İngiltere Lokasyon 1 Gbps Vds Sunucu Paketleri - SAS Disk Performansı - Vds Yönetim Paneli - Güçlü CPU

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Türkiyede Bir İlk! 750 Mbps Upload Hızı Garantisi /60k RPM SAS Disk / Pro-Rate ile SADECE 10 TL

Çok güzel kampanya ;)

Cevap: Türkiyede Bir İlk! 750 Mbps Upload Hızı Garantisi /60k RPM SAS Disk / Pro-Rate ile SADECE 10 TL

tamamda arkdaş Alan varmı ? herkes guzel diyor alan yok.. alan yazsın aldık kullanıyoruz diye

3 tane almak istiyorum, geldiğinizde dtfnarratur Skype eklerseniz sevinirim.

Bir satış konusu forumda neden sabit [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] yada diğer yöneticilerden cevaplarmısınız bu kategoride satış yapan başkalarıda var haksız bir rekabete yol açıyor satış konusu sabitlemek...

Hayırlı satışlar birader...

Bir satış konusu forumda neden sabit @Muslera06 yada diğer yöneticilerden cevaplarmısınız bu kategoride satış yapan başkalarıda var haksız bir rekabete yol açıyor satış konusu sabitlemek...

Sevgili arkadasim bu Hosting firmasi hem Sitemizin Sponsoru,Hem ucreti ile reklam veren bir Firma sahibi hemde bu isle ugrasan bir kardesimiz.

Mahsum bey bu sektörde güvendiğim tek isim diyebilirim. Gözünüz kapalı sunucularınızı alabilirsiniz. Ayrıca Offline Bilişim'inde ilk müşterisiyim :)

Teşekkürler Mahsum bey, hizmetlerinizden dolayı. Uzun zamandır aradığım up/down sunucuyu sizden alacağım sanırım.

Edit: Arkadaşlar herkesin bir fikir sahibi olması için, sunucuda bazı download testleri yaptım bunları sizinle paylaşıyorum;
Gtabpts.png

Freemake Video Downloader

----------------

QedJsXx.png

Buda IDM

Vereceğiniz fiyatı 2-3 günde çıkartırsınız bu hızla. Gerçekten süper hızlar.

takipdeyim serkan hocamızın vermiş oldugu yorumları her zaman dikkate alıyorum....ilerleyen zamanlarda umarım kampanya devam eder.

alan arkadaşlarımızda yorumlarınız yazsınlar lütfen....iyi çalışmalar

Kalite iş çıkarırlar :)
Benim sunucumla çok uğraştı saolsun hiç yok bile demedi başka firma olsa yeter artık derdi yani.
Test dosyası indirirseniz 100mb ile indiriyor :) hızı mükemmel.

Kurumsal Bilgilerimiz:
Web: Offline Bilişim İnternet Hizmetleri - Web Hosting - Reseller Hosting- Vps / Vds Sunucular - Kiralık Sunucu Çözümleri
E-Posta:[email protected]
Tel: 0850 302 47 16
Tib YS No: 2491
Vergi Dairesi: Nilüfer VD
Vergi No: 2380464644

Skypeden ekledim sizi , Bi kontrol eder misiniz .

Kalite iş çıkarırlar :)
Benim sunucumla çok uğraştı saolsun hiç yok bile demedi başka firma olsa yeter artık derdi yani.
Test dosyası indirirseniz 100mb ile indiriyor :) hızı mükemmel.

İyiniyetiniz, hoşgörünüz, anlayışınız için asıl ben teşekkür ederim. Her daim çalışmaktan mutluluk duyarım sizle

вαттυѕαу;87558' Alıntı:
Skypeden ekledim sizi , Bi kontrol eder misiniz .

davetiniz ulaşmadı sanırım ekledim skype adresinizi.

Türkiyenin yarısını toplasan bu hızla indirme yapamassın :D

---------- Mesaj saat 02:09:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:03:41 civarında gönderildi. ----------

skype eklemenizi bekliyorum

Mahsum Beyden bir adet Dedicated Alınmıştır Sağolsun çok ilgili.

Benim bir dedicated için 15 Gün bekleten ve daha sonra alamayan ancak yinede bu işi yaptığını sanan tostçulardan değildir.

İşinin Ehlidir. Zamanında işini teslim ediyor. Yardımları ve hizmeti için Teşekkürlerimi sunarım. Hayırlı Satışlar

4 Adet UK 4096K Paketinden alinmistir.ilgisine alakasina tesekkur ediyorum.

Fiyat listesi tekrar alabilir miyiz kampayada olan varmı? 10tl olan hangisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri