Inceleniyor Sorunu Hakkında Gelişmeler.

• Kullanıcı suat37
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
dediğiniz kısmın linkini atabilirmisiniz. ya da yerini tarif edermisin.

geçenlerde bir konuda paylaştım, fakat konuyu bulamadım. pm göndereceğim. (not her kanalda o sekme aktif olmaz.)

Siz güncel sorundan yani genel sorundan sonra da olumlu dönüş aldınız mı? şu an hiç kimse onay alamıyor. Geri Bildirim deneyip bekledikten sonra oldu mu son 15-20 gün içinde?

forumu detaylı takıp etmiyorum. bu konudan 10 gündür haberdarım, daha önceden 3-5 gün incelenme sürdüğünde iletişime geçiyordum. (10 gün içerisinde test etme şansım olmadı ,sebebi iletişim sekmesi aktif değil.)

yanlış bilgi. kanalım eski ve izlenim sayısıda x milyon. tam olarak 6 aralıktan itibaren bekliyorum. izlenim kasma, organik izlenim vs.de yok

Ben burda tercübelerimi yazıyorum. 5 ocakta onay alan kanal bildirim

gOjXB0.png

PlvQgd.png

Hocam sen ilk bagladıgın adsenseyimi degiştirdin

Yeni yılda başka başvuru yapan arkadaş oldu mu kanallar incelemeye giriyor mu ?

Hocam kanalınızın farkı ne? Neden her kanalda çıkmıyor?

Tahminimce kanalın toplam izlenim dakikası ve izlenme sayısın belirledikleri ortalamayı geçtiği zaman aktif oluyor...

---------- Spam Engelliyici 23:47 ---------- Önceki Mesaj 23:25 ----------

Eger benim anladıgım olaysa, para kazanması açık olan kanallarda çıkıyor

Hayır hocam para kazanması aktif olmayan kanaldada aktif oluyor....

Tahminimce kanalın toplam izlenim dakikası ve izlenme sayısın belirledikleri ortalamayı geçtiği zaman aktif oluyor...

---------- Spam Engelliyici 23:47 ---------- Önceki Mesaj 23:25 ----------

Hayır hocam para kazanması aktif olmayan kanaldada aktif oluyor....

hocam 20 k ızlenende var 100 k ızlenen var onay almıyor ıncelemede 1 aydır

hocam 20 k ızlenende var 100 k ızlenen var onay almıyor ıncelemede 1 aydır

arkadaş,resimde gösterdigi yerin her kanalda olmadıgını söylüyor hocam.belirli bi sayıyı geçen kanal onaylanıyor demiyor.yoksa aynen seninde söyledigin gibi izlenim 10k da olsa,100k da olsa bekliyor ne zamandır.2-3 güne 1 ay doluyor şu kanalda mesela,bunun gibi yada bundan büyük onlarca kanal var beklemede olan...resmen bi servet kaybediyoruz şu olay yüzünden.

0EbpBB.jpg

Güncelleme için özür dilerim ama bu vietnamlılar facede iyice costular onaylı kanal gösterip duruyolar. Gelişme yaşayan var mı olumlu olumsuz.

Güncelleme için özür dilerim ama bu vietnamlılar facede iyice costular onaylı kanal gösterip duruyolar. Gelişme yaşayan var mı olumlu olumsuz.

Ben vietnamlılar ve hintlilerin bu işi çözdügünü düşünüyorum, bir çare buldular bana kalırsa

Telifsiz sorunsuz kanallarin para kazanmasi gitmeye basladi: "uygun olmadigini tespit ettik" deyip duruyor. Yeniliklerden biri olabilir.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri