insaf Artık arkadaşlar yeter gerçekten bıktım

bu milletin kazancına göz dikenler sadece türkiye'de var sanırım. çok şükür ben henüz rastlamadım içerik dilinden dolayı da çok fazla yakınan arkadaş var. türkçeyi bırakın o yüzden sizde.

şunu söyleyeyim, telif hakkı uyarısı vermeyen ve izlenen bir program var jimmy kimmel live diye. ona yönelin bence. güzel videolar atıyor. benden öneri.

Ben yabancıların dizi yüklediğine pek şahit olmadın. Yanlış anlama bilmediğimden soruyorum yüklüyorlar mı? Ben bu tarz işlere hiç girmedim girmemde ama bu iş böyle arkadaşlar dizi, müzik, film rekabetin bol olduğu kategoriler. Bu kategorilerde ilk sıraya yerleşmek yerine 2 veya 3 sırada kalmak daha iyidir. Göze batmaz en azından. Fakat her türlü risk var bu kategorilerde..

Sadece dizi filmden bahsetmiyorum hocam genel olarak adamlar daha anlayışlı hemde fazlasıyla bizimkilerde zerre kadar anlayış yok.

Bugüne kadar Allah'a Şükür böyle birşey yapmadım çünkü ''Herkes Kendine Yakışanı Yapar'' cidden türkler zaten kirletti işi berbat etti.Birde bunlar olunca cidden ayıp be

Dişe diş :cool:
Zaten böyle yaparak bizim piyasada çalınşanları yıldırmayı ve piyasanın tamamının kaymağını kendilerine isteyen ve bilmesekte bir kısmı aramızda olan ve birbirinin ekmeğiyle oynamanın çelme atmanın şer***lik haysiyetsizlik nasıl bir karekter eksikliği olduğunu

henüz anlamayan bu arkadaşlara piyasayı bırakmayın bırakmıycazda
ben kendi adıma yabancıda çalışıyorum ama ben, bizim piyasadan yıldırıp tr piyasa kaymağını kimseye bırakmıycam
yanlarına kar kalmamalı kim yaparsa
Youtube işinde babanıza güvenmiceniz :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri