para kazanması giden kanallarda yeniden başvur seçeneği aktif olan hiç oldu mu arkadaşlar? bende hala pasif
1 ay doldu bende bugün tekrardan başvuru yaptım bakalım sonuç ne olacak merakla bekliyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
para kazanması giden kanallarda yeniden başvur seçeneği aktif olan hiç oldu mu arkadaşlar? bende hala pasif
bu kadar uzun sürmesi normal değil. bana sorarsanız şuanda yeni aldıkları elemanlar şuanda bütün kanalları onaylayıp reddediyor. ama bize yansıtmıyorlar. youtube bakıyolar hangi tipdeki kanallar onay alıyor hangi tipdekiler reddediliyor. kendi çapında bir algoritma oluşturuyor. ve bu algoritmaları oluşturulan algoritma yeni başvurulan kanallarda sürekli deneniyor. spamları %99ayıklayana kadarda bu sürecek. belki 1 gün belki 1-2 ay daha sürücek. ve sonunda %99 başarı sağlayınca. bütün kanallara tek tıkla onayları ve redleri göndericek. ve ytparadaki felaket tellalları bizi bittik, youtube bitti, bu sefer kesi bitti diyecek. he sonunda nemi olacaktürküz.
![]()
cevap gelmiş mi diye dün tekrar başvurdugum kanallara girdim az önce,2 kanaldada henüz cevap yok ama başka bi gariplik var.dün tekrar onaya göndermeden önce 2 kanalında yt panelinde kazançlar duruyordu.daha öncede söylemiştim,panelden paralar sıfırlanmadı hiçbi kanalda diye.fakat dün incelemeye giden bu 2 kanalında şuan yt panelinde kazançları sıfırlanmış durumda.zaten paralar kesinleşmedi,alamadık ama panelde görününce yinede bi umut var diyorduk almak için o paraları
geçen ay para kazanması kapanan,son bikaç günde tekrar onaya gönderen diger arkadaşlardan buna dikkat eden,yaşayan var mı acaba?
Tüm zamanlara baktınız değilmi hocam
eskiden kazandıgım,aldıgım paralar görünüyor hocam.belki alırım diye bekledigim,para kazanma kapanınca içerde kalan paralar görünmüyor şuan.
Bu kötü işte. para kazanma gittmeden önceki kazançlar yalan oldu yani ..
ne yazıkki şuan öyle görünüyor hocam![]()
Hocam bu size gelen yeniden başvuru hakları bana neden gelmiyor ?
demekki günü dolmamış henüz.benimde biçok kanal geriye gün sayıyor şuan.
2 ay önce başvurdugum kanal, günü dolmaması imkansız, ayrıca ne gün flanda yok
hocam bahsedilen para kazanılması gidip 1 ay sonra başvurun dediğimiz kanallar . İncelemeye gönderdiğimiz kanallardan bahsedilmiyor..
cevap gelmiş mi diye dün tekrar başvurdugum kanallara girdim az önce,2 kanaldada henüz cevap yok ama başka bi gariplik var.dün tekrar onaya göndermeden önce 2 kanalında yt panelinde kazançlar duruyordu.daha öncede söylemiştim,panelden paralar sıfırlanmadı hiçbi kanalda diye.fakat dün incelemeye giden bu 2 kanalında şuan yt panelinde kazançları sıfırlanmış durumda.zaten paralar kesinleşmedi,alamadık ama panelde görününce yinede bi umut var diyorduk almak için o paraları
geçen ay para kazanması kapanan,son bikaç günde tekrar onaya gönderen diger arkadaşlardan buna dikkat eden,yaşayan var mı acaba?
2. defa onaya giden kanalin gecen ayki kazanci analyticsde duruyor ama bana torpil gectiklerinden degil, sirasayila isleme aliyorlar kanallari yani daha sira gelmemis olabilir bana.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.