ingilizcesi olan arkadaşlar yardım

AzomaXTR

Kayıtlı Üye
arkadaşlar geçen bangood sitesinden bi kamera aldım birde yedek batarya aldım kameraya ama yedek batarya gelmedi çevirinden mesaj yazdım batarya gelmedi diye ama şöyle bi cevap gelmiş ne diyor benim ne cevap vermem lazım

Dear Emrah,

Thank you for your email.

I’m so sorry to hear that.

For the item [SKU123355]3.7V 900mAh Li-ion Battery for Car Sports Camera DVR DV SJ4000 M10 which you received in your order 9323598, would you please offer us some pictures along with the shipping label
on the package to show us the problem?

We’ll deal with your order as soon as possible after we receive your pictures.

Please don’t worry and wait patiently!

Best regards,

Chloe

Siparis ekranin fotosunu cek bize gonder diyor gonderdikten sonra kontrol edip ona gore siparisini gondercez diyor insallah dogru anlamisimdir

Siparis ekranin fotosunu cek bize gonder diyor gonderdikten sonra kontrol edip ona gore siparisini gondercez diyor insallah dogru anlamisimdir

tşk ederim hocam değerli yorumun için tam olarak bi anlayalım ona göre çözmeye çalışalım o kadar da bekledik bide kargo geldi gelecek diye kargo geliyor eksik geliyor :)

arkadaşlar geçen bangood sitesinden bi kamera aldım birde yedek batarya aldım kameraya ama yedek batarya gelmedi çevirinden mesaj yazdım batarya gelmedi diye ama şöyle bi cevap gelmiş ne diyor benim ne cevap vermem lazım

Dear Emrah,

Thank you for your email.

I’m so sorry to hear that.

For the item [SKU123355]3.7V 900mAh Li-ion Battery for Car Sports Camera DVR DV SJ4000 M10 which you received in your order 9323598, would you please offer us some pictures along with the shipping label
on the package to show us the problem?

We’ll deal with your order as soon as possible after we receive your pictures.

Please don’t worry and wait patiently!

Best regards,

Chloe

Merhaba Emrah,

Bunu duyduğumuz için üzgünüz.

9323598 nolu siparişindeki [SKU123355]3.7V 900mAh Li-ion Battery for Car Sports Camera DVR DV SJ4000 M10 ürünü ile ilgili olarak, bize sorunun ne olduğunu göstermek için lütfen paketin üzerindeki kargo etiketinin resmini çekip yollar mısın?

Resimleri alır almaz sorununla ilgileneceğiz.

Lütfen merak etme ve sabırla bekle.

arkadaşlar cevap gelmiş ne diyor şimdi

Dear Emrah,

Thank you for your reply.

I’m sorry but what we need is the picture of the item [SKU123355]3.7V 900mAh Li-ion Battery for Car Sports
Camera DVR DV SJ4000 M10 which YOU RECEIVED in your order 9323598, rather than the pictures from the website.

Sincerely looking forward to your reply!

Best regards,

Chloe

Sana gelen kargonun fotografini istiyorlar. Paketten ne ciktiysa onun fotografi yani, kargo paketi uzerindeki etiketle birlikte.

arkadaşlar cevap gelmiş ne diyor şimdi

Dear Emrah,

Thank you for your reply.

I’m sorry but what we need is the picture of the item [SKU123355]3.7V 900mAh Li-ion Battery for Car Sports
Camera DVR DV SJ4000 M10 which YOU RECEIVED in your order 9323598, rather than the pictures from the website.

Sincerely looking forward to your reply!

Best regards,

Chloe

Web sitesinin fotoğrafını değil sana gelen ürünün fotosunu istiyorlar. KArgo kutusu üzerindeki barkod ıvır zıvır duruyorsa hepsini çek yolla;)

Kargo posetini attim iste ya

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri