İndex sorunu yaşamayan var mı ?

• Kullanıcı Fressher
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kardeişm inceledim de spama karşı önlem almış görünmüyorlar aynı videolardan indexlenen bi ton video var.

benim gördüğüm kadarıyla herkes 0 da kalmış. index alan kanal varsa atabilirmisin özelden merak ettim. sakıncası yoksa tabi

benim gördüğüm kadarıyla herkes 0 da kalmış. index alan kanal varsa atabilirmisin özelden merak ettim. sakıncası yoksa tabi

ben rastgele bugünu seçerek baktım mesela bugünün saraylısı yazdım vs. diziye baktım index sorunu yok mesela o kelimedeki kanallarda.

ben rastgele bugünu seçerek baktım mesela bugünün saraylısı yazdım vs. diziye baktım index sorunu yok mesela o kelimedeki kanallarda.

şundan sordum; ben de gördüm index alan ama hiçbiri yt to yt değildi. belki o da atv nin sitesinden indirip kırpmıştır.

Bugün açtığım kanalda sıkıntı yok index alıyor botla atıyorum videoları. Yt to yt.

3 yeni kanal açtım ben index almıyorki hani yeni kanalda çare değil gibi bence

Hocam botla yüklüyorum dün 5 6 kanal bugünde kanallara baktım izlenme yok video youtube gözükmüyor.Youtube bize karşı yaptığı şeylerin artık saçmalık diyorum kural v.s yok adamlar rasgele ne gelirse büyük kurum youtube

bu olay bende de var 150 videoda 1 izlenim yok aynı zamanda görünmüyor buda yeni bir oyunun içinde olduğumuzu gösterir.

Yaptığım araştırmalara göre index sorunu spam olandada var olmayandada var.
Geçici bir sorun olduğunu düşünüyorum.Çünkü youtube genelde güncel videolar
için izleniyor.İndexi kanallara uygulaması kendi zararına olacaktır.
Fakat aynı başlık,açıklama ve etiketler içinde böyle bir önlemi almış olacağıda
aklıma gelmiyor değil çünkü:
Az önce bir kanalda 20 saat önce atılan videolar vardı.Video uzunlukları farklı ama
arkadaş 8 tane kadar videoyaya aynı başlığı koymuş arama yaptığımda aynı başlıkta
sadece 1 videosunu gördüm.
Youtube eğerki bu şekilde önlem alırsa kendince çok ıyı bişe yapmıs olacak,bizler için
biraz daha zor zamanlar gelecek.

İndexlenmeme sorunu hala devam ediyor bende, vyap botu ile yüklüyorum ve "tam özgünleştir" seçeneğini kullanıyorum. Yani attığım videoların %70'inin isimleri açıklamaları etiketleri farklı. Buna rağmen hala indexlenmiyor. Adsense'de gösterim son 2-3 gündür hala 0

İndexlenmeme sorunu hala devam ediyor bende, vyap botu ile yüklüyorum ve "tam özgünleştir" seçeneğini kullanıyorum. Yani attığım videoların %70'inin isimleri açıklamaları etiketleri farklı. Buna rağmen hala indexlenmiyor. Adsense'de gösterim son 2-3 gündür hala 0

hocam düzelecekte ne zaman görecez...

1-2 haftada sürebilir yarın da düzelebilir.

Botla 300 video attıgım kanalda tek izlenme yok ama elle 30 ar video attıgım kanallar cayır cayır :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri