Hocam verdiğini adrese meraktan baktım. Bir test yapayım dedim. Ne ile karşılaşayım..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam verdiğini adrese meraktan baktım. Bir test yapayım dedim. Ne ile karşılaşayım..
![]()
Evet hocam universite okuorum. W&T ile gelen bi kac turk kizla tanistiydim memnundular tabi onlarin mennun olma sebebi burdaki rahatlik ve amerikali erkeklerin bunlara ilgisi
Sent from my iPhone using Tapatalk
hocam universitelerin erasmus klupleri oluyor erasmusla gelenlerle gezilere katılıyosun onlara şehri gezdiriyosun falan bende çok bilmiyorum seneye bende katılıcam kanuşma kurslarında daha iyi olur bence ve daha masrafsız
yanlışın olmasın
![]()
bendeki de bu
chatroulette.com yabancılarla konuş![]()
Duolingo'ya üye olanlar ekleyebilir. Özelden profil falan verebilirsinizRekabet falan olayları varmış.
Must foreign country..
Yep bro, but what can I do?Just for now...
Oradan 2-3 tane Ukrayna'lı arkadaş yapmıştım da, gitmedikten sonra neye yararHala face'te duruyorlar.
---------- Spam Engelliyici 16:00 ---------- Önceki Mesaj 15:59 ----------
Intermediate ve Upper-Intermediate falan var mıydı Dualingo'da?
As i told you. You must learn english in foreign country. I couldn't say even a one word when i come here. After 3 month, i could join any converstation with my friendsBut you have to know, USA is just only one country in most expensive countries. It might be doesn`t matter for you but who knows.. You should think about country you could learn english except Turkey.
Dediklerinden bir şey anlamadım hocamBurayı bitiririm eğer ilgi duyarsam daha kapsamlı siteler araştırırım ama burası benim gibi orta seviye birinin ingilizcesini pekiştirmesi için bir yer gibi. Üst düzey bir ingilizce eğitimi yok.
Önce var olan ingilizce mi burada pekiştireceğim ardından daha detaylı sitelerin araştırmasına başlayacağım. Şuan am-is-are falan öğretiyor ilk seviyeler
![]()
Anlayacağın pek bir şey yok![]()
çeviriyi iyi kullanmışsın
---------- Spam Engelliyici 17:28 ---------- Önceki Mesaj 17:25 ----------
ben bitrdim orayıdualingo
ben bir üst kademeye geçtim herkese tavsiye ederim siteyi yapmanız gereken bir vk hesabı ve vkdakı güzel hanfendilerle mesajlaşmak sonra yazın rusyaya gitmek : ) ben bu yaz gidiyorum gelmek isteyen varsa gelebilir : )
![]()
Ceviri kullanmadim dostum cok mu hata yapmisim?
As i told you. You must learn english in foreign country. I couldn't say even a one word when i come here. After 3 month, i could join any converstation with my friendsBut you have to know, USA is just only one country in most expensive countries. It might be doesn`t matter for you but who knows.. You should think about country you could learn english except Turkey.
bu paragrafta birden fazla yanlış var hocam. Hem gramer olarak hem de yanlış kelime seçimi olarak![]()
Duzeltir misin hocam ben de ogrenmis olurum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.