Instagram Platinium v1.0 | A'dan Z'ye Instagram | Geniş Kapsamlı Eğitim Seti | Özel Fiyat ve Sınırsız Güncelleme Fırsatı

Satış günceldir, referans yorumları ana mesaja eklenmiştir.

Referans olarak kabul edildikten hemen sonra set elime geçti, seti uzun bir okuma/inceleme yaptıktan sonra setin içeriğini uygulamaya başladım.

Elde ettiğim izlenimlerim şu şekilde;
Seçtiğiniz kategoriye bağlı olarak kısa zamanda büyümek ve takipçilerinizi arttırmak için çoğu yerde bulamayacağınız püf noktaları sette detaylıca anlatılmış,
kanalı büyütmek için hazırlayacağınız içerikte dikkat etmeniz gereken noktalara değinilmiş,
özgün ve kopya çalışmanın yararları ve zararları birer birer incelenmiş,
paylaşım yaparken ve yaptıktan sonra yapılmasa gerekenler anlatılmış.
Bu seti ref olarak kullandım ama ref olmasam para ile almış olsam ödediğim ücreti sonuna kadar hak eden bir set olarak görüyorum.

Referans olarak kabul edildikten hemen sonra set elime geçti, seti uzun bir okuma/inceleme yaptıktan sonra setin içeriğini uygulamaya başladım.

Elde ettiğim izlenimlerim şu şekilde;
Seçtiğiniz kategoriye bağlı olarak kısa zamanda büyümek ve takipçilerinizi arttırmak için çoğu yerde bulamayacağınız püf noktaları sette detaylıca anlatılmış,
kanalı büyütmek için hazırlayacağınız içerikte dikkat etmeniz gereken noktalara değinilmiş,
özgün ve kopya çalışmanın yararları ve zararları birer birer incelenmiş,
paylaşım yaparken ve yaptıktan sonra yapılmasa gerekenler anlatılmış.
Bu seti ref olarak kullandım ama ref olmasam para ile almış olsam ödediğim ücreti sonuna kadar hak eden bir set olarak görüyorum.

Referans incelemesi yaparak güzel mesajınızı paylaştığınız için çok teşekkür ederim. :)

:eek::eek::eek:PATRON ÇILDIRDI:eek::eek::eek:

:cool::cool::cool: 3 Ekim 2019 tarihine kadar eğitim seti fiyatı 50 TL olmuştur!! :cool::cool::cool:

Son düzenleme:
Satış günceldir, patron çıldırdı kampanyası sonra ermiştir.

Satış günceldir, böyle detaylı eğitim seti piyasada zor bulunuyor.

Satış günceldir, yeni kampanya bekleyenleri görebilir miyim? :)

Satış günceldir, böyle detaylı eğitim seti piyasada zor bulunuyor.

Satış günceldir, eğitim setinden herkesin yararlanabilmesi adına 18 Ekim 2019 Cuma 23:59'a kadar fiyat 50 TL olmuştur. :)

📣📣📣 PATRON DELİRDİ 📣📣📣

❗❗❗️ Eğitim seti fiyatı 31 Ekim 2019 23:59 tarihine kadar 75 TL yerine 50 TL olmuştur. ❗❗❗

Satış günceldir, böyle bir eğitim setine sahip olmak için iletişime geçebilirsiniz.

31 Kasım 2019 tarihine kadar indirim mevcuttur, mevcut kampanya için ana mesaja göz atınız.

Son düzenleme:
Hocam instagram setini almasi kolay 45 lira para dilde nasil para kazanaciz konuyu acarmisiniz biraz ?

Hocam instagram setini almasi kolay 45 lira para dilde nasil para kazanaciz konuyu acarmisiniz biraz ?

Eğitim seti içerisinde hangi yöntemler ile para kazanılacağı değil, profilinizi hangi yöntemler ile doğal ve hızlı olarak büyütebileceğiniz yazıyor. Oluşturduğunuz ve büyüttüğünüz profilden para kazanmak için de kullanacağınız yöntemler tamamen sizin tercihinize bağlıdır. Yakın zamanda bu konu ile ilgili kitaba güncelleme yapılacaktır.

31 Kasım 2019 tarihine kadar indirim mevcuttur, mevcut kampanya için ana mesaja göz atınız.

Bugün kampanyanın son günü, kampanya mesajında yanlışlıkla 31 Kasım yazılmış. İstek olursa kampanya süresi 1 Aralık tarihine kadar geçerli olabilir. :)

:D:D:D PATRON KAFAYI SIYIRDI :D:D:D

:cool::cool::cool: Eğitim seti fiyatı 31 Aralık 2019 23:59 tarihine kadar 75 TL yerine 40 TL olmuştur. :cool::cool::cool:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri