Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çıktı program. Keşke sıfırdan hesap oluşturulan bir oluşum olsaydı, yeni insanlara şans vermiyor bu hâliyle.
yani ne demek istedinniz hocam
Yani mesela vine çıktığında hiç ortada olmayan insanlar popüler olmaya başlamıştı, çünkü herkes yeni hesap açıp kimi takip edelim ki acaba modundaydı. Şimdi bu programa giriş yaptığında zaten takipçisi olduğun kişileri takip ediyorsun yine, yeni keşiflere gerek kalmıyor. Yine popüler olan fenomenler burada da devam edecek büyümeye.
Pcden instagrama nasıl video yükleniyo bilen var mı google da araştırdım program indirmek lazım diyor.
IGTV sekmesine tıklayıp programsız yükleyebilirsin. IGTV kısmına yüklemeyeceksen o zaman gramblr programını indirmen gerekiyor.
9:16 format olması gerekli diye uyarı geliyor çözünürlük ne olmalı?
9:16 format olması gerekli diye uyarı geliyor çözünürlük ne olmalı?
IGTV sekmesine tıklayıp programsız yükleyebilirsin. IGTV kısmına yüklemeyeceksen o zaman gramblr programını indirmen gerekiyor.
IGTV sekmesi benim hesapda yok kanal olusturdum ben telefondan.
Valla kendi platformlarından bu şekilde hizmet vereceklerse ne davebook nede instagram youtube rakibi olamaz yanına bile yaklaşamaz. ytye rakip olmaları için daily veya yt gibi bir web sitesi platform açıp aynı şekilde reklam olanağı sunmaları gerekiyor onun dışında zor
Bu şekilde olması lazım hocam, gönderiler ve IGTV. Belkide yeni hesap olduğu için gözükmüyor olabilir, bir kaç güne gelir.
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.