İnceleniyor Tarihe Karışıcak :)

• Kullanıcı AyyildizCs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları
Paylaşım için teşekkürler de şunu belirtmek isterim:

Bu zaten bilinen bir yöntemdi :)

Başlık: sadasd

Açıklama: dssad

Etiket: sdsad

yap para kazanma açılıyor. Ben bu şekilde bütün hepsini açıyorum. Oraya " Title " yazmak da değilki keramet.

sorun asdas degıl dızı ve flıelrde asds yemıyor ama bunu yıyor :D

Paylaşım için teşekkürler de şunu belirtmek isterim:

Bu zaten bilinen bir yöntemdi :)

Başlık: sadasd

Açıklama: dssad

Etiket: sdsad

yap para kazanma açılıyor. Ben bu şekilde bütün hepsini açıyorum. Oraya " Title " yazmak da değilki keramet.

yok ben öyle yaparakta denedim açılmıyordu peşin yargı yapmayalım..

yani bu yöntem zaten vardı a yazsanızda acılıor acılmasına da 10 dk üstü videolarda reklamlar yine aynı şekilde 1,5 gün sonra cıkıyor. yani dizi atanlarda bu yöntemi kullansanda 1.5 gün sonra anca para kazanıyor. her dizi değil tabikide.

Başlık: assa

Açıklama: assa

Etiket: asas

Bu yöntemle açılmayan video olamaz. Max 3 denemede açılan olur ama hepsi açılıyor.

gece gece benden çok dua aldınız hocam , süper ötesi bir paylaşım çok çok teşekkür ederim. :)

yardımcı olabıldıysem ben tesekkur ederım yanı bunu bılıpde anlatmamam olmaz saklamamında bana bı faydası yok hep banacılıkla bı yere varılmıyor

Bende yemedi valla :)
100k izlenmeli bir videom var halada güzel izlenim alıyor ama inceleniyoru geçemiyorum :)
Bu taktikte yemedi :)
Teşekkürler paylaşım için

ben yapamadım hocam video atarsan iyi olur birde baslık degissem sadece etikleri ve açıklamarı silmedim olmadı .

Bende yemedi valla :)
100k izlenmeli bir videom var halada güzel izlenim alıyor ama inceleniyoru geçemiyorum :)
Bu taktikte yemedi :)
Teşekkürler paylaşım için

yapamamısındır 100k olana kadar acamadınmı vıdeoyu tekrar dene olucaktır 2-3 kere tekrar et gerekırse ama muakkak acılır

---------- Mesaj saat 03:51:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:51:22 civarında gönderildi. ----------

ben yapamadım hocam video atarsan iyi olur birde baslık degissem sadece etikleri ve açıklamarı silmedim olmadı .

kardesım vıdeoluk bısey yokkı sadece baslıgı Title yapıcan bu kadar

yapamamısındır 100k olana kadar acamadınmı vıdeoyu tekrar dene olucaktır 2-3 kere tekrar et gerekırse ama muakkak acılır

---------- Mesaj saat 03:51:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:51:22 civarında gönderildi. ----------

kardesım simdi oldu beklemek gerekiyor az bise şimdi adını degişsem sorun olurmu ?

kardesım simdi oldu beklemek gerekiyor az bise şimdi adını degişsem sorun olurmu ?

yok olmaz gereklı ayarları sımdı yaarsın ısmını etıketlerı fala nduzenle ıstedıgın gıbı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri