İnsan ayağı basmayan yer arıyorum.

azenec

Kayıtlı Üye
Beyler artık bıktım.yeminle inanın burama kadar geldi.Şöyle insan ayağı deymeyen yer ülke orman ada varmıdır? Cidden soruyorum söyle kendi kendimizle ilgilenip zaman geçireceğimiz. kimsenin benimle konuşmadı bir yer.Yemin ederim şunun için 1 yıldır para bile biriktiriyorum. Hangi ülkeye veya türkiyenin neresine gitmem gerek? Orman felan gibi kimsenin beni bulamayacağı yer olursa daha iyi olur ama hertürlüsüne razıyım.

aynı kafadayız bro bulsam bende gidicem

yaklaşık 4 yıl önce aynı düşüncedeydim ve tek hayalim alaskaydı in to the wild filmini izle hocam.

20160627171454-900172ce.jpg

Rize de bizim koy evi var, ancak orda da 1 hafta zor durursun kardesim ya. Insan 1 hafta sonra sizofren oluyo orda

Nüfus yoğunluğu en az olan ülkeleri araştır hocam . Mesela Moğolistan

Beyler artık bıktım.yeminle inanın burama kadar geldi.Şöyle insan ayağı deymeyen yer ülke orman ada varmıdır? Cidden soruyorum söyle kendi kendimizle ilgilenip zaman geçireceğimiz. kimsenin benimle konuşmadı bir yer.Yemin ederim şunun için 1 yıldır para bile biriktiriyorum. Hangi ülkeye veya türkiyenin neresine gitmem gerek? Orman felan gibi kimsenin beni bulamayacağı yer olursa daha iyi olur ama hertürlüsüne razıyım.

Hocam İstanbul damı yaşıyorsun

Güney Amerika'daki bütün ülkelere gidebilirsin.

neden başka bir ülke. karadenizde küçük bir köye yerleşebilirsin. Güney marmada veya kuzey egede de küçük bir köye yerleşebilirsin hocam.Dediğim yörelerin köylü insanı cana yakın olur hem.

tüm ailem muğlada yaşıyor.kendimi bildim bileli çalışarak emekli hayatı yaşadılar diyebilirim.istanbulda bir ev parasına milasda bir ev bir dükkan birde kendine iş kurarsın.insanları insan gibidir köyleri desen miss herşey organikdir mesela.tercih edebilirsiniz bu tarafları hocam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri