yapmayın ! !

bu arkadas fdun aksam uye olmadımı oyle hatırlıyorsam son uyede ısmını gormustum

kapanan maillerin yerine yeni mailler göndermiş,
komik olan yeni gönderdiği kanallarda kapanmış ,
şikayetçiyim bu üyeden paramı geri iade etsin,
10 tl büyük bi para değil ama sonuçta karşılığını alamadım,hakkımı helal etmiyorum..paramı iade edene kadar

maillerin lokasyonu neresi nereden açılıyor.alakasız yerlerden girince telefon isteyebiliyor.illa patlaması gerekmiyor

ilkharf tarafımdan banlanmıştır. Mağdur olanlar bana pm ile ulaşsınlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri