burda bi arkadaştan almıştım bir kanal aboneli içine çerçevesiz attım tam ekran uzun bi süre liste dışında beklettim izlettim sonra genele alıp para kazanmasını açtım. Sonuç kanal 5 günde tamamen kapandı spamdan. Videoyapla yapmıştım. Yapan nasıl yapıyor ben anlayamadım. Bakıyorum adam aynı içeriği atmış para kazanmalar hepsinde açık video ortaları açık kanalda 2 aydır aktif para kazanıyor. Ben bide spamdan kapanmasın diye 3 gün arayla attım sezonları. Adamın kanalına bakıyorum en az 150 video bir günde yüklenmiş. Bahtsızlık mı bizde yoksa bu işin başka bir yöntemi mi var ? Ben artık yemin ediyorum bunalıma girdim. Hayatımda düzen kalmadı. Ve bu kanala bi ton para verdim. Kazanmak yerine hergün birşeyler düzelteyim diye tekrar kaybetmekten yemin ediyorum yoruldum ya.
---------- Spam Engelliyici 01:39 ---------- Önceki Mesaj 01:31 ----------
kanal kapanmama yöntemi satan arkadaşlardan yöntem bile aldım yok arkadaş yok yine kapanıyor yine kapanıyor. Mozilla portable yaparım her kanala videoyap token verirken her kanalda ipde değiştiririm. Yemin ediyorum ıncığına cıncığına dikkat ediyorum kafayı yemek üzereyim
---------- Spam Engelliyici 01:39 ---------- Önceki Mesaj 01:31 ----------
kanal kapanmama yöntemi satan arkadaşlardan yöntem bile aldım yok arkadaş yok yine kapanıyor yine kapanıyor. Mozilla portable yaparım her kanala videoyap token verirken her kanalda ipde değiştiririm. Yemin ediyorum ıncığına cıncığına dikkat ediyorum kafayı yemek üzereyim
Son düzenleme: