imparator'dan mn kanal alanlar baksın!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zeki sen beni biliyon abim bana pm atmadan buraya yazmış.

Abi şimdi senin sattığın kanallarda sorun çıktığı için senin satıcı olarak hatalı olduğun için daha yumuşak olman alltan alman gerekir. Akıllı olun tarzı kullandığın kelimeler olayı fitillemiş. Seni biliyorum bilerek veya isteyerek yapmadığınada yüzde yüz eminim. Arkadaşın kanalları gitseydi eyv karşılanırdı ama kategorileride ifşa olmuş zaten kayış burda kopmuş daha bağlanmaz kolay kolay yani.

Siz ikiniz uzlaşmaya çalışın aranızda. Kanallar kime gitmiş ne olmuş ikiniz çözeceksiniz. Spor servisi hocam sende imparator adlı üye ile görüşürsen kafa kafaya verirseniz daha çabuk çözersiniz olayı. Satıcıyi iyi tanırım çok temiz bir abidir belliki ilk defa yaptığı için bu işleri karıştırmış biraz. Suçlu olduğu için bir daha kanal satması yasaklanacaktır.

Hocam Bunun zararını karşılayamayacağımı nerden biliyorsunuz konuyu baştan aşağı takip etmediğiniz belli baç kere yazdım bekliyorum hala arkadaş bana ulaşsın uzlaşalım diye

Hayır baştan sona takip ediyorum konuyu zaten ben. Adamın en çok kazandıran kategorisinin telafisini nasıl yapmayı düşünüyorsun acaba ifşa olmuş rakibi de oldu sayende ?

Merhabalar benimde [MENTION=13132]imparator[/MENTION] ile bir çok ticaretim oldu. daha hiç verdiği sözü tutmadığı olmadı. bildiğiniz gibi biz kanalları alıcıya teslim ettiğimiz an sileriz. acelesi varken dosyayı aldığını söyledi ve bende sildim dosyayı. ertesi gün geldi abimiz kardeşim dosyayı gönder ödeyeyim parasını dedi. aman abi gönderdim sildim ben dedim. konuşma geçmişine baktı haklısn kardeşim hata benim dedi ve olmayan yüzlerce kanalın parasını attı. hatasını kabul eder ve telafi eder kendisi. mail vs. alan arkadaşlar bir sıkıntı çıktığında direk buraya yazmamalı. burada adını olumsuz bir şeyde görmek kadar kötü bir şey yok Allah kimseye yaşatmasın. geçmiş olsun EMEKLER ÇÖP OLMASIN. Hiç kimsenin:(

konuda belirttiğim kanallara sahip olanlar geri dönüş yaparsa sevinirim konunun açılış amacı oydu.

düzeltme; kanalları kabul etmedim.

benim için önemli olan arkadaşın hatasını kabul etmesiydi. pmden görüştük ve benim için konu kapanmıştır.

son olarak; kanalların sahipleri pm atarsa konu amacına ulaşmış olur.

düzeltme; kanalları kabul etmedim.

benim için önemli olan arkadaşın hatasını kabul etmesiydi. pmden görüştük ve benim için konu kapanmıştır.

son olarak; kanalların sahipleri pm atarsa konu amacına ulaşmış olur.

imparator un bulması gerekmez mı ? o kımlere sattıgını daha iyi bilir sadece bir geçmişi kontrol edecek zor iş mi ?

sorun çözüldü diyor,konuyu açan arkadaş.o zaman kapatalım ki boşuna uzamasın,ortalık karışmasın tekrar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri