illaki yalanmı söyleyecem izlenmesi için

bir sürü video atıyorum youutbeye izlenmiyor günlük 50 kuruş falan kazanıyom

2 gün önce bir video attım başlığını bir dizinin ismi yaptım bilmem kaçıncı bölüm izle yazdım 20 dk sonra +301 oldu simdi baktım 36.000 izlenme

iki günde 13 tl gelmiş

ne zaman youtube ile ugraşıyorsun?videoları yükleyip öylece bırakıyormusun yoksa izlenmesin için başka şeylerde yapıyormusun?biçok kişi 3-5 gün ugraşıyor,sonra para kazanamıyorum diyip isyan ediyor.onun için sordum ne zamandır bu iştesiniz diye.ben ilk başladıgım zamanlarda günde 1$ kazansam havalara uçuyordum,çözdüm ben bu işi,paranın dibine vuracam diyordum.bisürü kanal açıcam,her birisi günde 1$ getirse şu kadar edicek filan diyordum :D şimdi aktif 10 kanalım yok,kazancımdanda memnunum çok şükür.ama,gel gör ki günlük 20tl kazandıran kanal 15-16tlye düşdügünde ulan bu da paramı arkadaş,batıracak bu adamlar beni,noldu bu kanala diyorum :p kısacası,bu iş herşeyden önce sabır istiyor.armut piş,agzıma düş olmuyor.araştırmak gerek,nasıl daha çok izletirim videoları diye iyice düşünmek gerek.kaç video attıgın çokda önemli degil,onları izletebilmek önemli bence ;)

Ben karşımdaki insana nasıl bir üslupla konuşacağımın her zaman farkındayım fakat siz ağzınızdan yada parmağınızdan çıkan kelimelerin nereye gideceğinden bihabersiniz?? İnsanlar kendine nasıl hitap edileceğini de belirler, ben kötü bir laf etmemişim? konuyu açan arkadaşa tavsiye etmişim siz laf sokmaya çalışıyorsunuz?? ve de bana üslup dersi vermeye çalışıyorsunuz ne alaka??

Herkes kendi işine baksın...

Forumun ilk açıldığı zamanları ne kadar arıyorum..Saygı, paylaşım, yardımlaşma süperdi. Bol kazançlar...

Neyse hocam kusra bakmayın kalbinizi kırdıysam
İyi günler, bol kazançlar.

ne zaman youtube ile ugraşıyorsun?videoları yükleyip öylece bırakıyormusun yoksa izlenmesin için başka şeylerde yapıyormusun?biçok kişi 3-5 gün ugraşıyor,sonra para kazanamıyorum diyip isyan ediyor.onun için sordum ne zamandır bu iştesiniz diye.ben ilk başladıgım zamanlarda günde 1$ kazansam havalara uçuyordum,çözdüm ben bu işi,paranın dibine vuracam diyordum.bisürü kanal açıcam,her birisi günde 1$ getirse şu kadar edicek filan diyordum :D şimdi aktif 10 kanalım yok,kazancımdanda memnunum çok şükür.ama,gel gör ki günlük 20tl kazandıran kanal 15-16tlye düşdügünde ulan bu da paramı arkadaş,batıracak bu adamlar beni,noldu bu kanala diyorum :p kısacası,bu iş herşeyden önce sabır istiyor.armut piş,agzıma düş olmuyor.araştırmak gerek,nasıl daha çok izletirim videoları diye iyice düşünmek gerek.kaç video attıgın çokda önemli degil,onları izletebilmek önemli bence ;)

ben iki gün uğrasıp bırakanlardan değilim eylülden beri uğraşıyorum

hayırlısı . Daha özgün olmak lazım galiba.

bir sürü video atıyorum youutbeye izlenmiyor günlük 50 kuruş falan kazanıyom

2 gün önce bir video attım başlığını bir dizinin ismi yaptım bilmem kaçıncı bölüm izle yazdım 20 dk sonra +301 oldu simdi baktım 36.000 izlenme

iki günde 13 tl gelmiş

yalan söylemek yerine o videonun doğrusunu yükleyebilirsin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri