İngilizce konuşma geliştirme

Hocam verdiğini adrese meraktan baktım. Bir test yapayım dedim. Ne ile karşılaşayım..

n5RzOa.jpg

Evet hocam universite okuorum. W&T ile gelen bi kac turk kizla tanistiydim memnundular tabi onlarin mennun olma sebebi burdaki rahatlik ve amerikali erkeklerin bunlara ilgisi :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hocam ilgiden ziyade, burada göremedikleri sosyal rahatlık olsa gerek :)

---------- Spam Engelliyici 14:44 ---------- Önceki Mesaj 14:43 ----------

hocam universitelerin erasmus klupleri oluyor erasmusla gelenlerle gezilere katılıyosun onlara şehri gezdiriyosun falan bende çok bilmiyorum seneye bende katılıcam kanuşma kurslarında daha iyi olur bence ve daha masrafsız

Hocam onlarda da 1 erasmuslu'ya 10 Türk oluyor. Biraz sıkıntı. Aslında ben o tarz bir şeyi arkadaşımla kurmayı planlıyordum ama arkadaşım yurtdışına gitti, planımız yattı.

chatroulette.com yabancılarla konuş :D

Duolingo'ya üye olanlar ekleyebilir. Özelden profil falan verebilirsiniz :) Rekabet falan olayları varmış.

chatroulette.com yabancılarla konuş :D

Oradan 2-3 tane Ukrayna'lı arkadaş yapmıştım da, gitmedikten sonra neye yarar :D Hala face'te duruyorlar.

---------- Spam Engelliyici 16:00 ---------- Önceki Mesaj 15:59 ----------

Duolingo'ya üye olanlar ekleyebilir. Özelden profil falan verebilirsiniz :) Rekabet falan olayları varmış.

Intermediate ve Upper-Intermediate falan var mıydı Dualingo'da?

Yep bro, but what can I do? :D Just for now...

As i told you. You must learn english in foreign country. I couldn't say even a one word when i come here. After 3 month, i could join any converstation with my friends :) But you have to know, USA is just only one country in most expensive countries. It might be doesn`t matter for you but who knows.. You should think about country you could learn english except Turkey.

Oradan 2-3 tane Ukrayna'lı arkadaş yapmıştım da, gitmedikten sonra neye yarar :D Hala face'te duruyorlar.

---------- Spam Engelliyici 16:00 ---------- Önceki Mesaj 15:59 ----------

Intermediate ve Upper-Intermediate falan var mıydı Dualingo'da?

Dediklerinden bir şey anlamadım hocam :) Burayı bitiririm eğer ilgi duyarsam daha kapsamlı siteler araştırırım ama burası benim gibi orta seviye birinin ingilizcesini pekiştirmesi için bir yer gibi. Üst düzey bir ingilizce eğitimi yok.

Önce var olan ingilizce mi burada pekiştireceğim ardından daha detaylı sitelerin araştırmasına başlayacağım. Şuan am-is-are falan öğretiyor ilk seviyeler :)

yA386k.png

Anlayacağın pek bir şey yok :)

Son düzenleme:
As i told you. You must learn english in foreign country. I couldn't say even a one word when i come here. After 3 month, i could join any converstation with my friends :) But you have to know, USA is just only one country in most expensive countries. It might be doesn`t matter for you but who knows.. You should think about country you could learn english except Turkey.

çeviriyi iyi kullanmışsın :)

---------- Spam Engelliyici 17:28 ---------- Önceki Mesaj 17:25 ----------

Dediklerinden bir şey anlamadım hocam :) Burayı bitiririm eğer ilgi duyarsam daha kapsamlı siteler araştırırım ama burası benim gibi orta seviye birinin ingilizcesini pekiştirmesi için bir yer gibi. Üst düzey bir ingilizce eğitimi yok.

Önce var olan ingilizce mi burada pekiştireceğim ardından daha detaylı sitelerin araştırmasına başlayacağım. Şuan am-is-are falan öğretiyor ilk seviyeler :)

yA386k.png

Anlayacağın pek bir şey yok :)

ben bitrdim orayı :) dualingo

ben bir üst kademeye geçtim herkese tavsiye ederim siteyi yapmanız gereken bir vk hesabı ve vkdakı güzel hanfendilerle mesajlaşmak sonra yazın rusyaya gitmek : ) ben bu yaz gidiyorum gelmek isteyen varsa gelebilir : )

uA2h9Sc.png

çeviriyi iyi kullanmışsın :)

---------- Spam Engelliyici 17:28 ---------- Önceki Mesaj 17:25 ----------

ben bitrdim orayı :) dualingo

ben bir üst kademeye geçtim herkese tavsiye ederim siteyi yapmanız gereken bir vk hesabı ve vkdakı güzel hanfendilerle mesajlaşmak sonra yazın rusyaya gitmek : ) ben bu yaz gidiyorum gelmek isteyen varsa gelebilir : )

uA2h9Sc.png

Ceviri kullanmadim dostum cok mu hata yapmisim?

bu paragrafta birden fazla yanlış var hocam. Hem gramer olarak hem de yanlış kelime seçimi olarak :)

Duzeltir misin hocam ben de ogrenmis olurum

Eyvallah hocam. Söylemek istediklerini anladığım kadarıyla, biraz da senin kurduğun cümleyi bozmamak adına;

As I told you, you should learn English in a foreign country. I wouldn't have been able to speak even a single word if I came here. After 3 months, I managed to join conversations with my friends. But you have to/should know, USA is one of the most expensive countries. (Burada kendi yorumumu kattım). It might not be a matter for you; but who knows. You should think over a country where you can learn English except Turkey.

şeklinde olsa sanki daha iyi gibi.

Geçenlerde arkadaş tavsiyesiyle telefona duolingo programını yükledim, gayet güzel kullanışlı. İngilizceyi temelden öğretiyor master seviyesine kadar var. Ben daha yeni başladığım için sizin işinize yarayacak bişey varmı bilmiyorum ama isterseniz bi bakın, kullanın. Android, ios ve windows sürümleride var pc den tarayıcı üzeride kullanabilirsiniz. Üye olursanız hergün telefonunuza ve mail inize "alıştırma zamanı" diye bildirim gönderip hatırlatıyor.

https://www.duolingo.com

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri