İngiltere ve Almanya Adsense Açma İşlemi Yapılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MorbidAngeL

Yasaklanmış
Hiçkimseye bir ticaret olmamıştı şimdide iptal satış.

Son düzenleme:
türkiyeden adsense açıp ingiltere adresi girsem olur mu acaba ?

türkiyeden adsense açıp ingiltere adresi girsem olur mu acaba ?
Malesef Olmuyor.

---------- Spam Engelliyici 01:51 ---------- Önceki Mesaj 01:50 ----------

pinsiz adsense satışı hocam konuyu açan benim ve pinsiz adsense satışı ne olursa olsun yasak
Hocacım adsense satmıyorum ben iyimisin karşımdaki insana sadece telefon ve adres onayını yapıp veriyorum ben kendi mailimle açmıyorum bunu anlamıyorsun karşı taraftan alıyorum bu durum senin adres satmana benziyor o zaman oda yasak olmalı

Malesef Olmuyor.

---------- Spam Engelliyici 01:51 ---------- Önceki Mesaj 01:50 ----------

Hocacım adsense satmıyorum ben iyimisin karşımdaki insana sadece telefon ve adres onayını yapıp veriyorum ben kendi mailimle açmıyorum bunu anlamıyorsun karşı taraftan alıyorum bu durum senin adres satmana benziyor o zaman oda yasak olmalı

tamam hocam haklısın hata bende sizi uyarmaktı amacım problem olmasın diye ne haddime değilmi.iyi satışlar.

tamam hocam haklısın hata bende sizi uyarmaktı amacım problem olmasın diye ne haddime değilmi.iyi satışlar.
Estafurullah hocam öyle demek istemedim ya açtıgım konu yöneticiye soralım eğer bir sorun varsa kapatırım bunda birşey yokki

yahu açın kendi ip nizden adsensi illa ingiltere almanya ip si olmasına gerek yok 5 dkllık işlem için 15 tl diyorsunuz adsenseyi açarken kanalın +15 onayını yapın adsense açarken telefon onayı istemez herşeyi paraya döktünüz nerden para koparacağınızı şaştınız

Estafurullah hocam öyle demek istemedim ya açtıgım konu yöneticiye soralım eğer bir sorun varsa kapatırım bunda birşey yokki

İmkanınız varsa pin için adres hizmeti verin hocam. Bu şekilde pek satış olmayabilir Adsens açmak basit bir işlem.

İmkanınız varsa pin için adres hizmeti verin hocam. Bu şekilde pek satış olmayabilir Adsens açmak basit bir işlem.
Hocam adres hizmeti deil benimkisi satış olmazsa kapatırım zatende benimkisi O ülkeye ait numara hizmeti gibi birşey aslında

onaylı kanal 1 tlyse, verdiğiniz hizmet en fazla 2 veya 3 tl eder.

yahu açın kendi ip nizden adsensi illa ingiltere almanya ip si olmasına gerek yok 5 dkllık işlem için 15 tl diyorsunuz adsenseyi açarken kanalın +15 onayını yapın adsense açarken telefon onayı istemez herşeyi paraya döktünüz nerden para koparacağınızı şaştınız

Hocam Bunlar sizin görüşleriniz teşekkür ederim yine ama titiz çalışmak gerekiyor.

---------- Spam Engelliyici 01:59 ---------- Önceki Mesaj 01:58 ----------

onaylı kanal 1 tlyse, verdiğiniz hizmet en fazla 2 veya 3 tl eder.
smscan'dan alıyorum numraları getir bana sınırsız alıyım o ülkelerin numaralarını

Fiyat çok yüksek. Ayrıca ben bütün yabancı adsense leri rastgele ülke numaralarıyla açıyorum bi sorun yaşamadım. Titiz çalışmak vs vs çok çalıştık zamanında değişen bir şey olmuyor. Sadece ülkeyi Almanya ve İngiltere seçmek için 15 tl istemek doğru değil. İyi forumlar.

ingiltere adres var mı elinizde ?

ingiltere adres var mı elinizde ?
evet mevcut elimde ingiltere adres.

---------- Spam Engelliyici 02:07 ---------- Önceki Mesaj 02:07 ----------

Fiyat çok yüksek. Ayrıca ben bütün yabancı adsense leri rastgele ülke numaralarıyla açıyorum bi sorun yaşamadım. Titiz çalışmak vs vs çok çalıştık zamanında değişen bir şey olmuyor. Sadece ülkeyi Almanya ve İngiltere seçmek için 15 tl istemek doğru değil. İyi forumlar.
Hocam numara'yı kim vericek ? iyimisinz siz ?o zaman gel sen yap bana 20 tane 10 tl den smscan'dan numara alıp onaylıcaz ama okey

smscan'dan numara alınca ne olacak hocam kanal hiç spama düşmeyecek mi farkı ne yani

smscan'dan numara alınca ne olacak hocam kanal hiç spama düşmeyecek mi farkı ne yani
Gerçek kişi numarası benim prensibim hem bu yönde sahte numaralarla onaylamak deil ben bugüne kadar sms'candan aldıgım numarayla sıkıntı yaşamadım sürekli telif gelir kapanırdı benim kanallarım farkını yaşamak istiyorsanız denemesi çok pahalı deil deneyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri