iMacros programını kullanan varmı?

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Programlama
F

fth

Guest
Arkadaşlar browser için imacros değilde, iMacrosun kendi programını kullanıp reklam ortası giren varmı? Programın kendi tarayıcından kanala girip çok hızlı şekilde reklam ortası girdim fakat çerezleri silme gibi seçeneği yok. Bu konuda bilgisi olan varmı? Bu program çerezleri tutuyormu?

Demek istediğim program bu: iMacros Version 10.4 (Windows 64-bit and 32-bit version) Free 30 Day Trial Download Today | iMacros Software

Mozilla devamlı hesaptan çıktığı için imacros eklentisini kullanamıyorum. Chrome'n imacros eklentisi çok yavaş reklam ortası giriyor.. O yüzden soruyorum. iMacrosun kendi programını kullanıp, sorun yaşayan varmı ve bu program çerezleri tutuyormu? Umarım anlatabilmişimdir. :) Yada chrome veya firefox harici hangi tarayıcının imacros eklentisi var? Yardımcı olabilirseniz sevinirim..

ie tabanli zaten o ccleanerdan gozetleme acarsan otamatik siler genede kod olarak imacrosa CLEAR eklersen gene siler
127

ie tabanli zaten o ccleanerdan gozetleme acarsan otamatik siler genede kod olarak imacrosa CLEAR eklersen gene siler
127

Teşekkürler. Clear ekleme işlemi nasıl yapılıyor peki? Diyelim video ortası reklamı girdim bitirdim.. Ccleaner çerezleri sildi ama ben clear ile silicem. Bunun bir kodumu var?

PHP:
URL GOTO=https://www.youtube.com/dashboard?o=U
TAG POS=2 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:
TAG POS=1 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Çıkış
CLEAR
WAIT SECONDS=3

Teşekkürler. Clear ekleme işlemi nasıl yapılıyor peki? Diyelim video ortası reklamı girdim bitirdim.. Ccleaner çerezleri sildi ama ben clear ile silicem. Bunun bir kodumu var?
kod un sonuna "CLEAR" ekliycen
163

CLEAR la tam temizleme yapmıyo bi çözüm bulmam lazım :D
i.e versiyonu kur kodlamasını javascript olarak yahut normal record ederek yap ccleanerdan tarayıcı gozetlemeyı ac ıslem bıtımınde tarayıcı kapatma komutu ekle basit bir masa uygulamasi yapıp buton içerine process komutu ile calıstırmak ıstedıgın uygulamanın adını yaz timer ile zamanla calıstırt al sana net çözüm :p
32

i.e versiyonu kur kodlamasını javascript olarak yahut normal record ederek yap ccleanerdan tarayıcı gozetlemeyı ac ıslem bıtımınde tarayıcı kapatma komutu ekle basit bir masa uygulamasi yapıp buton içerine process komutu ile calıstırmak ıstedıgın uygulamanın adını yaz timer ile zamanla calıstırt al sana net çözüm :p
32

acaba imacrosta kopyala yapıştır yapma imkanımız varmı ?

acaba imacrosta kopyala yapıştır yapma imkanımız varmı ?
datasource komutu ile .csv file olarak okutup yani veriyi okutup ordan kopyalayıp sıtenın neresıne yazdırmak ıstersen yazdırabılırsın

Kod:
SET !DATASOURCE hesaplar.csv
TAG POS=1 TYPE=INPUT:EMAIL FORM=ID:gaia_loginform ATTR=ID:Email CONTENT={{!COL1}}
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ID:gaia_loginform ATTR=ID:PersistentCookie CONTENT=NO
SET !ENCRYPTION NO
TAG POS=1 TYPE=INPUT:PASSWORD FORM=ID:gaia_loginform ATTR=ID:Passwd CONTENT={{!COL2}}
TAG POS=1 TYPE=INPUT:SUBMIT FORM=ID:gaia_loginform ATTR=ID:signIn

[email protected],12345689 bunu csv dosyası olarak kayıt edersen google giriş yaparken hesaplar.csv içerisindeki 1. kolon (mail) 2. kolon(şifre) şeklinde okur ve işlem yapar kodlari kendinize gore ediyleyip kullanabılırsınız
40

32

Onu düşündüm de o zaman da csv den sürekli ilk satırı alicak loopla çalıştırıp bir alt satıra iniyorum. Kullandiktan sonra csv deki ilk satırı silmek icin bisey var mı ?

imacros ile eklentiye tıklayabiliyor muyuz ? ben yapamadımda [MENTION=20687]forexim[/MENTION]

ha onu yaptıramazsın sadece web sayfası uzerınde ıslem yaptırabılırsın
33

Peki bir kodu nasıl tekrarlatabilirim ? Aşağıdaki kodu alt alta birkaç kere yazmak yerine kısa yoldan nasıl bu kodu tekrarlatabilirim ? (istediğim kadar)
Örn;
TAB CLOSE
TAB T=2
TAB CLOSE
TAB T=2

Peki bir kodu nasıl tekrarlatabilirim ? Aşağıdaki kodu alt alta birkaç kere yazmak yerine kısa yoldan nasıl bu kodu tekrarlatabilirim ? (istediğim kadar)
Örn;
TAB CLOSE
TAB T=2
TAB CLOSE
TAB T=2

Eklentide play bolumunden istedigin kadar tekrarlatirsin programi incelemedim bugun incelerim pcde duruyor bi kosede

Telefondan gönderildi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri