insanın evlenesi geliyor.

Yalnız sana da katılmıyorum hocam.

Kimi bakar istanbula şair olur, kimi sen mi büyüksün ben mi (öhöm öhöm) seni istanbul der. Seninkisi de o misal. Bakmaktan bakmaya fark var. Düğün sonuçta bacımız biraz aşka gelmiş hepsi bu işveli şekilde oynuyor. Ama pavyon vs. gibi benzetmeler yakışmadı. Şimdi bu insanların bir tanıdığı çıksa bu forumda nasıl bakacaksın yüzlerine? Bence o yazıyı editle..

bacısını kıskanan çıkarıp oynatmasın o zaman hocam. bu benim şahsi görüşümdür.

bacısını kıskanan çıkarıp oynatmasın o zaman hocam. bu benim şahsi görüşümdür.

Hocam şahsi görüşünü bu tip portallarda ulu orta sunmasan iyi edersin o halde. Unutmayalım ki burası forum. Şahsen o pavyon benzetmen aşırı irite etti beni.

Son düzenleme:
Hocam şahsi görüşünü bu tip portallarda ulu orta sunmasan iyi edersin o halde. Unutmayalım ki burası forum. Şahsen o pavyon benzetmen aşırı irite etti beni.

hocam oynama var oynama var, ben illa bu hanım kızımızı kelebekler kadar narin şekilde çiftetelli oynayan muhteşem edepli bir hatun kişiye benzetmek zorunda mıyım? bunun yanı sıra; bu arkadaşa bu yakıştırmayı yapanlarda beni irrite etti, ben kalkıp böyle demeyin bana katılmalısınız diye bir cümle kurdum mu? hayır. sadece kendi fikrimi belirtip kenara çekildim ve benim fikrimde bu ise eğer bunada saygı duyulması gerek.

hocam oynama var oynama var, ben illa bu hanım kızımızı kelebekler kadar narin şekilde çiftetelli oynayan muhteşem edepli bir hatun kişiye benzetmek zorunda mıyım? bunun yanı sıra; bu arkadaşa bu yakıştırmayı yapanlarda beni irrite etti, ben kalkıp böyle demeyin bana katılmalısınız diye bir cümle kurdum mu? hayır. sadece kendi fikrimi belirtip kenara çekildim ve benim fikrimde bu ise eğer bunada saygı duyulması gerek.

Bak güzel kardeşim ben kimseyi eleştircek mertebe de kıvamda değilim. Ama sen benden yaşca baya bir küçüksün ben sadece buna istinaden diyorum ki; Sen sen ol kimsenin ar ve namusu hakkında ''yıkıcı-kırıcı-azmettirici'' ifadeler kullanma. Haklıyken haksız duruma düşmek seninksi. Kimsenin şahsi görüşü kimseyi incitmemeli. O kadın nereden bilsin bu görüntülerin böyle bir foruma düşüp tartışma konusu olacağını? Adı üstünde kına gecesi. Dilediği gibi oynasın. Bizde dedik işveli oynuyor diye. Ama işveli ne demek? Pavyon vari ne demek. Biraz saygı, az da sükunet lütfen..

Hocam şahsi görüşünü bu tip portallarda ulu orta sunmasan iyi edersin o halde. Unutmayalım ki burası forum. Şahsen o pavyon benzetmen aşırı irite etti beni. Neyse konuşmanı reportladım iyi geceler.

Üstadım bu denli kibar ince düşünen toplum ve forum kurallarına aşırı hassasiyet gösterip bir insanın düşüncesini paylaştığı konuşmayı reporlatan bir insanın yani sizin ,kullandığınız nickden dolayı kendinizide reportlatma hassasiyeti göstereceği beklentisindeyim

Üstadım bu denli kibar ince düşünen toplum ve forum kurallarına aşırı hassasiyet gösterip bir insanın düşüncesini paylaştığı konuşmayı reporlatan bir insanın yani sizin ,kullandığınız nickden dolayı kendinizide reportlatma hassasiyeti göstereceği beklentisindeyim

Olayları nereye çekmek istediğin aşikar. :) Burada kişilik haklarına ufak bir dil uzatma konusu. Lakin sen demogoji yapıyorsun ve buna hiç gerek yok kamyon dolusu iş var önümüzde onlara yönelelim. İyi geceler, bol kazançlar.

Olayları nereye çekmek istediğin aşikar. :) Burada kişilik haklarına ufak bir dil uzatma konusu. Lakin sen demogoji yapıyorsun ve buna hiç gerek yok kamyon dolusu iş var önümüzde onlara yönelelim. İyi geceler, bol kazançlar.

Teşekkür ederim hocam ,Sizede iyi geceler

en basit düğün 20-30 bin, bunun nikahı var kınası var. ben almayayım güzel kardeşim, dünyaya bir kere geliyorum bir gecelik törenlere bir servet harcamayı akıl karı görmüyorum. benimle nikah dairesinde evlenecek kız buyursun gelsin. kimsenin ne dediği yahut ne yaptığı umrumda değil, para kolay kazanılmıyor. dünyanın pek az halkında var bu tür gösteriş, şaşaa merakı. düğüne derneğe harcayacağım paraya ya eşime araba alırım yahut uzun bir balayına çıkarım. şu toplum baskısının oluşturduğu sahte sanrılardan kurtulabilirsek yaşam kalitemiz yükselecek.

videoya gelince; ne gerek var?

opaaa. [MENTION=8667]bacanak[/MENTION] naptın sabah sabah yav.Gelinden çok damadı izledim.Damat tarzsın !!

dansözlerin adı çıkmış boşuna . millet kıvırmaya ne meraklı anlamadım. dansözlerden ne farkı kalıyo bu kıvıranların...

Ben mi genişim siz mi cok tutucusunuz anlamadim ama bunda abartilacak bir sey yok eşimle karsilikli oynariz ne kivirtmasi ne mahremi ne namusu lutfen dans ediyorlar niye konu aşagilara kayiyor ?

Telefondan gönderildi.

Maşallah Hanım Kızımın Çok Güzel Oynuyor :)
1 - Herkesin Hayatına Kimse Karışamaz
2 - Bi İnsanın Eşiyle Dans Etmesi Çifte Telli Oynaması Normaldir ama Bu Hanım Ablamız Biraz Daha Estetik Katayım Olaya Diyince Bizim Geleneklerimize Göre Biraz Aşırı ( Anadolu Gelenekleri Batıyı Bilmem ) Ama O Kadar Abartacak Bişey Yok Sonuçta Kendi Düşüncesi Yaşayışı Var Herkesin
3 - Bi Arkadaş Forum Ortamında Bu Kadar Açık Konuşma Falan Demiş Burda Herkesin Düşüncesini Belirtme Özgürlüğü Var Edep Sınırları İçerisinde [MENTION=15636]mustyy58[/MENTION] görüşünü söylemiş bişeye benzetmiş mesela messide 10 kişi çalımlayıp gol atınca bak bak dansöz gibi kıvıra kıvıra gol attı adam diyoruz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri