İngiltere Lokasyon 1 Gbps Vds Sunucu Paketleri - SAS Disk Performansı - Vds Yönetim Paneli - Güçlü CPU

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MahsumCelik

Sys
Administrator
Web sitesi
www.serverplus.com.tr
Değerli ytpara kullanıcıları,

uzun süredir aklımızda olan fırsat bulamadığımız yepyeni bir fırsatla karşınızdayız. 750 Mbps garanti network kapasitesi ve tamamı 15,000 RPM olan Raid0 ve R410 yapısı ile sadece up/down sunucu ihtiyacı olan kullanıcılara özel bir paket hazırladık.

Sunucu donanımız 2x x5650 Xeon İşlemci 96 GB ECC Ram R410 Serisi Enterprice modeldir. 4x600 GB RAID0 Teknolojisi ile toplamda 60K RPM Disk ve 1200 MB r/w skoru.Sanallaştırma Vmware ESX ile yapılmış olup Maksimum Performans için tasarlanmıştır.

Disk R/W Skoru: Speed Test Skoru:

rtlyh.png

Dipnot: Hiç bir zaman speedtest sonuçları bir sunucunun gerçek bağllantı hızını yansıtmaz.

Üstelik Kredi Kartına 12 Taksit avantajı ve geniş ödeme methodu ile farkımızı hissedin

Dipnot: Paket fiyatlarına KDV dahil değildir ve siparişiniz sırasında otomatik eklenicektir.Faturasız Hizmet Kesinlikle VEREMEMEKTEYİZ..

Kurumsal Bilgilerimiz:
Web: Offline Bilişim İnternet Hizmetleri - Web Hosting - Reseller Hosting- Vps / Vds Sunucular - Kiralık Sunucu Çözümleri
E-Posta:[email protected]
Tel: 0850 302 47 16
Tib YS No: 2491
Vergi Dairesi: Nilüfer VD
Vergi No: 2380464644

Son düzenleme:
Cevap: Türkiyede Bir İlk! 750 Mbps Upload Hızı Garantisi /60k RPM SAS Disk / Pro-Rate ile SADECE 10 TL

ref olabilme şansım varmı :D

Cevap: Türkiyede Bir İlk! 750 Mbps Upload Hızı Garantisi /60k RPM SAS Disk / Pro-Rate ile SADECE 10 TL

itina ile ref olunur

denme sansımız varmı 1 saat veya 2saat gibi

deneme varsa alabilirmiyim?

cok saglıklı bir sistem. Ayrıca arkadasın herseyı belırtmıs olması baska bır guzellık olmus. hız testı sonucları ve farkları gibi..

ref olabilme şansım varmı :D

itina ile ref olunur

Merhaba, ytpara.com offline bilişim sunucularında barınmaktadır sanırım en büyük ref budur :)

denme sansımız varmı 1 saat veya 2saat gibi

Deneme imkanı malesef sunmuyoruz kullandığımız donanım özellikleri ve ve test çıktılarını konuda paylaştım. Fakat şuan sipariş vermeniz durumunda ayın 1'ne kadar 10 tl ye sahip olabilirsiniz dilerseniz devam edersiniz veya devam ettirmeye bilirsiniz.

valla deneme yoksa bende yokum. hayırlı satışlar. ben ne hızlar gördüm. satın aldıgımda 5 mbpsyi geçemedim.

evet olabilir. Paypal ödeme imkani varmi?

Her vds için mi 750mbs garanti ediyorsunu ?

evet olabilir. Paypal ödeme imkani varmi?

Paypal , kredi kartı ve havale ile ödeme yapabilirsiniz.

Her vds için mi 750mbs garanti ediyorsunu ?

750 mbps kullanıma çıkabilkmek için aynı local ağda olmalısınızkibu rakama çıkabilesiniz. yada 750 mbps network ku tıkıcak download trafiğği yaratmanız lazım bunuda yapmanız çok zor tek bir dosyayı aynı anda 50k kişiye indirtmeye çalışırsanız o trafiği direk veri merkezi engeller.

750 Mbps sunucunun localindeki havuz hattıdır.

---------- Mesaj saat 16:32:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:31:59 civarında gönderildi. ----------

Mislicom malesef alamıyoruz

Ben mi yanlış anladım acaba sitede vds için 10 TL fiyat göremedim?

Ben mi yanlış anladım acaba sitede vds için 10 TL fiyat göremedim?

sitede bu paket yer almamakta. Kısaca özetliyelim.

1. paketin normal ücretlendirmesi 35 TL + kdv dir 2. paketin ise 50 tl + kdv dir.

Ödemeniz ayın 1 ine sabitliyoruz.Bugünden ayın 1ine kadar olan kullanım tutarı 10,30 civarı oluyor birinci pakette.ayın 1 i geldiği zaman tam fatura olan 35 tl + kdv tutar çıkıyor sonrası zaten sabit ödemeniz.

Bu sistemdeki amaç ödemeleri belli bir güne toplamaktır. Türkiyedeki birçok kurumsal firma bu şekilde çalışmakta

Tek sıkıntı trafiğin limitsiz olmaması.

Süper ötesinde çok iyi bir kampanya kaçırmayın bence, hayırlı satışlar Mahsum hocam. :)

Mahsum Ustadin Hem bu isteki tecrubesi hem kalitesi hemde verdigi hizmetle 10 numara bir ustaddir.

Youtube isi icin Vps-Vds alacaklara tavsiye ediyorum,sorunsuz ve iyi destek hizmeti ile kafaniz agrimaz arkadaslar.Ayrica Offline Bilişim İnternet Hizmetleri YTPARA.COM Sitemizin Sponsoru ve Hosting Saglayicisi olmustur 1 ay once.

Hayirli satislar Mahsum Ustadim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri