İnanılmaz upload botu bitmek üzere isteklerinizi bekliyoruz..

piyasada şuan 2 tane bot var stabil çalısan sizin onlardan farkınız ne olacak ve fiyat bilgisi nedir acaba

Fiyatları henüz belirlemedim, proje bittiğinde farkımızı uzun uzun yazacağım. Şimdilik unique fikirlerin çok açılmasını istemiyorum. Çok bir zaman yok zaten bitirelim üzerine konuşuruz.

Konuyu takıpteyız :)

Diğer bütün botlar 1 gün deneme verıyorlar , sizden de bu deneme süersini talep ederiz ...

İstediğiniz 1 gün deneme olsun hiç sorun değil :)

Bana göre bot yazanların sadece yazılım bilmesi gerekmez.Bana göre bot yazan adam yt işini çok iyi biliyor olmalı.Hatta herkesden iyi bilip ünlem,dünya engeli,kanalların kapanma sorunu vs aklınıza yt ile ilgili hangi sorun geliyorsa bunları aşan kendi özel yöntemleri olmalı.Bu yöntemleri de bota aktarmalı.İşte ozaman bir fark yaratabilirsiniz.Dediğim gibi yt işini bu forumdaki herkesten iyi biliyor olmanız lazımki bu bilgileriniz bota yansısın ve sizin botunuzun farkını ortaya koysun.Bu forumdaki herkes daha iyi t işini bilmiyorsanız pek tavsiye etmem böyle bir girişimi.Eskiden videoyap ın sebep olduğu toplu kanal kapanmaları buna örnek verilebilir.Bir güncelleme gelir sizde tepetaklak olursunuz.O yüzden tekrar söylüyroum yt işini üst düzey bilmiyorsanız bu işe girmenizi önermem.

iyi çalışmalar.

MCN açılmaz "MCN Açılıyooor" diye başlık atılır (bu forumda benim saydığım 4 başlık var böyle),

Bir yazılım bitmeden "Yazdım bitti. Tebrikleri alayım" diye başlık atılır.

"Şu networke ait kanalları ayın 30'unda 1 TL'ye satacağım. Satayım mı?" diye başlık atılır. Bir daha gören olmaz.

"Youtube'u bıraktım. İyi günler" diye başlık atılır. Bu başlıktan sonra 2000 post daha atıldığı görülür.

Ben botunuzu kötülemiyorum. Görmediğim bir şeyi kötüleyemem de. El Cordobeslerin ikincisi gibi kendinizi bu kadar överek neden başlık açıyorsunuz?

Youtube piyasasına yeni giren biri olarak bence de bu kadar iddialı başlık açmamanız gerekirdi kendi fikrim karşımızdakiler koskoca youtube mühendisleri dünya engeli geçiyorsun bi çerçeveyle bakıyorsun 2 gün sonra yemiyor bazen geçtikten 1 saat sonra tekrar engel geliyor... sürekli gelişen bi platform sürekli yenilik güncelleme ister ayak uydurmak için sürekli ilgilenilmesi lazım botextra az çok biliyorum bence diğer siteler için bu kadar güncelleme çıkarmamışsınızdır :) Bizim de yapmamız gereken müşteriler olarak bekleyip görmek önceden gaza gelip video edit 1 gb falan taahhütte bulunursanız bu iş olmaz :D Burda bot kullanan adamlar bot 2 dakika yükleme yapmasa neler kaybetceğini biliyor güncel çalışanından tutda +16 çalışanına kadar :) sabırsız bizim milletimiz serverlar 2 dk tıkanır binlerce mesaj yağar destekten :) yani demek istediğim bot piyasaya girince kendini gösterecektir zaten sözle anlatılmaz :) Biz bot kullanıcıları pek limit sevmeyiz paketler ona göre düzenlenirse iyi olur ;)

beta açıcam bilgi vericem demiştiniz, eğer mümkünse deneyelim yada denesin birileri farkı yazsınlar lütfen

unlem i 100 %100 gecsin yeter ben baskada bişey işlemiyorum

Öneri bekliyorsanız yada bot hazır olduktan sonra müşteriler için özel eklentiler düşünüyorsanız 25-30 değil 100 TL de veririm . Her keze faydası olacağını düşündüğüm tek bir bot var oda ya da sadece benim istediğim :) 20 30 blogger hesabı girip bota tek link ile bunların hepsini tek sefer de bloglar da paylaşması.

Sağolun değerli görüşleriniz için arkadaşlar, malum yeni yazılım sürekli onunla ilgleniyoruz, konuya tek tek yazamasamda hepsini tek tek okuyorum.

Şu botu açıkçası bende çok merak ediyorum..

Tabi haberdar edeyim,

Öncelikle 16 tane beta tester talebi oldu bunlardan 10'a yakını ile görüştüm şu anda ilk testler için çok uzman olduğunu düşündüğüm 1-2 kişiyi sisteme aldım, şu anda onların buldukları bugları önerileri yapıyoruz, zaten o kadar çok talep ve bildiri geliyor ki onlardan ancak onları yetiştiriyoruz şu anda.

Bu sebepden diğer arkadaşları almadım sisteme, bu bugları vs.. temizleyince tester başvurusu yapan herkesi sisteme alıp bi stress testi yapacağım, kaç server gerekiyor onları belirlemeye çalışacağım.

Şu anda ünlem geçme / dünya engeli geçme konusunda yaptığımız çalışmalar çok iyi gidiyor %90 oranla hiçbir engele takılmıyoruz, çok çok zor videoları bile geçebiliyor sistem.

Video convert konusunda yeni talepler vardı bunları toparladık.
Bunun dışında video ekleme motorunda bir iyileştirme yaptık.
Bizim sunucularımız biraz fazla hızlı çalışıyordu bi limit sistemi geliştirdik bu kadar saatte bu kadar ekle bu aralıklarla ekle diye.
Ayarlarda fazla notification problemi vardı bunu giderdik.
Videoları otomatik güncelleme motorunu bu gün açtık.
Ayarlar bölümünde kanal bazlı ayarlar eklendi, logo ekleme için yeni özellikler belirlendi, yeri zamanı giriş çıkış aralıkları.
En önemlilerinden biride slave serverlar üzerinde testler başladı 100 e yakın sunucu kurmayı düşünüyoruz, bunun için hızlı bir kontrol mekanizması hazırlandı.

Şu anda hepsi aklıma gelmedi fakat, hızlı bir şekilde toparlamaya çalışıyoruz. Tester arkadaşlara sonsuz teşekkür ediyorum onların yol göstermeleri olmasa bu kadar çabuk toparlayamazdık.

Şu sıra bu işle çok yoğun olduğumuz için sürekli konuya yazamıyorum, ama gelişmeleri ufak ufak yazacağım.

Tebrik ediyorum yazınızdan da anlaşıldığı gibi ortaya gayet güzel bir bot çıkacak gibi duruyor merakla bekliyoruz çıkmasını geri sayım başladı mı ?

Tabi haberdar edeyim,

Öncelikle 16 tane beta tester talebi oldu bunlardan 10'a yakını ile görüştüm şu anda ilk testler için çok uzman olduğunu düşündüğüm 1-2 kişiyi sisteme aldım, şu anda onların buldukları bugları önerileri yapıyoruz, zaten o kadar çok talep ve bildiri geliyor ki onlardan ancak onları yetiştiriyoruz şu anda.

Bu sebepden diğer arkadaşları almadım sisteme, bu bugları vs.. temizleyince tester başvurusu yapan herkesi sisteme alıp bi stress testi yapacağım, kaç server gerekiyor onları belirlemeye çalışacağım.

Şu anda ünlem geçme / dünya engeli geçme konusunda yaptığımız çalışmalar çok iyi gidiyor %90 oranla hiçbir engele takılmıyoruz, çok çok zor videoları bile geçebiliyor sistem.

Video convert konusunda yeni talepler vardı bunları toparladık.
Bunun dışında video ekleme motorunda bir iyileştirme yaptık.
Bizim sunucularımız biraz fazla hızlı çalışıyordu bi limit sistemi geliştirdik bu kadar saatte bu kadar ekle bu aralıklarla ekle diye.
Ayarlarda fazla notification problemi vardı bunu giderdik.
Videoları otomatik güncelleme motorunu bu gün açtık.
Ayarlar bölümünde kanal bazlı ayarlar eklendi, logo ekleme için yeni özellikler belirlendi, yeri zamanı giriş çıkış aralıkları.
En önemlilerinden biride slave serverlar üzerinde testler başladı 100 e yakın sunucu kurmayı düşünüyoruz, bunun için hızlı bir kontrol mekanizması hazırlandı.

Şu anda hepsi aklıma gelmedi fakat, hızlı bir şekilde toparlamaya çalışıyoruz. Tester arkadaşlara sonsuz teşekkür ediyorum onların yol göstermeleri olmasa bu kadar çabuk toparlayamazdık.

Şu sıra bu işle çok yoğun olduğumuz için sürekli konuya yazamıyorum, ama gelişmeleri ufak ufak yazacağım.
bu dedikleriniz olursa ilk ay 1000 kullanıcının üstüne çıkarsınız hocam sunucuları iyi ayarlarsanız 1 senede 10k kullanıcı yaparsınız botta çok ümitliyim hız sorunu olmasın ünlem geç oranı iyi olsun yeterlidir bence fiyat zaten siz piyasaya uygun birşeyler düşünürsünüz

Aynen ünlem geçsin adam akıllı yeter çıkış tarihi netleşince bilgilendirin bizi burdan :)

Daha önce videoyu atmış olan kişinin Kaç Gün Sonra Bu videodan Uyarı aldığı Telif vs benzeri gibi şeyleri gösterirse ( böyle bir şey mümkün olabilir mi bilmiyorum) türkiyenin en kaliteli botu olur. Telif felan geldiğini gösteren botlar varda fakat kaç gün sonra telif veya engel geldiğini göstermesi lazım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri