İnceleme Sonucu : Kopya İçerik ve Red

• Kullanıcı aliq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

aliq

Kayıtlı Üye
Red cevapları genelde Kopya içerikten gelmekte bu sorunu nasıl çözeceğimiz konusunda net bir cevabı olan yahut kafa yormak isteyen varsa bu konuda çözüm üretebileceğimizi sanıyorum.

yt to yt yapmak artık büyük oranda sizi ele veriyor.Renderların hepsi onay alıyor mu hayır ama yt to yt bariz ele veriyor sizi.

Ben Haftalık bi adsense yapabileceğimi bilsem ginede çalışırım fakat bu konu üstünde pek kafa yormadım

Ben youtube il alakası olmayan videolar ile spam yapıyorum, fakat yine izinsiz kopya diyor..
Asistanı açtım, hazirandan sonra açılan kanalları taradım, yaklaşık 500 sonuçtan 4 tanesinde para kazanma aktifti.. onlarda resmi kanallar

valla bilgi kanalımda resim kullanmam bile izinsiz içerik olarak algılanıyor. Ücretsiz müzikleri bile izinsiz kopya diye işaretliyorlar. İlla yt'nin b.ktan müziklerini kullanacağız..

Bugün bi kanalları güncelleyim dedim PK açık olmayan bir kanal 2.3 milyon izleme almış sadece öyle bakıyoruz.

Blogger e yönelin,fena index alıyor içerikler...Web adsense reklamlarınıda gir bak keyfine..

Spam gibi düşünün at geç,ama kurallarada uymanız lazım..Banlanmamak için..

Blogger e yönelin,fena index alıyor içerikler...Web adsense reklamlarınıda gir bak keyfine..

En az 6 aydır aktif olması vs. diyor gerekli mi gerçekten bu süre blog adsene başvurusu için

Benim de kanalım izinsiz kopya ile para kazanması onaylanmadı.

Kanalımda 8 tane (c) talifli fakat para kazanması video sahibine giden video var.

Ben bunları silsem onaylamada faydası olurmu? tecrübe eden varmı?

Bloggerdan 4-5 yıl önce iyi para kaldırdım. Ama şimdi kimse internette takılmıyor varsa yokda face, youtube, inst...

Yani mobilden webde sörf yapan kişi sayısı az... O yüzden favori uygulamalarda bir şeyler yapmak lazım para kazanmak için. Yani face ve youtube önde gidiyor şu sıralar...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri