İnceleniyor Tarihe Karışıcak :)

• Kullanıcı AyyildizCs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları
Bir sonraki yüklediğimde deneyeceğim peki bir sorum olacak video işleniyorken yapsak olur mu ?

eyw kardeşim yılın konusuna seçilmek için açtıgını tahmin ediyorum :D hak ettinde bence

olası yorumlar için izleniyorda çalışmıyor

Arkadaşlar başlığı ve etiketi title yazıyoruz daha sonra para kazanmayı aktif ettikden sonra başlığı ve etiketi kendi videomuza göre tekrar düzenliyoruz..Doğru anlamış mıyım ? :)

İnşallah :D Asıl Otekı Konuyu Gor Yarın yt Uzerınden anında dızı upload etme :D canlı canlı
Paylaşmak illaki güzeldir,bu forumu büyük yapan da bu paylaşım ruhudur.Ancak
Nacizane tavsiyem ;
bunu paylaşmadan önce 2 kere düşünün derim.
bu konuyu açan arkadaşın durumuna düşmenizi istemem.
http://www.ytpara.com/youtube-kazan...kelimede-1-siraya-cikmak-ve-abone-kasmak.html

Not: Paylaşacağınız yöntemi de merak etmiyor değilim :D (dizi çalışmıyorum)

Bende bir süredir kullanıyorum bu yöntemi Title yazmanız şart değil A yazsanız da yetiyor ben sadece A yazıyorum hiçbir açamadığım video kalmıyor sayesinde :D

Ek olarak kategorisini de eğlence,eğitim gibi şeyler yapıyorum normal olacağından farklı birini seçiyorum yani,aktif ettiksen sonra açıklama,etiket,başlığı girip kategorisini de normal kategorisini seçiyorum oyunsa oyun,sporsa spor böyle daha garanti oluyor.

Paylaşmak illaki güzeldir,bu forumu büyük yapan da bu paylaşım ruhudur.Ancak
Nacizane tavsiyem ;
bunu paylaşmadan önce 2 kere düşünün derim.
bu konuyu açan arkadaşın durumuna düşmenizi istemem.
http://www.ytpara.com/youtube-kazan...kelimede-1-siraya-cikmak-ve-abone-kasmak.html

Not: Paylaşacağınız yöntemi de merak etmiyor değilim :D (dizi çalışmıyorum)
Bu Konuyu acan arkdasa noldukı yanı ne durumuna dustu
yok Kardesım benım ben gormedıgım bıseye ınanmam 3-4 binliraya günde dızı sart degıl tv de ne varsa yt alt yapısıdnan upload edıcen 2 saatlık tv pragramı cektım 3 dakıakda ıslenıyordan cıkıp aktıf oldu ne ıstesen sana kalmıs dızı flım haber tv programı yakıdna acıcam konuyu denıyıp anında goruceksınız

Oldu oldu :D

5 kere yükleyip para kazanmayı açamamıştım sonunda açıldı :D

Çok teşekkürler..

gece gece benden çok dua aldınız hocam , süper ötesi bir paylaşım çok çok teşekkür ederim. :)

Paylaşım için teşekkürler de şunu belirtmek isterim:

Bu zaten bilinen bir yöntemdi :)

Başlık: sadasd

Açıklama: dssad

Etiket: sdsad

yap para kazanma açılıyor. Ben bu şekilde bütün hepsini açıyorum. Oraya " Title " yazmak da değilki keramet.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri