★ İnstagram Ücretsiz Bot Takipçi Kas ★

Android Türkiyem

Kayıtlı Üye
G0ob46.jpg

Dikkat !!
* İnstagram Dili "TR" Olmalı : https://www.instagram.com/takipleselimdostum/?hl=tr
* Bekleme Süresi 30 Saniyedir
* Sınırsız PC + VDS
* Sınrsız Hesapta Kullanım !
* Sosyal Platformlar Bot Konusunda Hassas olabiliyorlar Bunun için Tüm Sorumluluk Size Aittir.

Güzel paylaşım teşekkürler aynı şekilde consol javascrpt kodum var günlük 500 takip etmeyi aşmayın hesabınız o gün engel yemesede ertesi gün mutlaka engel yersiniz.

Zamanlamayı minimum 45 saniyede 1 kişi olarak ayarlayın.

* İstediğimiz Sayfaya giriş yaparak Takipçilerinden Takipçi Kasıyoruz.
* Ticare , Siyaset , Dini , Kullanıcıları Youtube Kanalına Çekme , Websiteye Çekme , ve bi çok şeyde İşinizi oldukça Kolaylaştıracaktır.
* Bayan Hesaba Günde 2.000 Takipçi kastım 4. günde 10.000 takipçiye ulaşırken sayfam kapatıldı sanırım bayan fotosundan kaynaklı şikayet almıştım veyada seri takipçi kastığım için hesabım kapatılmıştı
* Kullanırken dikkatli olmanızı tavsiye ederim gerekirse bekleme süresini yükseltin az ama öz olsun 10 olacağına 5 olsun

Dosya Atma Uzantısı :
C:\Users\KullanıcıAdınız\Documents\iMacros\Macros
Yada
C:\Users\KullanıcıAdınız\Documents\iMacros

%C4%B0ndir+Pcajani.org.png

İnstagram Takip - Android Türkiyem.zip
Ücretsiz Dosya İndirme Linki : https://drive.google.com/file/d/0BwNhevY6wsfKRW82VHpwYlY3LUE/view?usp=sharing

İyi Günlerde Kullanın...

Yeni büyük bi başlangıç için yeni açılmış hesaplarda kullanmanızı tavsiye ederim.
Hazır yüksek takipçili hesaplarda riske gerek yoktur.

Son düzenleme:
Hocam sistem o kadar basit değil. Yeni hesapta kapanma şikayet yüzünden olmamıştır emin olun

Hangi hesapların takipçisini çekmiştiniz? Günlük 2.000 takipçi nasıl kastınız anlamadım.

Yeni hesaplarda kullanmanızı tavsiye ederim yeni büyük bi başlangıç için.
Hazır yüksek takipçili hesaplarda riske gerek yoktur.

Demek istediğim takip et takipçi kazan mantıgıyla hesabın ömrü olmaz. Bot yapan kişiler ne türlerde yapmışlar fark edersiniz ve 1 günde 2000 takipçi kazandım demişsiniz mesela. 2000 takipçi kazanmanız için 2000 kişi takip etmeniz gerek. 1 hesaptan 1 günde 2000 kişi takip edemezsiniz spama düşer

Hangi hesapların takipçisini çekmiştiniz? Günlük 2.000 takipçi nasıl kastınız anlamadım.

Yabancı Bayan Kullanıcıların Takipçilerini Takip Ederek Yapıldı.
Sayfanızın İlgi Alanına Bağlı Sayfaların Takipçilerini Takip Etmeniz Sayfanıza Yüksek Dönüş sağlattıracaktır.

Nasıl kullanacağız hocam

İndirmiş olduğunuz dosyayı

Dosya Atma Uzantısı :
Yada

atıyoruz

imacrosdan Max : (kaç kişiyi takip etmek istiyorsanız o kadar girin.)

Örneğin ;
Max : 1000

Demek istediğim takip et takipçi kazan mantıgıyla hesabın ömrü olmaz. Bot yapan kişiler ne türlerde yapmışlar fark edersiniz ve 1 günde 2000 takipçi kazandım demişsiniz mesela. 2000 takipçi kazanmanız için 2000 kişi takip etmeniz gerek. 1 hesaptan 1 günde 2000 kişi takip edemezsiniz spama düşer

Buyur bi taktik vereyim... Takip Ettiğiniz Kişileri Tekrar Takipten çıkartırsanız Hesabın Ömrü uzun Oluyor...
Gün sonunda 2000 kişi takip ettiysen takipten çıkar Bot ile.
ve ben instagramda usta olmadığım halde ilk günümde bunu yapmıştım.

Herkezin Düşüncesine Saygı Duyuyorum Yolun Başında Yazayım Herkez Kullanmak Zorunda Değildir.

Son düzenleme:
Sayfanızın İlgi Alanına Bağlı Sayfaların Takipçilerini Takip Etmeniz Sayfanıza Yüksek Dönüş sağlattıracaktır.

Dosya Atma Uzantısı :
Yada

atıyoruz

Örneğin ;
Max : 2000

Buyur bi taktik vereyim... Takip Ettiğiniz Kişileri Tekrar Takipten çıkartırsanız Hesabın Ömrü uzun Oluyor...

Herkezin Düşüncesine Saygı Duyuyorum Yolun Başında Yazayım Herkez Kullanmak Zorunda Değildir.

iMacros uzantısı olacak mı? Ben indirdim uzantıyı ancak sizin dosyayı açamadım

Dosya Atma Uzantısı :
Yada

atıyoruz

Örneğin ;
Max : 2000

Fark eden olmaz hocam hesap yinede spama düşer, bir limit vardır 1000 civarı ondan fazlası oto spam düşer. Unfollowunda bir limiti vardır. Programınız hakkında konusmuyorum bilmeyen arkadaşlar için yazıyorum. Hesabınızda bu yüzden kapandı büyük ihtimal

Fark eden olmaz hocam hesap yinede spama düşer, bir limit vardır 1000 civarı ondan fazlası oto spam düşer. Unfollowunda bir limiti vardır. Programınız hakkında konusmuyorum bilmeyen arkadaşlar için yazıyorum. Hesabınızda bu yüzden kapandı büyük ihtimal

Bende takip programı var 5 hesabım vardı 1 i kapandı. İnşallah 4 hesapla sağlam bi şekilde devam edeceğim bundan sonra. Yani abartmazsanız hesaplar kolay patlamıyor.

'Bekleme Saniyesini Artırmak Yada Azaltmak İçin 30 Saniyesini Düzenleyin

Bölümünü Boşa eklemedim dimi ? eğer 1000 den sonra spama düştüğünü düşünüyorsanız 30 saniyeyi 200 saniyeye çekin artık nasıl istiyorsanız ona çekin diye ekledik.

r2ZdgN.jpg

Bende takip programı var 5 hesabım vardı 1 i kapandı. İnşallah 4 hesapla sağlam bi şekilde devam edeceğim bundan sonra. Yani abartmazsanız hesaplar kolay patlamıyor.

Saniye Bölümünü Artırıp Yada Azaltabilirsiniz kendinize göre düzenleyebilirsiniz Hocam.

'Bekleme Saniyesini Artırmak Yada Azaltmak İçin 30 Saniyesini Düzenleyin

Bölümünü Boşa eklemedim dimi ? eğer 1000 den sonra spama düştüğünü düşünüyorsanız 30 saniyeyi 200 saniyeye çekin artık nasıl istiyorsanız ona çekin diye ekledik.

r2ZdgN.jpg

anlamıyorsunuz sanırım yazdıgımı. Konuya ilk gün 2000 takipçi kastım yazmışsınız ? yönlendirme bu yani herkes 2000 takip atacak ve hesabı kapanacak ? bunu düzeltmek için yazıyorum. Yazmasam kullanan herkes 2 gün sonra hesabım kapandı diyecek ? yazdıklarımı ne şekilde algılıyorsunuz. Sizi baltalamıyorum, program mantıklı kulanılırsa sıkıntı cıkmaz. Sadece bilmediğiniz veya yanlış bildiğiniz şeyi düzeltmeye çalısıyorum.

anlamıyorsunuz sanırım yazdıgımı. Konuya ilk gün 2000 takipçi kastım yazmışsınız ? yönlendirme bu yani herkes 2000 takip atacak ve hesabı kapanacak ? bunu düzeltmek için yazıyorum. Yazmasam kullanan herkes 2 gün sonra hesabım kapandı diyecek ? yazdıklarımı ne şekilde algılıyorsunuz. Sizi baltalamıyorum, program mantıklı kulanılırsa sıkıntı cıkmaz. Sadece bilmediğiniz veya yanlış bildiğiniz şeyi düzeltmeye çalısıyorum.

Hocam Ben size kötü bişey mi dedim siz düşüncenizi net yazıyorsunuz hani çözümcül bi tarafı yok son yorumunuza kadar ne bu şiddet bu celal ? düşüncenizi yazdınız ne uzatıp duruyorsunuz düşüncenizi yazın konuya dikkat diye ekleyelim bu işin piri ben değil sizsiniz benim ilgi alanım youtubedir instagram değil.

Güncelleme :

Random Bekleme Süresi Vererek Bot Olduğumuzun Farkındalığını Biraz Daha Güvene Alalım diye Random Güncelleme Getirdim.

Süre Ayarı için 30 + 10 bölümünü değiştirmeniz yeterlidir

ilk 30 min bekleme süresidir 2. + 10 saniyedir yani toplam 40 saniyedir

Özet :

Min 30 Saniye Bekliyor
+ 10 max bekleme süresi 40 saniye

30 saniye ile 40 saniye arasında random verildi bunu yükseltebilir aşağıya çekebilir istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.

Kod:
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
'''''''''''''''''''''''''''''''''''
'''''''''''''''''''''''''''''
''''''''''''''''''''''
''''''''''''''''
''''''''''''
'''''''''
''''''
'''
'
SET !TIMEOUT_PAGE 3
SET !ERRORIGNORE YES
SET !VAR1 {{!LOOP}}
TAG POS={{!LOOP}} TYPE=BUTTON ATTR=TXT:Takip<SP>Et
SET !VAR1 EVAL("var randomNumber=Math.floor(Math.random()*30 + 10); randomNumber;")
WAIT SECONDS={{!VAR1}}
'''YTpara : Android Türkiyem
'''R10 : Youtubers
'
'''
''''''
'''''''''
''''''''''''
''''''''''''''''
''''''''''''''''''''''
'''''''''''''''''''''''''''''
'''''''''''''''''''''''''''''''''''
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Bi Sorun Olursa Konu altına Yazmanız yeterlidir.

Son düzenleme:
Güzel paylaşım teşekkürler aynı şekilde consol javascrpt kodum var günlük 500 takip etmeyi aşmayın hesabınız o gün engel yemesede ertesi gün mutlaka engel yersiniz.

Zamanlamayı minimum 45 saniyede 1 kişi olarak ayarlayın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri