İnstagram Sınırsız Bot Hesap Oluşturma (Otomatik)

10 numara olmuş, yaptım oldu çalışıyor. Denedim ellerine sağlık kardeşim. (Yalnız instagram hiç çalışmadım, takipçi kasınca ne işe yarar nasıl faydalı olur bir fikrim yok :) ) Kamyonu olmadığı halde ucuzluğa giren kamyon lastiği almış donanımhaber ölücüsü gibi hissettim şu an.

10 numara olmuş, yaptım oldu çalışıyor. Denedim ellerine sağlık kardeşim. (Yalnız instagram hiç çalışmadım, takipçi kasınca ne işe yarar nasıl faydalı olur bir fikrim yok :) ) Kamyonu olmadığı halde ucuzluğa giren kamyon lastiği almış donanımhaber ölücüsü gibi hissettim şu an.

bu arada mobil verideki interneti kullanarak yaparsanız hesapların kapanma riski de olmaz sonuçta mobil veri sürekli ip değiştiren bir sisteme sahip :D

geçtiğimiz aylarda bug vardı web sürümünde :) 300k kadar açabilmiştim. bir çok arkadaşımda açmıştı. ardından instagram bi gece captcha koyup engelledi ertesi gün hatayı düzeltti. koskoca instagram fake ip yiyebiliyordu :)

şu an deneseniz 5 tane hesap açarsınız ya da bilemedim 10 20 sonra ip kara liste giriyor. zevkli olmuyor..

geçtiğimiz aylarda bug vardı web sürümünde :) 300k kadar açabilmiştim. bir çok arkadaşımda açmıştı. ardından instagram bi gece captcha koyup engelledi ertesi gün hatayı düzeltti. koskoca instagram fake ip yiyebiliyordu :)

şu an deneseniz 5 tane hesap açarsınız ya da bilemedim 10 20 sonra ip kara liste giriyor. zevkli olmuyor..

mobil erişim noktasıyla bilgisayardan bağlanınca sorun kalmıyor :)

bir şey soracağım. yaptım oldu. Her seferinde işlemleri en baştan mı yapacağız. yani bookmark sayfasına girip kodu her defasında ekleyecek miyiz?

onu gördüm de hocam tekran ona tıklayınca yeniden açmadı. Eski hesap olarak kaldı.
Yaptığımız kodu silip tekrardan mı yapmamız gerekiyor.

yaptıktan sonra hesaptan çıktınız mı?

---------- Spam Engelliyici 15:25 ---------- Önceki Mesaj 15:15 ----------

Edit : Arkadaşlar konuyu güncelledim kendi yaptığım method'u anlattım konu başında onu deneyerek yapın.

Gizli sekmede açarak yaparsan hocam, her seferinde hesaptan çıkış yapmana gerek kalmaz, ekranı kapatınca hesaptan da çıkar. Kodu bir kere yazman yeterli

onu gördüm de hocam tekran ona tıklayınca yeniden açmadı. Eski hesap olarak kaldı.
Yaptığımız kodu silip tekrardan mı yapmamız gerekiyor.

Gizli sekmede açarak yaparsan hocam, her seferinde hesaptan çıkış yapmana gerek kalmaz, ekranı kapatınca hesaptan da çıkar. Kodu bir kere yazman yeterli

O zaman firefoxla da oluyor
chormeda gizli sekme özelliği var mıdır?

Resimli anlatım eklenmiştir :)

---------- Spam Engelliyici 20:42 ---------- Önceki Mesaj 20:29 ----------

Yeni kodları kullanarak hesaplarınızın şifresini değiştirebilirsiniz ! Hesapların şifreleri yeni kodla birlikte her daim YTPara olacaktır böylelikle şifre değişebileceksiniz ! Artık size de panelinize hesap kasmak kalıyor :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri