Inceleniyor Sorunu Hakkında Gelişmeler.

• Kullanıcı suat37
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Bazı değişiklikler olsa da henüz onaylanan kanal yok sanırım.

Para kazanan kanallarınızı kontrol edin güncelleme gelmiş

Muhtemelen eski kanallara bir güncelleme gelmiş olabilir, 10K incelemesine gerek duymadan direk para kazanma açılanları kastediyorum...

Onun dışında genel olarak toplu bir güncelleme olduğunu sanmam enazından kendi kanallarım için durum bu şekilde...

Onay süreci ile de değişen birşey yok zannedersem inceleme tarihleri yaklaşık 2 haftadır gün gün değişiyor, bu yün tekrar baktım 3 Aralık olarak görülmekte, muhtemelen algoritmada değişiklik yapacaklar bu nedenle tüm onayları bekletiyorlar yeni algoritma için...

Hakkımızda hayırlısı...

Hesap durumu: İnceleniyor İnceleme 20 Kas 2017 tarihinde başladı. Kanalınız onaylandığında sizi e-posta yoluyla bilgilendireceğiz.

Halen inceleniyor diyor ya red gel ya inceleme ayar oldum ne kadar sürede geri dönüş yapıyorlar?

Hesap durumu: İnceleniyor İnceleme başladı. Kanalınız onaylandığında sizi e-posta yoluyla bilgilendireceğiz.

tarih gitmiş, sanırım artık inceleniyor..

Hesap durumu: İnceleniyor İnceleme başladı. Kanalınız onaylandığında sizi e-posta yoluyla bilgilendireceğiz.

tarih gitmiş, sanırım artık inceleniyor..

Dün bir tane gönderdim bakalım ne olacak bu konu üzerinden bilgilendiririm

Dün bir tane gönderdim bakalım ne olacak bu konu üzerinden bilgilendiririm
ben az önce 1 yıllık videolu bir kanalı başka adsenseye bağladım bekleme yapmadan para kazanması açıldı. 10k izlenim şartı aramadı. ama sonradan inceleme gelir mi videolara bilmiyorum.gelişme olursa yazarım

Önceden kırmızı işaretli yerde incelemenin başlama tarihi de yazıyordu. Onu kaldırmışlar bende. Yeni bir güncelleme mi yapıldı yoksa bildirimde bulundum için sadece bende mi silindi o kısım
Sizde durum nedir
Screen.png

Önceden kırmızı işaretli yerde incelemenin başlama tarihi de yazıyordu. Onu kaldırmışlar bende. Yeni bir güncelleme mi yapıldı yoksa bildirimde bulundum için sadece bende mi silindi o kısım
Sizde durum nedir
Screen.png

herkeste kalktı o hocam

uzun süredir kanalları incelemede olup onay gelen var mı ?

Milyon izlenmeli kanallar yatıyor, ne zaman düzeleceği hakkında fikri olan varmı?

Tahminim ; bu incelemede bekleyen kanalları yeni güncellemenin başlamasıyla, 1 ocak itibariyle kapatacaklar..Şahsi fikrimdir..İnşallah öyle birşey olmaz...

öyle kafalarına göre tüm kanalları kapatamazlar. sadece bizler beklemiyoruz herkes bekliyor.

Kapatsalar şimdiden kapatırlardı yılbaşını beklemezler. Zaten yapmadıkları bişey değil. Bence bir güncelleme için bekletiyorlar bununla beraber başvurudan sonra beklenen süreyi kısaltacaklardır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri