Öncelikle hayirli olsun. Isleri kolaylastiracak bir özellik: arsvilenen videolar tekrar herhangi bir kanala yüklendiginde, önceden girislimis olan etiket, aciklama, baslik gibi zaman alici islemlerin bot tarafindan yapilmasi.
Otomatik etiket sistemi, ve spinner sistemi şu anda hazırda, hepsi çok iyi sonuçlar veriyor.
şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
Teşekkür ediyorum hepimize.
masaüstü botumu site botumu ?
Site üzerinden.
Bunu diğer botlarda yapıyor ama tamamen alakasız başlık açıklama ve etiket geliyor,bu düzgün olura süper olur.
---------- Spam Engelliyici 14:42 ---------- Önceki Mesaj 14:40 ----------
Ayrıyetten mesela bazı botlar 250 mb üstü videolara ünlem geçme çerçeve ekleme işi yapamıyor. Bu sınır çok daha fazla olursada süper olur.
Yukarıda belirttiğim gibi, etiket ve açıklamalarda zaten çok iyi bir çözümümüz var. 250mb sınırı için biraz test yapıp görmek lazım durumu. Sunucu yoğunluğu vs.. önemli bu noktada.
Aktif kanallarımdan örnekler :
işi bilen biri bu şekilde pm atmaz
Kendi tercihidir, ona da saygı duyarız..
Zamanında botextra kullanmıstım çok güzel bi bottu hadi bakalım hayırlı olsun ortam kızısıyor
Amacımız ortamı kızıştırmak değil, sakinleştirmek. Youtube uploaderlar çok çekiyormuş, onlara derman olmak lazım

adsense mail gelmedi diye düşünürken istemsizce güldüm
bot dediğin herşeyi yapacak. ben youtube linkini girecem o videoyu benim kanalıma özgün bir şekilde atacak para kazanmasını ünlemini eşleşenini geçecek bot dediğin budur
Ünlem geçme yani video editleme özelliği çok iyi olmalı
Bir tek konu var burada, para kazanma linkini açmak api tarafından şu anda desteklenmiyor, bunu curl ile yapabilirim, fakat kanallarınızın kapanmasına davetiye çıkmış olur. Daha önce yaşamışsınız benzer bi durumu gördüm bu yüzden api içerisinde olmayan hiçbirşeyi sisteme eklemeyeceğim. Yani kanallarınızı %100 güvenli tutmak için bu para kazanma özelliğini devre dışında bırakabilirim.
Ünlem geçme konusunda testlere beta testerlar ile başlayacağım. Oradan aldığımız sonuçlara göre kesin bir ünlem geçmeyi yapacağız.
Eğer bir şekilde ünlem geçilebiliyorsa biz %100 geçeriz, o bakımdan rahat olabilirsiniz.
eşleşen, dünya geneli geçebilecek kadar iyi render alabilmeli, video editi iyi olmalı
renk, süre, kırpma, kesme, çerçeve ekleme özellikleri olmalı ve video boyutu sınırı olmamalı
buraya kadar teknik kısımlar ama önemli olan upload olayını nasıl yapacak o çok önemli
yt uploadı diğer işlere benzemez
Video editde şu ana kadar ses kaldırma video kaldırma, logo ekleme vb.. özellikleri ekledim çerçeve ekleyebiliriz, video sınırı için yukarda belirttiğim gibi video yükünü görmemiz gerekiyor.
Özgünleştirme özelliği de çok gelişmiş olmalı
Ama en önemlisi edit kalitesi ünlemi cayır cayır geçmesi lazım
Ünlem geçme zaten en önemli konulardan birisi.
Otomatik para kazanma açma olmalı
Yukarıda belirttim durumu.
Ben o botlarin yaptigini demiyorum. Yükleme yaparken etiket aciklama vs girilecek ve bot kayit tutacak, tekrar yükleme yapildigina ilk girilen etikek aciklamayi girecek. Bir nevi etiket aciklama backup gibi yani
Bunun için bizim keyword finderımız 5 yıldır binlerce insanın yüreğine su serpiyor

sizi de rahatlatacağından eminim.
otomatik kanal açabilirse zaten diğer botlarla rekabete bile gerek kalmaz diye düşünüyorum
Güzel fikir, not alıyorum.
Valla adamın daha 1. mesajı ve adam "Aktif Kanallarımdan Örnekler" yazmış

Maksat farklı şeyler gibi geldi bana.. Dikkatli olun
Benim kim olduğumu internette biraz araştırırsanız sevinirim.
Mesaj atan arkadaşlara dönüş yaptım, şimdiden ilginize teşekkürler.
---------- Spam Engelliyici 14:48 ---------- Önceki Mesaj 14:45 ----------
Hocam özelliklerden bahsederseniz seviniriz. + olarak ne var botta piyasadakilerden iyimi olacak?
Üstadım tek tek yazmak biraz zor olacaktır, 40-50 kalem özelliği var şu anda.
Zannediyorum zaten 1 hafta 10 güne kadar ilk version ile çıkış yapmış olacağız.