Inceleniyor Sorunu Hakkında Gelişmeler.

• Kullanıcı suat37
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
para kazanması giden kanallarda yeniden başvur seçeneği aktif olan hiç oldu mu arkadaşlar? bende hala pasif

bikaç saat önce 2 kanalla başvurdum ben,süreleri bugün dolmuştu.hiçbi degişiklik yapmadan direkt başvurdum.ne cevap gelirse artık,sonucu yazarım ;)

bu kadar uzun sürmesi normal değil. bana sorarsanız şuanda yeni aldıkları elemanlar şuanda bütün kanalları onaylayıp reddediyor. ama bize yansıtmıyorlar. youtube bakıyolar hangi tipdeki kanallar onay alıyor hangi tipdekiler reddediliyor. kendi çapında bir algoritma oluşturuyor. ve bu algoritmaları oluşturulan algoritma yeni başvurulan kanallarda sürekli deneniyor. spamları %99ayıklayana kadarda bu sürecek. belki 1 gün belki 1-2 ay daha sürücek. ve sonunda %99 başarı sağlayınca. bütün kanallara tek tıkla onayları ve redleri göndericek. ve ytparadaki felaket tellalları bizi bittik, youtube bitti, bu sefer kesi bitti diyecek. he sonunda nemi olacak :D türküz. :D

bu kadar uzun sürmesi normal değil. bana sorarsanız şuanda yeni aldıkları elemanlar şuanda bütün kanalları onaylayıp reddediyor. ama bize yansıtmıyorlar. youtube bakıyolar hangi tipdeki kanallar onay alıyor hangi tipdekiler reddediliyor. kendi çapında bir algoritma oluşturuyor. ve bu algoritmaları oluşturulan algoritma yeni başvurulan kanallarda sürekli deneniyor. spamları %99ayıklayana kadarda bu sürecek. belki 1 gün belki 1-2 ay daha sürücek. ve sonunda %99 başarı sağlayınca. bütün kanallara tek tıkla onayları ve redleri göndericek. ve ytparadaki felaket tellalları bizi bittik, youtube bitti, bu sefer kesi bitti diyecek. he sonunda nemi olacak :D türküz. :D

Bünyesindeki çalışanlar değil de Hereos programındakiler olmasın o kontrol edenler?

cevap gelmiş mi diye dün tekrar başvurdugum kanallara girdim az önce,2 kanaldada henüz cevap yok ama başka bi gariplik var.dün tekrar onaya göndermeden önce 2 kanalında yt panelinde kazançlar duruyordu.daha öncede söylemiştim,panelden paralar sıfırlanmadı hiçbi kanalda diye.fakat dün incelemeye giden bu 2 kanalında şuan yt panelinde kazançları sıfırlanmış durumda.zaten paralar kesinleşmedi,alamadık ama panelde görününce yinede bi umut var diyorduk almak için o paraları :)

geçen ay para kazanması kapanan,son bikaç günde tekrar onaya gönderen diger arkadaşlardan buna dikkat eden,yaşayan var mı acaba?

cevap gelmiş mi diye dün tekrar başvurdugum kanallara girdim az önce,2 kanaldada henüz cevap yok ama başka bi gariplik var.dün tekrar onaya göndermeden önce 2 kanalında yt panelinde kazançlar duruyordu.daha öncede söylemiştim,panelden paralar sıfırlanmadı hiçbi kanalda diye.fakat dün incelemeye giden bu 2 kanalında şuan yt panelinde kazançları sıfırlanmış durumda.zaten paralar kesinleşmedi,alamadık ama panelde görününce yinede bi umut var diyorduk almak için o paraları :)

geçen ay para kazanması kapanan,son bikaç günde tekrar onaya gönderen diger arkadaşlardan buna dikkat eden,yaşayan var mı acaba?

Tüm zamanlara baktınız değilmi hocam

Para kazanması giden 3 kanalın yeniden başvuru tarihi gelmiş, tekrar başvurduk bakalım.
Gelişmeleri aktarırım.

2. defa onaya giden kanalin gecen ayki kazanci analyticsde duruyor ama bana torpil gectiklerinden degil, sirasayila isleme aliyorlar kanallari yani daha sira gelmemis olabilir bana.

2. defa onaya giden kanalin gecen ayki kazanci analyticsde duruyor ama bana torpil gectiklerinden degil, sirasayila isleme aliyorlar kanallari yani daha sira gelmemis olabilir bana.

bu olay sadece dün tekrar onaya gönderdigim kanallarda var,digerlerine baktım ama başka kanalda yok sorun henüz.inşallah hata sende degil bendedir hocam :)

para kazanması kapanan kanallardan tekrar başvuru gönderip olumlu yada olumsuz cevap alan varmı acaba ?

Para kazanma için başvuru yapayım dedim şöyle uyarı çıkıyor Almanya dahil olmak üzere birçok ülkede :D

Edit: Birkaç kanalla daha denedim hepsinde aynı sorun var. Sanırım artık birşeyler yapıyorlar :D

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri