İnanılmaz upload botu bitmek üzere isteklerinizi bekliyoruz..

Kardeşim daha bu 2.mesajın oldu ve daha düzgün daha hoş bir açıklama yapmadan özellik yazmadan fotoğraf koymadan konu açmışsın. Açık konuş sen olsan aynı şeyi düşünmez miydin ?

iyi oldu rekabet iyidir. umarım kanallar kapanmaz (!)

Kardeşim daha bu 2.mesajın oldu ve daha düzgün daha hoş bir açıklama yapmadan özellik yazmadan fotoğraf koymadan konu açmışsın. Açık konuş sen olsan aynı şeyi düşünmez miydin ?
İstediğiniz resim olsun üstadım;
36gnS.jpg

iyi oldu rekabet iyidir. umarım kanallar kapanmaz (!)
Üstadım kullanıcı adı username / şifrenizi bile almayacağız. Herşey sadece api üzerinden yürüyecek.

Biz bot konusunda piyasadaki en tecrübeli ekibiz, youtube konusunda da aynı başarıyı yakalayacağımızdan eminiz.

PS : özel bot yazımı için 3 kişi mesaj atmış, şu anda özel yazılım taleplerini alamnıyoruz malesef, bu proje ile çok yoğunuz. Ama ilerleyen zamanlarda vakit bulursak geri dönüş yapacağım.

Boyle.inanilmaz.botlar oldukça Türkiye için YT devri yavaş yavaş bitiyor son dönemde zaten alınan önlemler ortada

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

peki kanal isimlerimizi görebilcekmisniz ? :)

Keşke pmlere cevap verebilseydiniz efendim. :) Benim için botun işlevinden çok satıcının alıcıyı memnun edecek davranışlarda bulunması daha önemlidir. İsterse biz komut vermeden, sadece düşünce sistemiyle iş yapsın, mümkün değil iş yapamayız. :) Neyse baltalamak istemiyorum hayırlı satışlar.

Arkadaşım sana iftira atmak istemiyorumda beta için neden aktif kanal örneği istiyorsun sebebini söylermisin ?Forumda 4 mesajın var niye güvenelim sana ? Çıkar botu referans için ver 10 kişiye göster botu işte niye aktif kanal linki istiyorsun ?

bomba gibi bir bot gelicek gibi bakalım :)

arkadaşı daha önceden tanımıyordum ama hakkında biraz araştırma yaptım işinde tecrübeli biri. youtube konusunda da dediklerini yapabilirse ne ala.

yalnız sistemden biraz daha bahseden bir konu herkes için daha iyi olurdu. videoyap botuna benzer token sistemi ile çalışacaksınız anlaşılan. yada aynı serverlarla program kullanarak mı yükleme yapılacak? rakiplerinizi incelediniz mi bu konudaki? ona göre daha detaylı şeyler yazarsanız biz de size neler ekleyebileceğnizi söyleriz ;)

arkadaşlar sizi yanlış anlamaya başladı ve konu farklı bi yöne doğru kayıyor ...sizin websitenizi de referans olarak ekleyin veya şimdiye kadar ne yaptınız kimsiniz millet anlasın.

Keşke pmlere cevap verebilseydiniz efendim. :) Benim için botun işlevinden çok satıcının alıcıyı memnun edecek davranışlarda bulunması daha önemlidir. İsterse biz komut vermeden, sadece düşünce sistemiyle iş yapsın, mümkün değil iş yapamayız. :) Neyse baltalamak istemiyorum hayırlı satışlar.
Üstadım skypeda şu anda 7 kişiyle görüşüyorum 15 tane pm cevapladım.Bir yandan da buraya cevap yazmaya çalışıyorum. Aynı zamanda burada bir it firması yönetiyorum, mutlaka cevap yazarım ama geç olabilir.
Arkadaşım sana iftira atmak istemiyorumda beta için neden aktif kanal örneği istiyorsun sebebini söylermisin ?Forumda 4 mesajın var niye güvenelim sana ? Çıkar botu referans için ver 10 kişiye göster botu işte niye aktif kanal linki istiyorsun ?
Üstadım, kanal çeşitliliğinde denemek istiyorum, banlanan kanallar, para kazanması olmayan kanallar, partner kanalları, riskli klip kanalları vs.. böyle bir karma yapmak istiyorum. Buna denek grubu denir, nasıl ilaçlar denenirken farklı yaşan tiplerinden yaşlardan insan almak isterler aynı mantık.
Bu arada isteyen yazmasın aktif kanallarını bu kadar büyük sorun olacağını hiç düşünmemiştim.

bomba gibi bir bot gelicek gibi bakalım :)
Tabiki üstadım.
arkadaşı daha önceden tanımıyordum ama hakkında biraz araştırma yaptım işinde tecrübeli biri. youtube konusunda da dediklerini yapabilirse ne ala.

yalnız sistemden biraz daha bahseden bir konu herkes için daha iyi olurdu. videoyap botuna benzer token sistemi ile çalışacaksınız anlaşılan. yada aynı serverlarla program kullanarak mı yükleme yapılacak? rakiplerinizi incelediniz mi bu konudaki? ona göre daha detaylı şeyler yazarsanız biz de size neler ekleyebileceğnizi söyleriz ;)
Haklısınız üstadım, daha detaylı yazmak gerekir fakat zaten 1 ay sonra güzel bir açılış konusuyla tüm detayları anlatmak isterim. O kadar çok şey yazdık ki teker teker anlatmak için 3 sayfa yazı ve görsel hazırlamam lazım. Şu anda sadece beta tester ve talepleri alıyorum dolayısı ile programın tanıtım konusu değil.

arkadaşlar sizi yanlış anlamaya başladı ve konu farklı bi yöne doğru kayıyor ...sizin websitenizi de referans olarak ekleyin veya şimdiye kadar ne yaptınız kimsiniz millet anlasın.
Tabi üstadım;
Biz ileri düzey programlar geliştiren bir yazılım firmasıyız. Türkiye piyasasında genelde BotExtra.com | Akilli icerik bot sistemi ile tanınıyoruz, 5000 den fazla webmasterla çalışyoruz. Bunun dışında diğer forumlarda aktifiz oralardan da bakabilirsiniz.

PS; Konudaki aktif kanal listesi isteğini kaldırdım, sadece kanal sayınızı yazarsanız sevinirim, çok kanalı olan kullanıcıları tercih etmeye çalışıyorum sistemi test etmek adına.

Cogu insan olumsuz yorum yazmis.Nesine guvenmiyorsunuz adamin ? Suan piyasadaki bot sahipleride 1000 mesaj ile cikarmadi botu veya bir referansi yoktu.Arkadas bot tanitim konusu acmamis,oneri istek konusu acmis..

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION]
hocam hayırlı olsun Allah utandırmasın
güvenemiyen arkadaşlar içinizi ferah tutun arkadaşda yamuk olmaz

görüntü ve ses eşleşeni geçmeli.
captca kodu isteyen kaliteli sitelere backlink eklemeli.

Yav hemen saldiriya gecemeyin tanitim konusu degil satis konusu degil sadece duyru birde beta tester araniyor hemen neyin güvencesini istiyorsunuz. Aktif kanal lazim olursa ben beta tester olarak yardimci olurum zaten.

pm gönderdim müdür
Cevapladım üstadım.
Cogu insan olumsuz yorum yazmis.Nesine guvenmiyorsunuz adamin ? Suan piyasadaki bot sahipleride 1000 mesaj ile cikarmadi botu veya bir referansi yoktu.Arkadas bot tanitim konusu acmamis,oneri istek konusu acmis..
Önemli değil üstadım, bot çıktığında görüşleri değişir :)
@Lastwisher
hocam hayırlı olsun Allah utandırmasın
güvenemiyen arkadaşlar içinizi ferah tutun arkadaşda yamuk olmaz
Teşekkür ederim üstadım, nereye gitsek çok şükür bir bilenimiz çıkıyor.
görüntü ve ses eşleşeni geçmeli.
captca kodu isteyen kaliteli sitelere backlink eklemeli.
Görüntü ve ses olayını yarın çalışıyor olacağım, sonuçları bildiririm.
Yav hemen saldiriya gecemeyin tanitim konusu degil satis konusu degil sadece duyru birde beta tester araniyor hemen neyin güvencesini istiyorsunuz. Aktif kanal lazim olursa ben beta tester olarak yardimci olurum zaten.
Teşekkür ediyorum, olumsuz düşünenleri hiç kafanıza takmayın. Herzaman olacaktır, arkadaşlar beni sadece burada tanıdıkları için paranoya yapmış olabilirler.

Beta test için kayıt olan 8 arkadaşa teşekkür ediyorum herkesin skype adresini ekledim, yarın çalışmalara başlayacağız.

Daha beta test olduğu için bir çok aksaklık çıkacaktır, önce o aksaklıkları halledeceğiz sonra son bir cila yapıp sistemi herkese açacağız.

Yarın görüşmek üzere!

1 gün deneme süresi verirseniz diğer botlar gibi destekden yazanlara iyi olur denemeden almak olmaz iyi çalışmalar takipdeyim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri