İnceleniyor Sorunu

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

JiTeM

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bu inceleniyor sorunun'dan hala bır haber yokmu acaba? Youtube'den veya Serkan abiden :) valla deli olucam videolar okadar ızlenıyor ama ıncelıyor durum'da onaylı bazı vıdeolarım kazandıran vıdeolarım ıncelenıyor duruma gecıyor yenı yukledıgım vıdeoların %95'i incelenıyor durum'da kalıyor youtube'ye mesajmı atsak acaba sorun hakkında.

Aynı Sorun Heralde Çoğu Arkadasimizda Mevcut (Bende Dahil) :)

Son birkaç saatte yüklediğim bi çok video 301+ oldu ama %99'unda reklam açamıyorum :D

yok hala düzelmemiş ya. Sinir oldum ve youtube hala aramalara düzgün yanıt vermiyor. Sanırım hepsi aynı anda düzelecek.

arkadaşlar aynı sorun bende var video tutuldu ışık yanmıyor acil yardım

arkadaşlar hangi konularda video yüklüyorsunuz. ? ben yüklücek bir şey bulamıyorum biraz yardım eder misiniz.

arkadaşlar incelenen video izleniyorsa para kazanabilirmiyisniz

---------- Mesaj saat 09:53:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:51:47 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar hangi konularda video yüklüyorsunuz. ? ben yüklücek bir şey bulamıyorum biraz yardım eder misiniz.

hocam nasıl bulamıyorsun her yer video:)haber,komedi,eğlence,yarışma,siyaset

alsana güncel olay gezi parkını videolarını yükle:)

arkadaşlar incelenen video izleniyorsa para kazanabilirmiyisniz

---------- Mesaj saat 09:53:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:51:47 civarında gönderildi. ----------

hocam nasıl bulamıyorsun her yer video:)haber,komedi,eğlence,yarışma,siyaset

alsana güncel olay gezi parkını videolarını yükle:)

telif hakkına gireceğini düşündüm için hiç bir şey yapamyrm. yani kısaca aklıma çok şey geliyor ama her şey telif hakkı oldugunu düşünüyorum biraz aydınlatılmak istiyorum doğrusu.

telif hakkına gireceğini düşündüm için hiç bir şey yapamyrm. yani kısaca aklıma çok şey geliyor ama her şey telif hakkı oldugunu düşünüyorum biraz aydınlatılmak istiyorum doğrusu.

Hocam forumda dolu konu var Serkan abinin onları okuyun daha başka konularda var temeli bilmeden burda saatlerce yazıyım sana bende inan 2 ay önce böyleydim ama ama forumda dolu yazı var okumuyorum vidoe izlemiyorum eee konu açıyorum boş boş bunlar oku,izle

Dizilerde mümkün değil geçemiyorum bu olayı. 5 haziran akşamı ne güzeldi, 6 haziran sabahı bir uyandım yüklediğim videoları yakamadım halada böyle durum.

bendede aynı sorun ne yaptıysam olmadı... bakalım ne olcak

bence sen birsey yukleme :) kendi calisman degilse zaten telif hakki ihlali yapiyorsun, yani sunu soyleyim tam olarak sorunu anlamadim :)

tam olarak video ismimi istiyorsun sunlarda telif yok, bunlari yukle seklinde bir cevab mi bekliyorsun ?

yeni bi kanal açınca ekledigin videolarda öle inceleniyo 2 gündür bende böyle. Ama aynı videoyu eski kanala at hemen onay alıyo

sorun hala devam ediyor mu umarım çok uzun sürmez dolar ışığı yanar artık sürekli olarak

hala aynı dolar işaretiyansa bile istersen rtı bir etiket küçük resim baslıkta değişiklik yap yine dolar incelenmeye alınıyor çok garip birdurum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri