İngilizce Kanala En Çok İzleyici Türkiyeden Gelmesi Sorunu

• Kullanıcı kajaga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

kajaga

Kayıtlı Üye
Kanalın İsmi : İngilizce
Video Başlıkları ve Açıklamaları : İngilizce
Video Dili : İngilizce (Ayarlardan Seçili)
Kanalın konumu Amerika olarak ayarlı.

Kanal sıfır açıldı yani türkçe içerikli kanalı ingilizceye de çevirmedim.

Tüm bunlara rağmen en çok izleyici Türkiye'den geliyor.
Bundan dolayıda videoların etkileşim oranları düşüyor izlenim gelmiyor.

Anlayamıyorum youtube ingilizce videoları neden türk kullanıcılara gösteriyo.

Ne yapmam lazım bilen var mı ?

Hocam Youtube'a video yüklerken VPN açıp öyle yüklemek de fark yaratıyor. Kanal konumu dediğiniz şey "İkamet Edilen Ülke" ise onu Türkiye yapın o belgeler açısından önemli, gerisinde bir problem yok.

Sonraki videolarını VPN ile Amerika'yı seçip öyle yüklemeyi deneyin. Biraz uzun sürecek ancak bir kaç video sonra arada fark olup olmadığını kendiniz görürsünüz.

Hocam Youtube'a video yüklerken VPN açıp öyle yüklemek de fark yaratıyor. Kanal konumu dediğiniz şey "İkamet Edilen Ülke" ise onu Türkiye yapın o belgeler açısından önemli, gerisinde bir problem yok.

Sonraki videolarını VPN ile Amerika'yı seçip öyle yüklemeyi deneyin. Biraz uzun sürecek ancak bir kaç video sonra arada fark olup olmadığını kendiniz görürsünüz.

Deneyeceğim hocam teşekkürler.

Lokasyon olayına bende inanıyorum sırf bu yüzden farklı lokasyon VDS alacağım bakalım

Ben de bu konuyu fazlaca deneyimleyen biri olarak söylüyorum, nereden yüklerseniz video önce o konuma öneriliyor. Eğer o konumdan tepki gelirse orada devam ediyor ama sırf abd da izlensin diye orada yüklerseniz ve gösterilen konumun ilgisi olmazsa trafik bu sefer hindistan, endonezya taraflarına kayıyor.

Özelikle ben çöp izlenim diye tabir ediyorum hindistana düştüğü zaman kazanç ölüyor. Evet trafiği çok oluyor ama kazanç anlamında çok kötü oluyor.

Lokasyon hikaye abi ne alaka, spam yapmadınız mı hiç ? Spam yaparken yabancı içerik çalışırken yurtdışı vps ile mi video yüklüyorduk sanki. Ben çok uzun yıllar spam yaptım full yabancı çalışmama rağmen hep Tr Ipden yükleme yapıyordum, hep de izleyici abd oluyordu çoğunlukla. Boşa masraf yapmayın kendinize

Youtube tamamen başlık diline göre ülkeye gösterim yapan bi platform. Türklerin dikkatini çeken bir içerik olabilir (karı kız vs) bu konuda sınır tanımıyoruz

Lokasyon hikaye abi ne alaka, spam yapmadınız mı hiç ? Spam yaparken yabancı içerik çalışırken yurtdışı vps ile mi video yüklüyorduk sanki. Ben çok uzun yıllar spam yaptım full yabancı çalışmama rağmen hep Tr Ipden yükleme yapıyordum, hep de izleyici abd oluyordu çoğunlukla. Boşa masraf yapmayın kendinize

2013-2014 yıllarında fazlasıyla yapıyorduk. Hepsini de VPS üzerinden yapıyorduk, hatta yüklediğimiz ülkenin trendlerinde yer alıyorduk. Yine söylüyorum bunu bizzat birçok kanalda deneyimledim. Hangi ülkeden yüklerseniz önce oraya gösteriyor. Eğer içeriğinize o ülkeden ilgi duyulmazsa bu sefer farklı ülkeleri deniyor.

Bundan bende müzdaribim, İngilizce her şey, ama bulunduğum konuma gösteriyor, nasıl çözeceğiz bunu

2013-2014 yıllarında fazlasıyla yapıyorduk. Hepsini de VPS üzerinden yapıyorduk, hatta yüklediğimiz ülkenin trendlerinde yer alıyorduk. Yine söylüyorum bunu bizzat birçok kanalda deneyimledim. Hangi ülkeden yüklerseniz önce oraya gösteriyor. Eğer içeriğinize o ülkeden ilgi duyulmazsa bu sefer farklı ülkeleri deniyor.

ben yapmıyordum tüm vps'lerimin lokasyonu TR idi. Tr izleyicim bile yoktu videolarımda neredeyse. O tespitiniz otomatik geçersiz oluyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri