piyasada şuan 2 tane bot var stabil çalısan sizin onlardan farkınız ne olacak ve fiyat bilgisi nedir acaba
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sağolun değerli görüşleriniz için arkadaşlar, malum yeni yazılım sürekli onunla ilgleniyoruz, konuya tek tek yazamasamda hepsini tek tek okuyorum.
bu dedikleriniz olursa ilk ay 1000 kullanıcının üstüne çıkarsınız hocam sunucuları iyi ayarlarsanız 1 senede 10k kullanıcı yaparsınız botta çok ümitliyim hız sorunu olmasın ünlem geç oranı iyi olsun yeterlidir bence fiyat zaten siz piyasaya uygun birşeyler düşünürsünüzTabi haberdar edeyim,
Öncelikle 16 tane beta tester talebi oldu bunlardan 10'a yakını ile görüştüm şu anda ilk testler için çok uzman olduğunu düşündüğüm 1-2 kişiyi sisteme aldım, şu anda onların buldukları bugları önerileri yapıyoruz, zaten o kadar çok talep ve bildiri geliyor ki onlardan ancak onları yetiştiriyoruz şu anda.
Bu sebepden diğer arkadaşları almadım sisteme, bu bugları vs.. temizleyince tester başvurusu yapan herkesi sisteme alıp bi stress testi yapacağım, kaç server gerekiyor onları belirlemeye çalışacağım.
Şu anda ünlem geçme / dünya engeli geçme konusunda yaptığımız çalışmalar çok iyi gidiyor %90 oranla hiçbir engele takılmıyoruz, çok çok zor videoları bile geçebiliyor sistem.
Video convert konusunda yeni talepler vardı bunları toparladık.
Bunun dışında video ekleme motorunda bir iyileştirme yaptık.
Bizim sunucularımız biraz fazla hızlı çalışıyordu bi limit sistemi geliştirdik bu kadar saatte bu kadar ekle bu aralıklarla ekle diye.
Ayarlarda fazla notification problemi vardı bunu giderdik.
Videoları otomatik güncelleme motorunu bu gün açtık.
Ayarlar bölümünde kanal bazlı ayarlar eklendi, logo ekleme için yeni özellikler belirlendi, yeri zamanı giriş çıkış aralıkları.
En önemlilerinden biride slave serverlar üzerinde testler başladı 100 e yakın sunucu kurmayı düşünüyoruz, bunun için hızlı bir kontrol mekanizması hazırlandı.
Şu anda hepsi aklıma gelmedi fakat, hızlı bir şekilde toparlamaya çalışıyoruz. Tester arkadaşlara sonsuz teşekkür ediyorum onların yol göstermeleri olmasa bu kadar çabuk toparlayamazdık.
Şu sıra bu işle çok yoğun olduğumuz için sürekli konuya yazamıyorum, ama gelişmeleri ufak ufak yazacağım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.