Sitede sorun var sanırım şunda giriş yapamadım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sitede sorun var sanırım şunda giriş yapamadım
Paket UK-4096K'dan deneme süresi alabiliyor muyuz?
2 GB'lık paketten almak istiyorum yardımcı olabilir misiniz? Önce siteye kayıt olmak gerekiyor sanırsam ama orada TC kimlik no gibi doldurulması gereken yerler var. Bunu yazmak şart mı ki? En kısa zamanda geri dönüş rica ediyorum.
Merhaba ben vds hizmetinizden yararlanmak istiyorum. 100 gb alanınız 750 mbps çift yonlu up/down fiyatlarınız ne kadar acaba?
render işlemleri için kullanabiliyor muyuz?
ortalama 500 mb dosya tahmini ne kadar sürede işleniyor?
1 adet siparis verilmistir.
2 Adet Dedicated sunucu sipariş edilmiştir.
İlgili bir arkadaş olup müşterisine gereken değeri veriyor. VDS ve SERVER konusunda tek geçerim !!!!
1 adet Uk-4096K vds paketi sipariş edilmiştir. Teslim edilmesi bekleniyor. İlk defa bu firmayla çalışıyorum. Allah utandırmasın.
vds alınacak acil irtibat kurunuz
4 gb ram li vds için fiyat alabilirmiyim
Telefona kimse çıkmadı hocam ?Yeni stoklar hazırlanmıştır, tüm modellerin stoğu açılmıştır.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.