Bu makaleyi hepinizin okumasını istediğim için bu konuyu açtım, büyük sağlık lobileri yüzünden hergün yüzlerce insan kanserden ölüyor
KANSER HASTALIK DEĞİL!
KANSER HASTALIK DEĞİL!
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yazıda yememizi önerdiği kayısı çekirdeği son derece zararlıdır hatta ölümcül etkisi vardır. YEMEYİNİZ! Bu insanlar nasıl bu kadar kolay böyle yazılar yazabiliyor. Bu yazıdan etkilenip yiyen insanlar olacaktır. Şaka gibi gerçekten...
Sen ölümcül diyorsun yazıda ise tam tersini söylüyorlar, neye inanacağımjxı şaşırdık.Neye baksam aynı sonuç biri yararlı der diğeri zararlı bu yüzden insanlar ne yiyeceğini bilemiyor ki
hocam siyanür var içinde. yazıda iskorbüt hastalığının da ölümcül olduğunu söylüyor. o yıllarda denizciler veba hastalığından öldü iskorbütten değil. yani güvenilmez bir yazı olduğu ortada. bence kaldırılması gerekiyor konunun.
yapılması gereken tek şey bu tarz yazıları okuduktan sonra doğruluğunu araştırmaktır. ha ayrıca gazeteden de bu tür yazılar okunmamalı...
Bir yaşıma daha girdim. Harbi öyleymiş. İlk defa duyuyorum kayısı çekirdeğini çok kırıp yemişimdir
aynı zamanda şeftali çekirdeğinde de var hocam dikkat etmek gerekiyor. siyanür son derece zararlı:|
Aşırı haşlanan yumurtada da sülfirik asit olur neticede bunlar doğal besinler DIKKAT olgunlasmamis cekirdek te siyanur olur netten buldugun yazilari gelip bursa satma baskalarina ismi lazim olmayan arkadaslara sesleriniyorum. Senelerdir. Yeriz ailecek hic kanser gormedim aile esrafim da .. Samimiyetle soyluyorum
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.