İngilizce Çeviricek Lütfen ( PRO )

MehmetYT

Yasaklanmış
Merhaba

Kod:
Ben Ödeme Yöntemimi Webmoney Olarak Degiştirmek İstiyorum . Paypal Hesaplarım Sınırlandırıldı . Lütfen Youtube kanallarımı WEbmoneye Taşırmısınız Ve Benim Geçen Aylarda Almadıgım Ödemelerimi Alabilirmiyim . Tşk Ederim .

Çeviren Kişiyede Tşk Ederim :)

Hem yardım istiyon hem pro istiyon çevirecektim ama proyu görünce vazgeçtim. Halbuki basit bir cümle yani. :)

I want to change my payment method paypal to webmoney because my paypal account was Restricted. Da bu boyle yazcagına panelden değiştir ödeme zamanı maillere bakmalar

Hem yardım istiyon hem pro istiyon çevirecektim ama proyu görünce vazgeçtim. Halbuki basit bir cümle yani. :)

Yine Tşk Ederim PRodan KAstım translateden ÇEviripte İNgilizce Biliyorum diye geçinenler . Yanlış anlama kardeim saolasın yinede

I want to change my payment method paypal to webmoney because my paypal account was Restricted. Da bu boyle yazcagına panelden değiştir ödeme zamanı maillere bakmalar

Çevirdigin için tşk Ederim Son Cümleni Anlıyamadım

Yine Tşk Ederim PRodan KAstım translateden ÇEviripte İNgilizce Biliyorum diye geçinenler . Yanlış anlama kardeim saolasın yinede
Çevirdigin için tşk Ederim Son Cümleni Anlıyamadım

Şöyle 18-19 yaşındakileri görünce ve bana kardeşim dediklerini görünce fitil oluyorum ama yapacak bir şey yok.. Hepimiz kardeşizde biraz saygı lazım. Ondan sonra yardımın kralı edilir forumda..

Şöyle 18-19 yaşındakileri görünce ve bana kardeşim dediklerini görünce fitil oluyorum ama yapacak bir şey yok.. Hepimiz kardeşizde biraz saygı lazım. Ondan sonra yardımın kralı edilir forumda..

demi abi :D konu yanlış bir kere bu işler para ile yapılırken böyle konu açmak abesss

[MENTION=20132]MehmetYT[/MENTION]

I want to change my payment method paypal to webmoney because my paypal account was Restricted. Diye çevirmiş arkadaş devamı da (Lütfen Youtube kanallarımı WEbmoneye...) Could you please move my channels to my new payment webmoney and I did not get last payments yet please send my last months of payments.

Fakat iş bununla bitmez dostum :) Senden hangi kanallar hangi periodlar yeni ödeme yöndetimi bilgileri ıvır zıvır bir ton bilgi isteyecekler ve bu bilgi alışverişi baya uzun sürebilir diğer ödemelere sarkabilir :) O bakımdan kanalın dashboard'ına girip ordan düzenle bence.

Bir de kanallar kapansa dahi giriliyor. Henüz kapanınca tel doğrulaması istiyor fakat benim geçen aylarda kapanmış olan kanallarıma giriş yaptığımda tel onayı istemedi ve dashboard'a da kanal bilgileri ile bağlanabilirsin.

[MENTION=11753]mrtlsatan[/MENTION] denedimde olmadı kanala giriş yapamadım

Böyle bi mail atmana gerek yok sanki? Panele gir ve ödeme yöntemini değiştir. Daha basit ve faydalı.

Kardeş sen ne ayaksın.Millete ahkam mı kesiyorsun burada?

[MENTION=11753]mrtlsatan[/MENTION] denedimde olmadı kanala giriş yapamadım

Kanala giriş yapılmaz zaten kanal askıya alınmıştır ya da teliften kapanmıştır. Gmail olarak girebiliyorsanız quiz dashboard'a da girebilirsiniz. Gmail olarak denedin diyelim bilgileri girdin sayfa seni gmaile değilde hesapla ilgili kapandı v.s yazan bir sayfaya yönlendiriyorsa o sayfada aşağıda bize ulaşın gibi bir şey yazıyor ona tıklayıp iki mail kısmına mail adresinizi yazın altta da açıklama yazmanız için bir yer var oraya da sadece mail adresini yazabilirsin 10sn içinde gmail aktif hale geliyor yani kanal açılması değil maili kullanabiliyorsun ve quiz dashboard'a giriş yapabiliyorsun böylece. İlk olarak mail adresini tekrar aktif hale getirmek gerekiyor yani.

Merhaba arkadaşlar bir şey soracağım bugün Amerika'da 6pmPT/9pmET arası yayını olan bir program varda bizim ülkemizde saat kaça denk geliyor bilen var mı?

Merhaba arkadaşlar bir şey soracağım bugün Amerika'da 6pmPT/9pmET arası yayını olan bir program varda bizim ülkemizde saat kaça denk geliyor bilen var mı?
Onlar bizden 9 saat geri olduğunu biliyorum.
Onlarda şu an saat 3:15 AM olduğuna göre 6 PM - 9 PM için yaklaşık 15 saat sonra olması gerekir.
Not: Kesin bilmemekle birlikte sadece mantık yürüttüm.

Hayır bilinemez. Amerikanın neresinde olduguna baglı. Amerikada çok fazla saat dilimi kullanılıyor . Türkiye gibi her yeri aynı değil. Ben chicagodayken saat 1 se new yorkta 2 ydi mesela

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri