Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İstediğiniz resim olsun üstadım;Kardeşim daha bu 2.mesajın oldu ve daha düzgün daha hoş bir açıklama yapmadan özellik yazmadan fotoğraf koymadan konu açmışsın. Açık konuş sen olsan aynı şeyi düşünmez miydin ?
Üstadım kullanıcı adı username / şifrenizi bile almayacağız. Herşey sadece api üzerinden yürüyecek.iyi oldu rekabet iyidir. umarım kanallar kapanmaz (!)
İstediğiniz resim olsun üstadım;
![]()
Üstadım onu da görmeden nereye upload yapalımpeki kanal isimlerimizi görebilcekmisniz ?![]()
1 hafta 10 gün diye düşünüyorum. Bir kaç modül üzerinde çalışmak istiyorum önce.yaklaşık piyasaya çıkma tarihi belli mi hocam
Üstadım skypeda şu anda 7 kişiyle görüşüyorum 15 tane pm cevapladım.Bir yandan da buraya cevap yazmaya çalışıyorum. Aynı zamanda burada bir it firması yönetiyorum, mutlaka cevap yazarım ama geç olabilir.Keşke pmlere cevap verebilseydiniz efendim.Benim için botun işlevinden çok satıcının alıcıyı memnun edecek davranışlarda bulunması daha önemlidir. İsterse biz komut vermeden, sadece düşünce sistemiyle iş yapsın, mümkün değil iş yapamayız.
Neyse baltalamak istemiyorum hayırlı satışlar.
Üstadım, kanal çeşitliliğinde denemek istiyorum, banlanan kanallar, para kazanması olmayan kanallar, partner kanalları, riskli klip kanalları vs.. böyle bir karma yapmak istiyorum. Buna denek grubu denir, nasıl ilaçlar denenirken farklı yaşan tiplerinden yaşlardan insan almak isterler aynı mantık.Arkadaşım sana iftira atmak istemiyorumda beta için neden aktif kanal örneği istiyorsun sebebini söylermisin ?Forumda 4 mesajın var niye güvenelim sana ? Çıkar botu referans için ver 10 kişiye göster botu işte niye aktif kanal linki istiyorsun ?
Tabiki üstadım.bomba gibi bir bot gelicek gibi bakalım![]()
Haklısınız üstadım, daha detaylı yazmak gerekir fakat zaten 1 ay sonra güzel bir açılış konusuyla tüm detayları anlatmak isterim. O kadar çok şey yazdık ki teker teker anlatmak için 3 sayfa yazı ve görsel hazırlamam lazım. Şu anda sadece beta tester ve talepleri alıyorum dolayısı ile programın tanıtım konusu değil.arkadaşı daha önceden tanımıyordum ama hakkında biraz araştırma yaptım işinde tecrübeli biri. youtube konusunda da dediklerini yapabilirse ne ala.
yalnız sistemden biraz daha bahseden bir konu herkes için daha iyi olurdu. videoyap botuna benzer token sistemi ile çalışacaksınız anlaşılan. yada aynı serverlarla program kullanarak mı yükleme yapılacak? rakiplerinizi incelediniz mi bu konudaki? ona göre daha detaylı şeyler yazarsanız biz de size neler ekleyebileceğnizi söyleriz![]()
Tabi üstadım;arkadaşlar sizi yanlış anlamaya başladı ve konu farklı bi yöne doğru kayıyor ...sizin websitenizi de referans olarak ekleyin veya şimdiye kadar ne yaptınız kimsiniz millet anlasın.
Cevapladım üstadım.pm gönderdim müdür
Önemli değil üstadım, bot çıktığında görüşleri değişirCogu insan olumsuz yorum yazmis.Nesine guvenmiyorsunuz adamin ? Suan piyasadaki bot sahipleride 1000 mesaj ile cikarmadi botu veya bir referansi yoktu.Arkadas bot tanitim konusu acmamis,oneri istek konusu acmis..
Teşekkür ederim üstadım, nereye gitsek çok şükür bir bilenimiz çıkıyor.@Lastwisher
hocam hayırlı olsun Allah utandırmasın
güvenemiyen arkadaşlar içinizi ferah tutun arkadaşda yamuk olmaz
Görüntü ve ses olayını yarın çalışıyor olacağım, sonuçları bildiririm.görüntü ve ses eşleşeni geçmeli.
captca kodu isteyen kaliteli sitelere backlink eklemeli.
Teşekkür ediyorum, olumsuz düşünenleri hiç kafanıza takmayın. Herzaman olacaktır, arkadaşlar beni sadece burada tanıdıkları için paranoya yapmış olabilirler.Yav hemen saldiriya gecemeyin tanitim konusu degil satis konusu degil sadece duyru birde beta tester araniyor hemen neyin güvencesini istiyorsunuz. Aktif kanal lazim olursa ben beta tester olarak yardimci olurum zaten.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.