Bu kanalları neden açarsınız ki ilk defa şimdi duydum ismini![]()
uyduda bu tarz kanallar var , hep güncel filmleri atıyolar vizyon filimleri ama film arasında her türlü dolandırıcılık var kitapsızların yeni soygunculuğu.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu kanalları neden açarsınız ki ilk defa şimdi duydum ismini![]()
aynen sana katılıyorum , bana telefonda kardeş allah aşkına nasıl reklam bunlar derdemez direk düz giden birileri , inanıyorumki o reklamda eşi dostu oynatıyordur.
yani çok büyük bir açık düşünsene radyo vericisi gibi kuçük bişe olsa gerekki böyle korsanını yapmaya cesaret ediyolar , yoksa bunların büyük bişeye kalkışma imkanı yok o attıgı filmler milyon dolarlık filmler büyük kanllar bile 1 sene sonra tonlarca parayaa tv de yayınlıyolar.Hocam devlet bu konuda çok pasif bu tür kanallarda +18 ürünler , çakma telefonlar , sahte ballar vb ürünler satıyorlar bu devlet'in yetkilileri ne iş yapıyor anlamıyorum göz göre göre milletin dolandırılmasını izliyorlar.
Ben yurtdışında yaşıyorum. ben bile rastlıyorum bu tür reklamlara. en son 1+2 kavanoz bal 99 TL gibi reklam vardi![]()
Ben yurtdışında yaşıyorum. ben bile rastlıyorum bu tür reklamlara. en son 1+2 kavanoz bal 99 TL gibi reklam vardi![]()
yani çok büyük bir açık düşünsene radyo vericisi gibi kuçük bişe olsa gerekki böyle korsanını yapmaya cesaret ediyolar , yoksa bunların büyük bişeye kalkışma imkanı yok o attıgı filmler milyon dolarlık filmler büyük kanllar bile 1 sene sonra tonlarca parayaa tv de yayınlıyolar.
Hocam devlet bu konuda çok pasif bu tür kanallarda +18 ürünler , çakma telefonlar , sahte ballar vb ürünler satıyorlar bu devlet'in yetkilileri ne iş yapıyor anlamıyorum göz göre göre milletin dolandırılmasını izliyorlar.
ben ne yi anlamıyorum bu adamlar evlerine barklarına gittiklerinde evlatlarının suratılarına baktıklarında demiyorlarmı kendilerine yada vicdanlarına siz milletin umut paralarını yiyorsunuz , yada size bu paraları milletin çoluk çocugunu namusunu ifşa ederek kazanıyorum! yani hiçmi allah korkusu yok inan şaşıyorum gereçekden. ben bir ara kore filmlerine giricektim inan bana çoluk çocuk var diye girmedim kimse bilmesede kendimle başbaşayım allahla o yeter.Temizleyin hocam program listeniden bütün korsan yayınları.
500 kanal içinde izlenebilecek maksimum 30 -40 kanal vardır. Gerisi gereksiz zaten silin gitsin...
Bunu RTÜK ile Türksat'a diyeceksin hocam. Çünkü burdan yazmakla bir şey değişmez. Burdan biz konuşsakta bir şey değişmeyecek onlar yine aynı haltı yemeye devam edecek.
zaten sinirliydim hocam adamla acayip bi küfürleştim sinirimi aldığın için teşekkür ederim dedim kapadım
Hocam güzel demişsinde bu RTÜK ve Türksat denilen ne iş yaptığı belirsiz kurumlar'dan hiç mi bir yetkili bu reklamlara denk gelmiyor.Ben söylim geliyordur hatta şikayette geliyordur ama dediğim gibi ne iş yaptıklarını kendileride bilmiyor.
sendemi aradın bu numarayı?
Haklısın bak ben konuyu açan arkadaşa da söyledim. Bak ahaber'e durduk yere sansür çarpıttılar. BBC, CNN resmen gidip terör propagangası yaptı bak apaçık bir şey demediler. Ne sansür yedi ne bir şey. Bende onu diyorum işte. İlk yazımda söyledim. RTÜK'te TÜRKSAT'ta adam akıllı birileri yok.
he valla abi yaşadığın durumu anlatınca sen delirdim
bu tarz reklamların cezası 29 bin lira ama adamlar çok daha fazlasını kazandığı için koymuyor bunlara. başka bir yaptırımı da yok.
Hocam sen iyisine rastlamış sın ben 8 kg bal 100 Tl olanı'nı gördüm önceden 4 kg 100 tl olan baldan da iki kez almıştım.
Hocam film yapımcıları onlarla uğraşsalar bel ki kanalları kapattırırlar.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.