• Kullanıcı black5410
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
emin değilim ama sanırım gerçek telif.Bir ara konuşulmuştu bu konu

[email protected] mail adresiyle şuan sahte telif yedim arkadaşlar bu adamın hesabını nasıl kapatabilirim?

Sahte telif değil arkadaşım. Bir çok film, dizi gibi yapım firmalarının yayın hakkını elinde bulunduran şirketin telif sorumlusunun mail adresi. 2 Ay önce bende telif yedim. Belki kaldırırım diye mesaj yolladım, telif hakları birimi ve Hukuk hakları biriminden ayrı ayrı cevaplar geldi...Sakın sahte zannedip geri bildirim felan gönderme sıkıntı yaşarsın...Hatta bu konu ile ilgili http://www.ytpara.com/telif-sikayet-konulari/27754-ozgun-calisayim-dedim-yine-telifi-yedim.html başlık altında durumumu anlatmıştım...

bu konu defalarca konuşuldu, bu mail adresi ILS networkünün yani turkwebtv gibi firmaların bağlı olduğu networkün mail adresidir. bu mail adresinden gelen teliflerin hepsi gerçektir.

Sahte telif değil arkadaşım. Bir çok film, dizi gibi yapım firmalarının yayın hakkını elinde bulunduran şirketin telif sorumlusunun mail adresi. 2 Ay önce bende telif yedim. Belki kaldırırım diye mesaj yolladım, telif hakları birimi ve Hukuk hakları biriminden ayrı ayrı cevaplar geldi...Sakın sahte zannedip geri bildirim felan gönderme sıkıntı yaşarsın...Hatta bu konu ile ilgili http://www.ytpara.com/telif-sikayet-konulari/27754-ozgun-calisayim-dedim-yine-telifi-yedim.html başlık altında durumumu anlatmıştım...

geri bildirim yaptım ad soyad falan salladım sahte olduğu için karşıbildirim gelmeyince geri çekilir telif diye,ne gibi sıkıntı çıkabilirki

geri bildirim yaptım ad soyad falan salladım sahte olduğu için karşıbildirim gelmeyince geri çekilir telif diye,ne gibi sıkıntı çıkabilirki
Eğer siz karşı bildirim gönderirseniz, diğer tarafta gerçek hak sahibi ise videonun kaldırılmasını engellemek için ispatlamak ve dava açmak zorunda diye biliyorum. Zaten youtube karşı bildirim sırasında sizi şu cümle "Davacı, içeriğinizin YouTube'da eski durumuna getirilmesini önlemek için dava açmalıdır. Davacıyla mahkemeye çıkmaya hazır değilseniz, karşı bildirimde bulunmamalısınız".ile gayet açık bir şekilde uyarıyor...Telifin gerçek olduğunu düşündüğüm için uyarıda bulunmak istedim. Ama anladığım kadarıyla iş işten geçmiş...Hayırlısı olur inşallah...

Bide geri bildirim gönderince bu sahte telifçilerin olayını anlamadan yt direk red ediyo.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri