İng Slayt Kanalı Olanlar?

• Kullanıcı keremoflu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

keremoflu

Kayıtlı Üye
Merhaba dostlar,

Bende buradaki birçok arkadaş gibi çok vaktimi almayacak olan İngilizce bir slayt kanalı geliştiriyorum. Şu an 25-30 video falan oldu, keywordleri özenle seçiyorum.

Bu işi yapıp ilerleyen arkadaşlar var mı? Yapanlar çok kişiyse ufak bir yardımlaşma da kurabiliriz.

Ben türkçe yapmıştım baya 150 video kadar gittim kazanç umdugum gibi olmayınca satmıştım ingilizce slaytta kazanç ne durumda 30 videoda hocam

Ben türkçe yapmıştım baya 150 video kadar gittim kazanç umdugum gibi olmayınca satmıştım ingilizce slaytta kazanç ne durumda 30 videoda hocam

30 video yaptım ama daha çok yeni kanal hocam 1 haftalık. Önümüzdeki 10 güne 10-12 video zamanladım, o şekilde ileriye baka baka gidiyorum.

kusura bakmayın da ingilizce o kadar slayt kanal varken neden 1 tane de siz açıyorsunuz ? gidin farklı dillerde açın youtube sadece ingilizce ve türkçe den ibaret değil.

kusura bakmayın da ingilizce o kadar slayt kanal varken neden 1 tane de siz açıyorsunuz ? gidin farklı dillerde açın youtube sadece ingilizce ve türkçe den ibaret değil.

Hocam kusura bakmayında sanki full ingilizce slayt kanallar yapıyormuşsunuz gibi konuşmuşsunuz :D

Hocam yok değil, evet çok var ancak. İngilizce'de çok olunca para kazanma zor değil, tersine daha erişilebilir oluyor. Türkçe'de işler çok başka. Ayrıca kaynak yönünden fact siteleri İngilizce'de çok.

mnye baglı bi kanalıma 1,5-2 yıl önce slayt videoları yapıp yüklemiştim 10-15 tane.hiç girmedim ondan sonra,her ay 5$ veriyor.gerçi şimdi paypal gittigi için para alamıyoruz,içeride birikiyor bu arada para.60 abonesi vardı son baktıgımda.aralarında 28-30k izlenim alan slaytlar vardı.tabi tahmin edilebilecegi üzere öyle pek izlenecek videolar degildi,son derece basit/amatördüler.bi slayt için dahi :) arkaya resim,alta müzik atıp yüklemek degil slayt işi.ytde biraz dolaşın mesela görürsünüz,ne güzel slayt kanalları var.o adamda slayt yapmış bende ama sanki ben taş devrinde yapmışım o slaytı,o adam şimdiki zamanda :D

mnye baglı bi kanalıma 1,5-2 yıl önce slayt videoları yapıp yüklemiştim 10-15 tane.hiç girmedim ondan sonra,her ay 5$ veriyor.gerçi şimdi paypal gittigi için para alamıyoruz,içeride birikiyor bu arada para.60 abonesi vardı son baktıgımda.aralarında 28-30k izlenim alan slaytlar vardı.tabi tahmin edilebilecegi üzere öyle pek izlenecek videolar degildi,son derece basit/amatördüler.bi slayt için dahi :) arkaya resim,alta müzik atıp yüklemek degil slayt işi.ytde biraz dolaşın mesela görürsünüz,ne güzel slayt kanalları var.o adamda slayt yapmış bende ama sanki ben taş devrinde yapmışım o slaytı,o adam şimdiki zamanda :D

Evet hocam çok basit görüntü işine pek girmemeye çalışıyorum. Resim-müzik tarzı bile olsa görüntüyü güzel ve konuyu ilgi çekici yapmaya çalışıyorum. Sabit izlenim almaya başlayınca İngilizce seslendirme yapabilrim ama bir önümü görmek istiyorum şu an için :) Dediğiniz video tarzını biliyorum onlar emek gerektiriyor, dereyi görmeden paça sıvamayalım :D

hocam o kanalları bana satabilirsiniz mesela :)

uzakdoğu balta girmemiş ormanlar gibi. ingilizce asla boş değil ama alternatif her zaman çalışın:)

arkadaş millet içerik basar kanalına bende slayt çalışıyorum tr ama ne yapcağımı bulamıyorum adamlar ingilizce yapıyorlar bide nereden buluyorsunuz bu içerikleri banada verin

arkadaş millet içerik basar kanalına bende slayt çalışıyorum tr ama ne yapcağımı bulamıyorum adamlar ingilizce yapıyorlar bide nereden buluyorsunuz bu içerikleri banada verin

Türkçe'de çok fazla izlenim alman lazım hocam, o iş sıkıntı epey. Facts siteleri var onlara bakıyorum genelde.

benim 300 aboneli bir kanalim var bu şekilde. bgbg 1 dolar civari. kisa videolar 3 4 dakika maksimum.

200K'ya ortalama ne geliyor hocam?

---------- Spam Engelliyici 23:33 ---------- Önceki Mesaj 23:32 ----------

BGBG genelde öyle gördüm hocam ben de evet, günde kaç k izlenim alıyorsunuz ortalama?

900-1200k arası tık geliyor to çok düşük olduğu için malesef az tık geliyor tabi izlenime göre tbm 0.04-0.07 arası seyrediyor oda 50-70 arası bi kazanç yapıyor işte

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

---------- Spam Engelliyici 14:20 ---------- Önceki Mesaj 14:17 ----------

Ayrıca görsel olarak ekliyeyim
d4239b605eb2b1f0efef27cc8e1e7b2b.png

Video izlenim sayısı: 1.324.202

1.3m ye aldığım para işte fotoslayt bir video

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri