Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Referans olarak kabul edildikten hemen sonra set elime geçti, seti uzun bir okuma/inceleme yaptıktan sonra setin içeriğini uygulamaya başladım.
Elde ettiğim izlenimlerim şu şekilde;
Seçtiğiniz kategoriye bağlı olarak kısa zamanda büyümek ve takipçilerinizi arttırmak için çoğu yerde bulamayacağınız püf noktaları sette detaylıca anlatılmış,
kanalı büyütmek için hazırlayacağınız içerikte dikkat etmeniz gereken noktalara değinilmiş,
özgün ve kopya çalışmanın yararları ve zararları birer birer incelenmiş,
paylaşım yaparken ve yaptıktan sonra yapılmasa gerekenler anlatılmış.
Bu seti ref olarak kullandım ama ref olmasam para ile almış olsam ödediğim ücreti sonuna kadar hak eden bir set olarak görüyorum.
PATRON DELİRDİ
️
️
️ Eğitim seti fiyatı 31 Ekim 2019 23:59 tarihine kadar 75 TL yerine 50 TL olmuştur.
️
️
️
PATRON DELİRDİ
️
️
️ Eğitim seti fiyatı 31 Ekim 2019 23:59 tarihine kadar 75 TL yerine 50 TL olmuştur.
️
️
️
31 Kasım 2019 tarihine kadar indirim mevcuttur, mevcut kampanya için ana mesaja göz atınız.
31 Kasım 2019 tarihine kadar indirim mevcuttur, mevcut kampanya için ana mesaja göz atınız.
Hocam instagram setini almasi kolay 45 lira para dilde nasil para kazanaciz konuyu acarmisiniz biraz ?
PATRON KAFAYI SIYIRDI
Eğitim seti fiyatı 31 Aralık 2019 23:59 tarihine kadar 75 TL yerine 40 TL olmuştur.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.