İnceleniyor Sorununun Çözüm Yöntemleri ...

S
  • Kullanıcı SyHnL63
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Bu ve diğer yöntemlerle etkinleştirdiğim videolar da oldu, bütün yöntemleri deneyip etkinleştiremediğim de... Ama yeni yüklediğim videolarda sorun çıkmadan aktif oluyor artık. Sizde de öyleyse düzeldi demek oluyor sanırım.

Sorun günün değişik saatlerinde düzelip değişik saatlerinde yine oluşuyor

Beyler ne yapıyorsam incelemede bu hıyar hala yav.
Yokmu su işin bankosu? :)

Şu anda video yükleyen varmı yanmıyo kolay kolay

ışık bende de kapalı, etiket açıklama girmeden, video yöneticisinden videonun ismini değiştirmeden işlemler kısmından para kazanmayı aktif ediyordum ve daha sonra diğer açıklamaları falan giriyordum. yine incelemeye düşsede daha sonra aktif oluyordu kendiliğinden, şimdi bu da yemiyor.

bazı videolara ne yaparsanız yapın olmuyor.tüm yöntemleri denedim. ip değiştirip denedim, serverla başka ülkeden denedim, videoyu silip sıfırdan yükleyip denedim maalesef bazı videolarda aktif olmuyor para kazanma.direk siliyorum bu videoları. olurda tutar ve çok izlenirse evlat acısı gibi içimize oturmasın diye :D

bazı videolara ne yaparsanız yapın olmuyor.tüm yöntemleri denedim. ip değiştirip denedim, serverla başka ülkeden denedim, videoyu silip sıfırdan yükleyip denedim maalesef bazı videolarda aktif olmuyor para kazanma.direk siliyorum bu videoları. olurda tutar ve çok izlenirse evlat acısı gibi içimize oturmasın diye :D

2 saatir bekliyom 50 videodan 1 tane yanan yok :rolleyes:

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION]
Serkan abi yokmu bunla ilgili yeni bir açıklama.
Taktiklerin hiçbiri işe yaramıyor suan.
Videolar patladı gidiyor elimiz kolumuz bağlı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri