İnceleniyor Tarihe Karışıcak :)

• Kullanıcı AyyildizCs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları
Arkadaşlar sürekli Kullandıgım Bir yöntem Bu % 100 işe yarıyor Dizi Film de çalıştıgım için bu Şart Azerbaycanlı bir arkadaşımdan ögrenmiştim

İnceleniyora takılan videoyunuzun Sadece Başlıgını Title yazın Baş Harfi Büyük

Daha sorna etiket kısmına inin kendiliginden orada title cıkıcak onuda seçin ve para kazanmasını kapatın daha sonra video yöneticisine gelin ordan videonun başına tık koyun para kazanmasını acın ( işlemlerden ) 10 saniye bekledıkden sonra F5 Yapın Para Kazanması Aktif Olucaktır Kesinle Kesin Çözümdür.

1-2 saatlik dızı flımlerı bıle anında bu sekılde acabılırsınız

Hocam Etiketlerde Title çıkmadı kendim yazıyım mı ?

cidden işe yarıyor yarım saattir bununla uğraşıyordum.tesadüf bu konuyu gördüm.301+ videoyu açtım teşekkürler dostum . :)

Para kazanma inceleniyor olayı içinmi bu ? yüklediginiz üzün videolara para kazan diyince soru işareti cıkıyor ? bunamı takılıyorsunuz

youtube bizimle uğraşamıyacağını anlar bu gidişle :D
10 gün önce attığım bi videoda ne yaptıysam yakamamıştım bu yöntemle yandı :)
helal olsun,teşekkürler :)

Para kazanma inceleniyor olayı içinmi bu ? yüklediginiz üzün videolara para kazan diyince soru işareti cıkıyor ? bunamı takılıyorsunuz

Evet özellikle dizilerde. Bir türlü düzeltemedim. Görüntüyü termal falan yapıyorum yine aynı yine aynı. Bir türlü açamıyorum bazılarını ) Var mı yöntemin

Evet özellikle dizilerde. Bir türlü düzeltemedim. Görüntüyü termal falan yapıyorum yine aynı yine aynı. Bir türlü açamıyorum bazılarını ) Var mı yöntemin

videolu paylaşıcam şimdi ben aylardır boyle yapıyorum 2 saat 4 saat 10 saat hiç fark etmeden oluyor

Arkadaşlar sürekli Kullandıgım Bir yöntem Bu % 100 işe yarıyor Dizi Film de çalıştıgım için bu Şart Azerbaycanlı bir arkadaşımdan ögrenmiştim

İnceleniyora takılan videoyunuzun Sadece Başlıgını Title yazın Baş Harfi Büyük

Daha sorna etiket kısmına inin kendiliginden orada title cıkıcak onuda seçin ve para kazanmasını kapatın daha sonra video yöneticisine gelin ordan videonun başına tık koyun para kazanmasını acın ( işlemlerden ) 10 saniye bekledıkden sonra F5 Yapın Para Kazanması Aktif Olucaktır Kesinle Kesin Çözümdür.

1-2 saatlik dızı flımlerı bıle anında bu sekılde acabılırsınız

Teşekkürler. Ek olarak sizlerden ricam. Forumda yeni gelen üyelere ve yeni gelecek üyelere özel olarak görsel eklermisiniz ? Daha aydınlatıcı olur

Title diye aratıp para kazanmayı açmaya çalışan bir sürü kanal buldum iyi mi :D :D :D :D
Video gizliyken yapın bu işlemi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri