ILS Vision şirketine stajyerler aranıyor

Kanallarınız için tabi başvurabilirsiniz. Ancak ilan onun için açılmadı şirkette maaşlı stajyer arıyorlar, bilginize..

Tamamda hocam sen bize açık açık demiyon ne iş için istediklerini ne yeteneği istiyolar kanal kopyalarız itinayla işe alırlar mı :D

yalnız ben mezun oldum staj değilde normal iş olarak çalışabilirmiyim maksat akrabalara normal bi işte çalıştığımı göstermek şimdi evde yatıyorum paso beni tembel diye eleştiriyolar :)
Hocam zaten stajın belli bir süresi olacak ilk görüşmede detaylı öğrenebilirsiniz. Sonra iş teklifi edebilirler. Benim burdaki görevim referans oluyorum. Normalde 2 kanalım ils ile partnerdir benim. Orada çalışmıyorum.

Bunlar çok sağlam cw hazırlıyorum inşallah olur :D
bildiğim bi firma zaten iyi referans ve kariyer için iyi olur düşüncesindeyim

Hocam zaten stajın belli bir süresi olacak ilk görüşmede detaylı öğrenebilirsiniz. Sonra iş teklifi edebilirler. Benim burdaki görevim referans oluyorum. Normalde 2 kanalım ils ile partnerdir benim. Orada çalışmıyorum.

tamma ben hertürlü başvurumu yapıcam bilgisayar mezunuyuz nede olsa avantajımızda var bide partnerlik olayını açabilirmisin

siz ils anlaşmalı dizilerini çekerken bizim departman sizi telifliyor olucak :D
beyler bu firma çektiğiniz dizileri telifleyen firma iş ortaklarından biri bakın yazıyor sitesinde ve yt de Turkweb.tv - Powered by ILS VISION
aslında boşverin başvurmayın rakip çoğalmasın :D

siz ils anlaşmalı dizilerini çekerken bizim departman sizi telifliyor olucak :D
beyler bu firma çektiğiniz dizileri telifleyen firma iş ortaklarından biri bakın yazıyor sitesinde ve yt de Turkweb.tv - Powered by ILS VISION

İşe girmeden bizim şirket olmuş :D

Ben de mi başvursam :cool: havamız olur. Ya da onların havası da olur hem en iyi spammerı aldık aramıza diye :) Şaka bir yana hocam gün olarak stajyer haftada 3 gün tarzında kabul ediyorlar mıdır, üniversite devam ettiğinden :D

İncibus geldi eyvah :D iyi para var bu işte hocam:D [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]

Beyler stajyer diyor dikkat edin, hepiniz profesyonel spamerlarsınız o maaş kesmez sizi bırakırsınız işi :D

hocam maaş nekadar 1 yıllık iş arıyorum şu üniversitem bitsin subaylık sınavları içinde bilgisayar programcısıyım 1500tl + yol + ssk verirlerse görüşelim hemen bilginiz varmı bu konuda ?

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] hocam fazla rakip çoğalmadan konuyu silermisin :D

ILS VISION olarak Türkiye için birici hedefimiz "Türkiye'nin ilk Youtube Milyoneri" ni bulmak.

Hmm ne güzel, ben bir ziyaret edeyim de kendileriyle tanışayım, birinci hedeflerini gerçekleştirmiş olsunlar :) Hoş ilkini değil ikincisini bulmuş olacaklar ama kısmet tabi :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri