İnceleniyor Sorununun Çözüm Yöntemleri ...

S
  • Kullanıcı SyHnL63
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
S

SyHnL63

Guest
Cogu Arkadaşımız İnceleniyor Sorunuyla Baş Ediyor Çözüm Yöntemleri Sırası İle :

1 . Videoyu yüklerken para kazanmayı kapatın yüklendikten sonra aktif edin 10 Dakika Sonra Aktif Oluyor

2 . Yüklemiş Oldugunuz Videonun Etiketlerini Silin Kaydedin Daha Sonra Yeni Etiketler Girin ve 10 Dakika Bekleyiniz

3 . Videonuzun Kategorisini Yükledikten Sonra Değiştirin ...

BU 3 YÖNTEM DENENEREK SİZLERE SUNULMUŞTUR ARKADAŞLAR ...

Sabrederseniz Çözüme Ulaşırsınız ...

1- Etiketleri sil,Aciklamayi sil,Basligi sil ve Basliga GDERED22 yaz,Para kazanmayi kapat sonra kaydet.

2- Sayfa yenile

3- Para kaznamayi aktif et yeniden kaydet.

4- F5 yap 2-3 kez,

5- Para kaznama aktif olunca,basligi ve aciklayi yaz kaydet etiket girme .

6- Etiketlerini aciklama icine yaz.2-3 kez dedigim sekilde deneyin duzelecekdir.

Başlığa sadece 'a' yazıp kaydet
f5
1-2 dakika içerisinde yada anında para kazanma aktif oluyor
ilgili başlığı değiştirirkende > videoyu seçip>işlemler>gelişmiş>Başlık...
Bol Kazançlar !

1- Etiketleri sil,Aciklamayi sil,Basligi sil ve Basliga GDERED22 yaz,Para kazanmayi kapat sonra kaydet.

2- Sayfa yenile

4- F5 yap 2-3 kez,

6- Etiketlerini aciklama icine yaz.2-3 kez dedigim sekilde deneyin duzelecekdir.

---------- Mesaj saat 18:31:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:29:37 civarında gönderildi. ----------

Ilk mesaja eklerim diger taktiklerini paylasan arkadaslarin yontemlerini.

2- Sayfa yenile

4- F5 yap 2-3 kez,

saygılar abi Teşekkürler

Arkadaşlar Bi Garanti 2.yöntem ise benden gelsin
Başlığa sadece 'a' yazıp kaydet > f5 >1-2 dakika içerisinde yada anında para kazanma aktif oluyor
> ilgili başlığı değiştirirkende > videoyu seçip>işlemler>gelişmiş>Başlık...
Bol Kazançlar !

Bazen ne yaparsan yap olmuyor bazen

вαттυѕαу;29498' Alıntı:
Yok bende hala olmuyor tek tek hepsini yaptım

biraz daha dikkatli okuyup deneyebilirsin.. aksi halde TW'den yardım edebilirim.

saygılar abi Teşekkürler

Arkadaşlar Bi Garanti 2.yöntem ise benden gelsin
Başlığa sadece 'a' yazıp kaydet > f5 >1-2 dakika içerisinde yada anında para kazanma aktif oluyor
> ilgili başlığı değiştirirkende > videoyu seçip>işlemler>gelişmiş>Başlık...
Bol Kazançlar !

başlık "a" iken para kazanma aktif olsada şu yeni yaptıkları şeyle başlığı değiştirsende tekrar incelemeye giriyor ki.?

biraz daha dikkatli okuyup deneyebilirsin.. aksi halde TW'den yardım edebilirim.

cidden olmuyor şuan bende de her yöntemi dikkatlice uyguluyorum yanmıyor dolar ışığı

---------- Mesaj saat 19:40:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:40:07 civarında gönderildi. ----------

günün belirli saatlerinde çok kolay aktif oluyor bazen aktif etmek eziyete dönüşüyor olmuyor da zaten

Arkadaşlar Tek Tek TW'den Yardım Edebilirim Şuanda Biraz İşim Var..

Bende de olmuyor. Dün yüklediğim 2 videoyu bir türlü aktif hala getiremedim. Videonun teki 30.000 izleme aldı. Boşuna gitti.:S

hocam işin bitince yazda tw vereyim bak sana zahmet

Yolladım team ama sen de qoitten yardım istemiyor muydun yakabiliyor musun sen ışığı?

---------- Mesaj saat 20:33:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:51:56 civarında gönderildi. ----------

Navi1337 team ile denedi olmadı yine

Para kazanma aktif olmuyorsa bazen tutan bir yöntem de ben vereyim. Başlıktaki tüm kelimeleri birleştirerek de para kazanmayı aktifleştirebilirsiniz. Ama dediğim gibi bu yöntem de her zaman tutmaz.

Tabiki başlık bu şekilde farklı bir formatta yazılacağından yeterli etki gösterir mi göstermez mi bilemiyorum.

Örnek verecek olursam;

"2013 Yılının En Güzel Golleri" şeklinde değil de "2013YılınınEnGüzelGolleri" şeklinde yazılabilir.

Video youtube ana sayfada çıkmaya başladı. Denemediğim yol kalmadı ama olmuyor reklam etkinleştirme.:mad:

dünden beri onaylanmayan videolarımda denedim bi kaç tanesi aktif oldu diğerlerini bekliyorum.

Arkadaşlar Az Önce 1 Yöntemde ben keşfettim galiba :)

1-Etiketleri Kopyalayıp Silip Kayıt Ediyoruz
2-En fazla 5dk içinde para kazanma açılmış oluyor
3-Sonra İşlemler>Gelişmiş>Etiket Kısmına Gelip Etiketleri Ekleyip Kayıt Ediyoruz

Bu Kadar Arkadaşlar :)

Arkadaşlar Az Önce 1 Yöntemde ben keşfettim galiba :)

1-Etiketleri Kopyalayıp Silip Kayıt Ediyoruz
2-En fazla 5dk içinde para kazanma açılmış oluyor
3-Sonra İşlemler>Gelişmiş>Etiket Kısmına Gelip Etiketleri Ekleyip Kayıt Ediyoruz

Bu Kadar Arkadaşlar :)

senin yazın uğurlu geldi :D, dün akşam tüm bunları denememe rağmen bir türlü aktifleştiremedim. Ediketleri sildim aktif ettim hemen ışığı gördüm :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri