KimLanBunLaR
Yasaklanmış
bu konu patlar 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Olmamasına ımkan yok her seferınde olur etıket ve acıklamaları sıl tekarar dene
Arkadaşlar sürekli Kullandıgım Bir yöntem Bu % 100 işe yarıyor Dizi Film de çalıştıgım için bu Şart Azerbaycanlı bir arkadaşımdan ögrenmiştim
İnceleniyora takılan videoyunuzun Sadece Başlıgını Title yazın Baş Harfi Büyük
Daha sorna etiket kısmına inin kendiliginden orada title cıkıcak onuda seçin ve para kazanmasını kapatın daha sonra video yöneticisine gelin ordan videonun başına tık koyun para kazanmasını acın ( işlemlerden ) 10 saniye bekledıkden sonra F5 Yapın Para Kazanması Aktif Olucaktır Kesinle Kesin Çözümdür.
1-2 saatlik dızı flımlerı bıle anında bu sekılde acabılırsınız
İnşallahAsıl Otekı Konuyu Gor Yarın yt Uzerınden anında dızı upload etme
canlı canlı
Para kazanma inceleniyor olayı içinmi bu ? yüklediginiz üzün videolara para kazan diyince soru işareti cıkıyor ? bunamı takılıyorsunuz
Para kazanma inceleniyor olayı içinmi bu ? yüklediginiz üzün videolara para kazan diyince soru işareti cıkıyor ? bunamı takılıyorsunuz
youtube bizimle uğraşamıyacağını anlar bu gidişle
10 gün önce attığım bi videoda ne yaptıysam yakamamıştım bu yöntemle yandı
helal olsun,teşekkürler![]()
Evet özellikle dizilerde. Bir türlü düzeltemedim. Görüntüyü termal falan yapıyorum yine aynı yine aynı. Bir türlü açamıyorum bazılarını ) Var mı yöntemin
Arkadaşlar sürekli Kullandıgım Bir yöntem Bu % 100 işe yarıyor Dizi Film de çalıştıgım için bu Şart Azerbaycanlı bir arkadaşımdan ögrenmiştim
İnceleniyora takılan videoyunuzun Sadece Başlıgını Title yazın Baş Harfi Büyük
Daha sorna etiket kısmına inin kendiliginden orada title cıkıcak onuda seçin ve para kazanmasını kapatın daha sonra video yöneticisine gelin ordan videonun başına tık koyun para kazanmasını acın ( işlemlerden ) 10 saniye bekledıkden sonra F5 Yapın Para Kazanması Aktif Olucaktır Kesinle Kesin Çözümdür.
1-2 saatlik dızı flımlerı bıle anında bu sekılde acabılırsınız
Hocam Etiketlerde Title çıkmadı kendim yazıyım mı ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.