imacrosta buton aktif olmuyor

yakamoz01

Kayıtlı Üye
plus.google.com a login olup istediğim içeriği post atacak bir macros yazıyorum ama

aa07103e77f14ed396ffab9defc58380.png

resimdeki gibi yayınla butonu imacrosta aktif olmuyor. elle deneyince aktif oluyor neden acaba?

imacrosun yazı yazdığiını anlamadığından dolayı aktif olmuyor java kullanılmış olabilir yada orda bir kaç hile yapman gerekebilir daha önce facebookta aynısını yaşamıştım onu yapmıştım ama o bulunduğun konumdaki yeri bilmiyorum

imacrosun yazı yazdığiını anlamadığından dolayı aktif olmuyor java kullanılmış olabilir yada orda bir kaç hile yapman gerekebilir daha önce facebookta aynısını yaşamıştım onu yapmıştım ama o bulunduğun konumdaki yeri bilmiyorum

aynen öyle yazı yazdığını anlamıyor. basit bisey ama çözemedim

bendede imacros her mozillayı kapatmamda kapanıyor ben interneti açtığımda solda açık şekilde kalmasını istiyomda onun çözümünü bilen var mı

bendede imacros her mozillayı kapatmamda kapanıyor ben interneti açtığımda solda açık şekilde kalmasını istiyomda onun çözümünü bilen var mı

hocam imacrosta istediğin macroya sağ tıklayarak yer imlerine ekleyebilirsin. yer imleri cubuğuna da ekleyip 1 tık ile çalıştırabilirsin.

hocam imacrosta istediğin macroya sağ tıklayarak yer imlerine ekleyebilirsin. yer imleri cubuğuna da ekleyip 1 tık ile çalıştırabilirsin.
vakit bulursam akşam bakarız şuan çalıştığım başka işler var onlardan vakit bulursam yaparım

vakit bulursam akşam bakarız şuan çalıştığım başka işler var onlardan vakit bulursam yaparım

hallettim hocam

Kod:
EVENT TYPE=CLICK SELECTOR="#XPxXbf" BUTTON=0
EVENT TYPE=KEYPRESS SELECTOR="#XPxXbf" CHAR="mesajınız"

boyle çozuldu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri