incir.com'u Nasıl Bilirsiniz?

Bunun sahipleri megaholdings in sahipleriye le aynı olmasın aynı mantık ne kadar milleti kazıklarsan o kadar para kazanıyorlar.

Kaç kaç kaç derken? :) 10 milyon TL mi inanmadın? Yoksa yakınından bile geçme anlamında mı bu kaç kaç kaç? :)

---------- Spam Engelliyici 09:13 ---------- Önceki Mesaj 09:10 ----------

Bunun sahipleri megaholdings in sahipleriye le aynı olmasın aynı mantık ne kadar milleti kazıklarsan o kadar para kazanıyorlar.

Yatırımcıları 4-5 ortaktan oluşuyormuş. Yatırımcılarından biri Erikli suyun eski sahibi, bir diğeri yemeksepeti mi, gittigidiyorun mu site kurucularındanmış.

Kaç kaç kaç derken? :) 10 milyon TL mi inanmadın? Yoksa yakınından bile geçme anlamında mı bu kaç kaç kaç? :)

---------- Spam Engelliyici 09:13 ---------- Önceki Mesaj 09:10 ----------

Yatırımcıları 4-5 ortaktan oluşuyormuş. Yatırımcılarından biri Erikli suyun eski sahibi, bir diğeri yemeksepeti mi, gittigidiyorun mu site kurucularındanmış.

10 milyon tl'yi okumadım :D Başlığı görünce direk yakınından bile geçme anlamında kaç kaç kaç :D :D

Merhaba Arkadaşlar konunuzu baştan sona okudum ben 2 Yıldır İncir Eticaret Girişimcisiyim evet firma ilk kurulduğu zamanlar çok büyük sıkıntılı dönemlerden geçti bunun sebebi ise Dünyada olmayan Türkiyeden dünyaya örnek model olarka sunulan Sosyal Eticaret modelini devreye sokmaktı firma ilk kuruldugunda ürünler müşteriye geç gidiyor müşteri destekleri sıkıntılı Vs. Vs. Büyük sıkıntılar vardı fakat bugun baktığımız tabloda ise Bizim şuan uğraştığımız Youtube ve Google firmanın yatırım ortaklıkları oldu 4/5 hazirandan sonra tüm tv kanallarında firmanın reklamlarını görmeye başlayacaksınız şuan tüm dünyada gıpta ile bakılan kopyalanmaya çalışılan bir sistem halini aldı sipariş edilen ürünler aynı gün kargoya verilmeye 7/24 müşteri hizmetleri destegi sağlamaya başladı ve daha işin başında olan bir firma yanlış anlaşılmasın amacın referans toplamak Vs. Degil sadece firmanın gelişmelerini gördüklerimi yorumlara dökmek istedim.

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------- Spam Engelliyici 18:10 ---------- Önceki Mesaj 18:06 ----------

Hocam yorumunuza katiyen katılmıyorum firma domain ve Hosting ile 50 tl masrafla açılacak bir siteyi size 950 dolar artı kdvye satmıyor mega ile kıyaslamak kesinlikle saçmalık.

Firmanın talep ettiği göndermiş oldugu tanıtım materyalleri indirim çekleri ve sizin adınıza müşterileriniz için atanan müşteri hizmetleri.

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

incir üzerinde satılan bir ürünü daha iyi bir siteden daha ucuza alabiliyorsun millet akıllandı yani senin sitenden alacağına ürünü google yazıyor ve daha ucuza alıyor incirin sattığı ürünler pahalı oluyor genelde. ama ben onu alacak enayi bulurum millete bu ürünü satarım diyorsan incirdende para kazanırsın ;)

Cop.

Deepwebte barinan sitelere ulasmaya, incelemeye calisin.

Son zamanlarda buralarda paylasilan taktikler beni sok etmeye basladi, emin olduktan sonra paylasicam.

eskiden köleler sömürüldü.Sömürü bittimi hayır tabiki.Yeni çağın sömürü çeşitleri çok fazla.Bunlardan bir tanesi de sistemin kölesi olmuş 3 kuruşa çalışan ve sadece yaşayabilcek kadar kazanan insanların hayal ve rüyalarını süsleyip üstlerinden kazanmak.Girermiyim bu sisteme,girme ihtimalim cehenneme girmeyi isteme ihtimalimle aynı sanırım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri