insanlıktan nasip almamış ahlak yoksunları

bu tarz reklamların cezası 29 bin lira ama adamlar çok daha fazlasını kazandığı için koymuyor bunlara. başka bir yaptırımı da yok.

Aç olduğu için ekmek çalan çoçuk 10 yıl yer milleti dolandıranlar para cezası ile kurtulur.İnsanların koyduğu kuralların adaletsizliği.

Film yapımcıları uğraşsa kanal kapatmayı bırak donlarına kadar tazminat alırlar. Açık bir şekilde korsan yayın yapıyorlar.

Onlar youtube ile ilğileniyorlar :D

Haklısın bak ben konuyu açan arkadaşa da söyledim. Bak ahaber'e durduk yere sansür çarpıttılar. BBC, CNN resmen gidip terör propagangası yaptı bak apaçık bir şey demediler. Ne sansür yedi ne bir şey. Bende onu diyorum işte. İlk yazımda söyledim. RTÜK'te TÜRKSAT'ta adam akıllı birileri yok.

Şimdi boşuna siyaset sokma bence bu konuya. A Haber haketti zaten cezayı. Ha sansürün her türlüsüne karşıyım fakat tv de her şeye sansür-ceza gelmişken A Haber'e verilmemesi ayrıca haksızlık olacaktı.

Aç olduğu için ekmek çalan çoçuk 10 yıl yer milleti dolandıranlar para cezası ile kurtulur.İnsanların koyduğu kuralların adaletsizliği.

Onlar youtube ile ilğileniyorlar :D
aynen böyle bir haber vardı çok dokundu bana izlerken adam kadını gasp ediyor yerde sürüklüyor onlarca vakkası var adamın kameraman adama diyorki pişmanmısın yaptıklarına! adam diyorki yoo değilim iş yokki 1 sene yatarım çıkarım çaldıgımla içerde yerim büyük bir iş yakalayana kadar böyle devam ederim benim hayatım bu :). birde bagırıyor diyoki büyük mafyalar beni yanınıza alın bende iş çıkar :)

Bağla pc'yi tvye hocam ne istiyorsan aç pcden izle tv'den. 3-5 kuruş kazanacaklar diye yaptıkları reklama bak bunu şikayet etsen bunun türevi 300 tane kanal var hepsi aynı mal

Bağla pc'yi tvye hocam ne istiyorsan aç pcden izle tv'den. 3-5 kuruş kazanacaklar diye yaptıkları reklama bak bunu şikayet etsen bunun türevi 300 tane kanal var hepsi aynı mal

aynen şimdi sildim listeyi , bende bu reklamları biliyordum ama bu saatte çıkacagını tahmin etmedim hep ot reklamları krem bal reklamları var diye biliyorum.

aynen böyle bir haber vardı çok dokundu bana izlerken adam kadını gasp ediyor yerde sürüklüyor onlarca vakkası var adamın kameraman adama diyorki pişmanmısın yaptıklarına! adam diyorki yoo değilim iş yokki 1 sene yatarım çıkarım çaldıgımla içerde yerim büyük bir iş yakalayana kadar böyle devam ederim benim hayatım bu :). birde bagırıyor diyoki büyük mafyalar beni yanınıza alın bende iş çıkar :)

Hocam cezalarda yaptırımlar ağır olmayınca adamlar böyle konuşabiliyorlar böyle adamlara ver bakalım 20 yıl ceza adam bırak gasp yapmayı o kelimeyi ömrü boyunca kullanmaz bile.

Hocam cezalarda yaptırımlar ağır olmayınca adamlar böyle konuşabiliyorlar böyle adamlara ver bakalım 20 yıl ceza adam bırak gasp yapmayı o kelimeyi ömrü boyunca kullanmaz bile.

ben istanbulda pis bir yerde yaşıyorum benim bulundugum yerde dilenciler faizli para , boşta kalanlarıda aklıan ne gelirse o işi yaparlar. her seferinden yakalandılar 2 ayda geri brakıldılar anlamıyorum gerçekden şu düzensizliği , ben burda gooleden 3 kuruş alıcam diye 7/24 göz yorarken onlar mahalle düğünlerine sanatcı çağırıyorlar.

Şimdi boşuna siyaset sokma bence bu konuya. A Haber haketti zaten cezayı. Ha sansürün her türlüsüne karşıyım fakat tv de her şeye sansür-ceza gelmişken A Haber'e verilmemesi ayrıca haksızlık olacaktı.

Ya tamam bir sen haklısın. Benle muhattap olma kardeşim. Hala gelip o olaylardan sonra hala yazıyor musun sen? Ahaber deyince direk siyaset mi oluyor ? siyaset kelimesi ne demek sen onu bir öğren.

ben istanbulda pis bir yerde yaşıyorum benim bulundugum yerde dilenciler faizli para , boşta kalanlarıda aklıan ne gelirse o işi yaparlar. her seferinden yakalandılar 2 ayda geri brakıldılar anlamıyorum gerçekden şu düzensizliği , ben burda gooleden 3 kuruş alıcam diye 7/24 göz yorarken onlar mahalle düğünlerine sanatcı çağırıyorlar.

Hocam adam niye dilenciliği bıraksın ki günlük 200-300 kazanıyorlar belki dahada fazla adam yakalanınca 75 tl ceza ödeyip çıkıyor anında tekrar dilenmeye başlıyor vakit nakit hesabı. ( Sözüm durumu olup dilencilik yapanlar için )

Ya tamam bir sen haklısın. Benle muhattap olma kardeşim. Hala gelip o olaylardan sonra hala yazıyor musun sen? Ahaber deyince direk siyaset mi oluyor ? siyaset kelimesi ne demek sen onu bir öğren.

Tamam diyorum ki A Haber adlı kanal sansürü haketmiştir.

bu konuyu da mı siyasete bağladınız :)
R%C3%BCyada-Alk%C4%B1%C5%9F-G%C3%B6rmek-Ne-Demek.gif

Alt kattakiler üst katta ne oluyor, üst kattakiler alt katta ne oluyor diyecek diye bir reklam vardı birde. bunlara geçit verilmemeli, tek başınayken neyse de ailece denk gelmek sıkıntı. en iyisi bilindik kanallardan şaşmamak, şahsen ben favori ye ayarlarım trt sini kanal d sini, diğer yerlerde doğru dürüst birşey yok zaten.

bu terrak tv ne yahu? nasıl kanallar izliyorsunuz arkadaş. ALLAHtan belden üstü gözüküyor. böyle gereksiz kanallarda komple çıplak bile çıkabilir herşey olabilir Ayı çıkabilir daş dülebili her şey olabilir yani..

bu terrak tv ne yahu? nasıl kanallar izliyorsunuz arkadaş. ALLAHtan belden üstü gözüküyor. böyle gereksiz kanallarda komple çıplak bile çıkabilir herşey olabilir Ayı çıkabilir daş dülebili her şey olabilir yani..

Bazen öyle eski ve güzel sinemalar oynuyor ki, ee hali ile insan zapping yaparken bi bakayım diyor.:eek::rolleyes:

Bazen öyle eski ve güzel sinemalar oynuyor ki, ee hali ile insan zapping yaparken bi bakayım diyor.:eek::rolleyes:

oda doğru valla geçen Eski Western Kovboy filmlerinden birine dalmıştım reklam girdi bi şarkı türkü başladı evde halaya kalkmışız adamın biri wahey wahey deşeney niya graw graw hav hav vijee diye böğürmeye başlayınca fark ettik Jiyan Kijan mi Ajıyan Tv mi ne, film yarıda bitti Yarışma programına geçtiler. sövdüm kapattım. En iyi kanal bildiğin kanal o yüzden :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri