Uzunlar 10 dakika mı hocam ortalama?
20 ve 30 arası.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Uzunlar 10 dakika mı hocam ortalama?
Şaka gibi olay ya gerçekten. Neden başka ülkede dünyaya gelmedik ki
ingilizce öğren yine yap ayrıca zaten hiç konuşmadan yapılan videolar da var o şekilde abd,birleşik krallık gibi ülkelerde izlenme alabiliyorsun. ve 1 milyon bile izlensen tr için müthiş para geliyor.
cümleyi pek anlamadım ama. şunu mu diyon. Bu kanal türkçe, eğer bu hit ingilizcede olsaydı ne kadar kazanırdım? Eğer dediğini doğru anladıysam, videolar uzun da izlenmediği için, tahminimce içerik eğlence-komedi üzerine, bence [sıze="4"]10k$[/sıze] filan alırdın gibime geliyor maximum. Ah bu hit benim içerikte olucak var ya![]()
Şaka gibi olay ya gerçekten. Neden başka ülkede dünyaya gelmedik ki
ingilizcede de böyle kötümü kazançlar, bu kazançlar sırf Tr için mi kötü, özgüne geçmeyi düşünüyordum soğuttunuz beni![]()
şaka mısınız ? para için vatanınızda olduğunuzdan dolayı şikayetçiyseniz gidiniz ülkeden orada yaşayın kazanın sizi tutan yok.
aranan kan
para için vatanını satmayacak kandan bahsediyorsan evet o benim.
bilader uza hadi, uğraşmak istemiyorum seninle tartışmak ta istemiyorumOnu yazdım diye ülkemi mi satmış oluyorum. Çıkar at gözlüğünü 2dk
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.