İngilizce Başlık Atarken Zorlanıyorum

crazykanka61

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bu iş için herşeyi yapıyorum deniyorum ama sonuç alamıyorum.:(
Asıl konu şu bir ingilizin youtube işi ilgilenmesi yaratıcı başlık atmasını ben yapamıyorum ingilizcem iyi değil iyi olsada ingiliz kadar asla olamaz.Bu diğer diller içinde geçerli google translate başlıklar çok kötü başlıklarım kötü ne yapacağımı bilmiyorum aklıma birşeyler geliyor ama olmuyor başlık çıkmıyor.Türkçe işinde ise tbm belli zaten 0.03 oluyor:(ne yapmam lazım

bendede aynı ingilizce öğrenmek lazım,kesin çözüm bu;başka çaresi yok!!

Başka siteler var translate siteleri onlar sanki daha iyi gibi.

Bide bing var ama hiç denemedim :(

bing daha düzenli ceviri yapğıyor diye biliniyor ama daha da profesyonel programlar tabiiki var arastırmak lazım

bing daha düzenli ceviri yapğıyor diye biliniyor ama daha da profesyonel programlar tabiiki var arastırmak lazım

hocam bildiğim türkçe ona göre çeviriyorum bu iişte yeniyim hilelerini bilmiyorum kazanan hilelerini biliyorda kazanıyor güncel video falan filan fasa fiso çözen kazanır hocam bu kadar basit 2 aydır bu işteyim bazı ufak şeyler var yavaş yavaş çözdüm ama para kazanamıyorum yani hilesi var hilesi kimse söylemez zaten bu varken biz o noktaya gelmemiz için çok uğraşmamız lazım ama para ingiliz videolarında dil konusunda kötü işte:(

the best spinner var ücretli
dünyada her ülkeden binlerce kişi kullanıyor
mükemmel bir program
adamlar normal makale yazmak için kullanıyorlar

google translate direk kelimeyi değiştiriyor :D

Örneğin: ben eve gidiyorum yerine ingilizcede "ben gitmek eve" gibi oluyor :D

Yanlışmıyım üstadlarım!!! :D :D

evet aynen sokakta yangın çıktı bu çeviriyor sokak yangın çıkmak gibi bir şeye ben sokakta yangın çıktı direk çevirmesini istiyorum

---------- Mesaj saat 00:13:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:09:00 civarında gönderildi. ----------

Serkan abi diyor örneğin bir arap kanalını başka bir dile çevirin ama olmuyor bunun etiketi var açıklaması var ben bunu nasıl çeviricem ingilizceye google translate kötü çeviriyor.
Ben kanal çevirmeyi geçtim normal cümle çevirelim yine olmuyor.Başlık atıncada çıkmıyor sokakta yangın çıktı çeviriyor sokak yangın çıkmak bunun gibi yada buna benzer o zamanda tek çare ingilizce kanal başka türlü izletmek teknikleri var hileleri onlarıda bilmiyoruz yeniyiz

tmm işte hocam onlar ücretli :D adamlar 1-2 sayfalık makaleleri çeviriyor :)

Şahsen bende ingilizce kanalım.

Komikse Very Funny yazıom yanına bişiler ekliom.

Örnek: Very Funny | Home Fire! - Evde yangın :D (ilgili konuyla ilgili bir iki kelime) böyle yapın hocam fazla sıkmasın yani başlık :D direk özet olsun bide ben soru şeklinde yapıorum :D Mesela Araba 100 takla attı diyeceğime , 100 Takla atan araba gördünmü? gibi yapıyorum hocam böylede sanki hiti etkiliyor :D

Haklımıyım bilmiyorum.

Tabi bunu en iyi yapan üstad muslera hocamız :D

Adam Muslera Yakalandı? yaptı herkes cuk daldı konuya :D

Yani böyle bişeyler lazım :D

tmm işte hocam onlar ücretli :D adamlar 1-2 sayfalık makaleleri çeviriyor :)

Şahsen bende ingilizce kanalım.

Komikse Very Funny yazıom yanına bişiler ekliom.

Örnek: Very Funny | Home Fire! - Evde yangın :D (ilgili konuyla ilgili bir iki kelime) böyle yapın hocam fazla sıkmasın yani başlık :D direk özet olsun bide ben soru şeklinde yapıorum :D Mesela Araba 100 takla attı diyeceğime , 100 Takla atan araba gördünmü? gibi yapıyorum hocam böylede sanki hiti etkiliyor :D

Haklımıyım bilmiyorum.

Tabi bunu en iyi yapan üstad muslera hocamız :D

Adam Muslera Yakalandı? yaptı herkes cuk daldı konuya :D

Yani böyle bişeyler lazım :D

hocam teknik hile bilen çeviriye gerek yok ben az buz bir şeyler kaptım ama etkisiz ingiliz kanal için teknik hile iyi değilse zor yapamassın yapanlar belli yöntemler var.Haberin başlığı kopyala yapıştır oluncada dikkat çekmiyor.İngiliz süper başlık atıyor hoop herkes orada bu işler böyle:)

başlık önemli ama çok takılmayın başlıktan daha önemli olan 1 şey var video resmi

başlık önemli ama çok takılmayın başlıktan daha önemli olan 1 şey var video resmi

hocam video resminde sıkıntı yaşamıyorum inan o konuda iyiyim:)ama başlık etiket üst sıralara taşır bir nevi video resmi 3 sayfada çok iyi ama izlenme olmaz:)
başlık etiket zor bir konu hemde bu ingilizce olursa dahada zor:)

hocam video resminde sıkıntı yaşamıyorum inan o konuda iyiyim:)ama başlık etiket üst sıralara taşır bir nevi video resmi 3 sayfada çok iyi ama izlenme olmaz:)
başlık etiket zor bir konu hemde bu ingilizce olursa dahada zor:)

resim izlenme getirir, izlenme sayın arttıkça da üst sıralara geçer videon yararlı yani

hocam resim basit bir şey bence:)ben diğerlerine önem veriyorum senin görüşüm saygım var

Muslera etiket ve açıklamaya çok da aşırı ince önem vermediğinden bahsetmişti, resim basit ama çok etkili, benim görüşüme göre başlıktan daha etkili resim.

Çünkü düşünüyorum videolara bakarken youtube da ilk dikkatimi çeken video resimleri oluyor başlıklar değil. başarılar bol kazançlar dilerim :)

Muslera etiket ve açıklamaya çok da aşırı ince önem vermediğinden bahsetmişti, resim basit ama çok etkili, benim görüşüme göre başlıktan daha etkili resim.

Çünkü düşünüyorum videolara bakarken youtube da ilk dikkatimi çeken video resimleri oluyor başlıklar değil. başarılar bol kazançlar dilerim :)

sağol hocam ama ben zaten öle yapıyorum :) dediğin gibi videom diğerlerinden resim olarak ayırılıyor ama 3 4 sayfada olması onuda yavaş yavaş 1.sayfaya doğru itmeye başladım belli taktik ama burda mesele böle yapıcan video o gün hiy olsa hepsini yapsan iyi izlenim alırım bizde tek tük bir şeyler öğreniyoruz ama karşılığı alsam süper olur:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri